Dermosil, Hamstraus, Ihonhoito, Seerumit

Dermosilin uudet seerumit

dermosil-faces-seerumit

Dermosilille tuli tänä syksynä neljä uutta seerumia. Tilasin niistä testiin kaksi! Rakastan seerumeita ja Dermosilin tuotteilla on erittäin hyvä hinta-laatu-suhde. Miltäs uutuudet näyttää?

dermosil-anti-stress-serum

Dermosil Faces Anti-Stress Serum (13€ / 30ml) on pehmentävä seerumi kuivalle ja väsyneen näköiselle iholle. Se lupaa auttaa rasittunutta ihoa rauhoittumaan ja tuoda iholle miellyttävän raikkaan tunteen. Seerumi sisältää mm. glyseriiniä, xylitolia parissa eri muodossa ja linolihappoa. Virkistävän tunteen tuo menthyl lactate, joka on mentholia muistuttava, mutta vähemmän ärsyttävä aine. Pipetti pelittää hyvin ja tuote tuntuu kostean raikkaalta. Tässä on todella mieto tuoksu.

dermosil-exfoliating-night-serum

Dermosil Faces Exfoliating Night Serum (13€ / 30ml) on kemiallisesti kuoriva yöseerumi, joka myös kosteuttaa ihoa. Mukava huomata, että Dermosil seuraa tiiviisti tämän hetken trendejä ja kehittää iholle jätettävän kuorintatuotteen. Harmiksi he eivät suostu kertomaan tämän AHA-pitoisuutta. Itse ainakin haluaisin tietää minkä vahvuisia tuotteita iholleni käytän, kun käytän ja testailen useita eri alfahydroksihappoja sisältäviä tuotteita. Tuote on suunniteltu säännölliseen käyttöön, joten veikkaisin pitoisuuden pyörivän jossain 5-10% kieppeillä (tämä on nyt vain minun omaa spekulaatiota). Kuorivana ainesosana toimii glykolihappo. Myös tässä on xylitolia kosteuttamassa! Seerumi on hajustamaton, eikä se tuoksu juuri millekään.

En ole vielä ehtinyt testata näitä kämmenselkää pidemmälle, mutta odotan innolla! Kaksi muuta seerumia on Skin Balancing Serum rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä Age Defence Elixir aikuiselle iholle. Ensimmäinen ei toki ole yhtään ihotyyppini juttu, mutta jälkimmäisen meinasin uteliaisuudesta tilata. Tällä kertaa maltoin mieleni, enkä hamstrannut heti kaikkia kolmea. :)

Onko joku teistä ehtinyt jo testaamaan näitä?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply JonnaH. sunnuntai 23. lokakuun 2016 at 11:25

  En ole, mutta vaikuttavat kiinnostavilta, jos toimivat niin hinnat on ainakin kohdillaan. :)

 • Reply SariBP sunnuntai 23. lokakuun 2016 at 12:18

  Olen kokeillut näytepussien verran, ja varsinkin se age drfence seerumi vaikutti hyvältä. Sitä voisin ostaa koko pullon:) Eikä ole hinnan kiroissa:)

 • Reply Tuuli 💙 sunnuntai 23. lokakuun 2016 at 12:18

  Hyllyssä oottaa exfoliating night serum korkkaamista 😀 Enköhän muutaman viikon päästä oo viisaampi tämän seerumin suhteen. Tykkään kovasti Dermosilin tuotteista, upeasti ovat nostaneet imagoaan vuosien varrella 💟

  • Reply Myy tiistai 25. lokakuun 2016 at 22:27

   Joo on ollut ilo seurata, kun pakkaukset on aste kerrallaan muuttuneet vaan nätimmiksi <3

 • Reply Theressa sunnuntai 23. lokakuun 2016 at 13:29

  Sain käsiini näytteen tuosta Age Defence Elixiristä ja vaikka en kohderyhmää olekaan, tykästyin! Täytyy varmaan tilailla se, kunhan saan entiset kulutettua. :)

 • Reply Meeri maanantai 24. lokakuun 2016 at 16:29

  3 lähti tilaukseen, ainoastaan tuota skin balancea en koe tarvitsevani.

  • Reply Myy tiistai 25. lokakuun 2016 at 22:05

   Kerro sitten mitä tykkäsit! :)

 • Reply IN/OUT - beauty/health/wellness perjantai 28. lokakuun 2016 at 21:25

  Hei kiitos muistutuksesta, taidanpa tehdä tilauksen samantien :) Dermosilillä on aivan sairaasti kaikkia ihania joulujuttujakin, ai että nyt tulee kyllä iso tilaus jaiks :)

 • Reply Päivi sunnuntai 20. marraskuun 2016 at 16:14

  Tilasin ton yökuorinnan ja Age Defence Elixirin ja sain ne tällä viikolla. Molempia olen jo ehtinyt testailla ja tykkään 😘

  Exfoliating Night Serum ei ole ainakaan minulle liian tujua ainetta, enkä tuntenut enimpiä nipistelyjä enkä punoitusta. Age Defence Elixiriä olen käyttänyt meikin alle, imeytyy nopeasti ja molemmissa todella mieto tuoksu. Saapa nähdä sit kuinka näkyviä tuloksia tulee pitkäaikaisemmalla käytöllä 😊

  • Reply Myy maanantai 21. marraskuun 2016 at 19:01

   Kuulostaapa hyvältä! Mulla nämä vieläkin odottaa testausvuoroa :D

  Leave a Reply