Hiukset, Hiuslakat, Muotoilutuotteet, Redken

Hiuslakkojen kuningatar

Redken-Triple-Take-32-01

..vai kuningas? Olen tykännyt Redkenin lakoista ennenkin, mutta lokakuun suosikeissa vilahtanut Triple Take 32 räjäytti potin. Se toimii oli hiukset sitten auki, kiinni, pitkät tai lyhyemmät. Pito on jämäkkä, mutta ei koppurainen ja tuoksu havaittava, mutta ei päällekäyvä. Yksinkertaisesti täydellinen.

Redken-Triple-Take-32-02

Homman juju on kolmiosaisessa suuttimessa, joka pöhöttää ilmoille täydellisen tasaisen pilven. Ja mikä parasta – suutin ei pullon elinkaaren aikana tukkeutunut kertaakaan. Se, jos joku, on aikamoinen ihme. Näettekö te tässä suuttimessa hämmästyneen naaman? En itse näe siinä enää mitään muuta kuin sen. :D

Redken-Triple-Take-32-03

Mukavan kokoisesta pullosta löytyy tavaraa 300ml ja sitä myy Redken-kampaamoiden lisäksi esim. Stockmann, Sokos ja eleven.fi.

Toinen pulloista saatu blogin kautta, toinen ostettu itse. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply