Indelible, Lancôme, Silmämeikit, Urban Decay

Silmämeikkiä

Merkinnöissä on ollut pieni vahinkotauko. Muistin ajastaneeni postauksia vielä pääsiäiselle, mutta en ollutkaan. Pääsiäistä edelsi ihastuttava yhdeksän päivän työputki, joten nyt olen vain nauttinut vapaista. Vähän meikkiä joltain päivältä viime viikolta. Tai sitä edelliseltä, en ole varma. Ja unohdin tietysti ottaa kuvan käytetyistä tuotteista, pahoittelut. :)

Kevät tekee tuloaan ja sen myötä ensimmäiset pisamat naamaani. Moni pisamainen ei niistä pidä, mutta minä ottaisin mieluusti niitä vielä enemmän! Iho pohjustettu BareMineralsin pohjalla, silmien alla lisäpeittoa MadMineralsin pohjasta.

Ja itse silmiin:
– Luomi on pohjustettu UDPP:lla ja koko luomelle levitetty Urban Decayn Underground. Samaista laitettu myös kevyesti alaluomelle.
– Luomivaossa, ulkokulmassa ja alaripsirajassa UD:n Freakshow.
– Luomen ulkoreunassa Freakshow’n alapuolella UD:n Stingia.
– Kulmaluulla Lancômen Blush Subtil Shimmer sävyssä Rose d’Antan (vaaleanpunainen).
– Geelirajaus Indeliblen Cherry Black.
– Ripsissä UD:n Skyscraper Multi-Benefit Mascara.
– Kulmissa väriä UD:n kulmaboksista sävyssä Beige Betty.

Löysinkin koneelta kuvan käytetyistä luomiväristä. On se kumma miten kuvissa silmistä häviää puolet väreistä, koska tämäkin meikki oli selvästi punavioletti. Kaikki on Deluxe -luomivärejä, vasemmalta Underground, Sting ja Freakshow.

Vielä toinen silmä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Panda keskiviikko 7. huhtikuun 2010 at 00:44

  Soma meikki :).

  Heh, kyllä minä olen ainakin aina pitänyt pisamistani :D! Tai no oikeastaan kun niitä on ollut lapsesta saakka naama täynnä niin en enää edes ”huomaa” niitä – ne vain ovat. Joskus sitten kun pysähtyy peilin eteen ihan ajatuksen kanssa niin jösses niitä on kyllä paljon!

  Kesällä tulee aina vaan lisää ja lisää ja ne tummenevat.

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 7. huhtikuun 2010 at 11:30

  Hyvä, että jotkut tykkää! Monesti tuntuu, että vähäpisamaisena haluan vaan lisää pisamia ja ne, joilla pisamia on paljon, eivät haluaisi niitä. :D Vähän sama kuin luonnonkiharat.. Suoratukkaiset haaveilee ja kikkarapäät haluaa eroon. ;)

 • Reply norppa perjantai 9. huhtikuun 2010 at 12:15

  Pisamat on ihania! Mulle on nyt ekat kevätpisamat taas tulleet, talvella niitä on hyyyyvin vähän. Syksyllä sitten naama on jo ihan laikutas. Jotenkin ne tuo kivasti persoonallisuutta kasvoihin, en ole ikinä tajunnut, miksi pisamat on joidenkin mielestä rumia.

 • Leave a Reply