OPI

Lucky Lucky Lavander

Ensimmäisenä Hong Kong -lakoista pääsi testiin tämä kaunis pastellisävy. Meinasin ensin kokeilla Jade Is the New Blackin, mutta sen teki kaikki muutkin, joten en sortunut. ;)

Pohjalla OPI Nail Envy Dry & Brittle, kolme kerrosta OPI Lucky Lucky Lavanderia ja päällä Poshe. Kynsinauhat on vielä siistimättä ja kädet rasvaamatta (yh miten selkeästi se näkyy kuvasta).

Olen vieläkin huono cremelakkojen kanssa ja hitunen oli levitysongelmia. Koostumus melko paksua ja tämä tuntui raidottuvan todella inhottavasti levittäessä, mutta onneksi tasottui kuivuessaan. Ja kuivuminen oli nopeaa, mikä hyvä. :) Kaksi kerrosta lähes riitti, mutta kolmannen jouduin kuitenkin laittamaan. Jos olisin koristellut kynsiä, niin se kaksi kerrosta olisi kelvannut.

Kiiltääääää. Pikkusormen kuhmu johtuu kynnessä olevasta halkeamasta. Mielestäni tämä ei vaan ole laventeli, koska miellän sen enemmän sinertäväksi ja liilaksi. Tämä on todella vaaleanpunainen, vaikkakin liilaan taittava. Tosin kaikissa kuvissa tämä näyttää ihan laventelilta! Räpsin kuvia vaikka kuinka, mutta silti kameran läpi: laventeli, kamera pois silmien ja kynsien välistä: vaaleanpunainen. Saa nähdä miten blogger vielä muuttaa sävyä.

En tiedä kehtaanko myöntää, mutta tajusin vasta nyt miten paljon helpompi ja siistimpi kynnet on lakata, kun sormet lepäävät tasaisella alustalla. Siis vaikka pöydällä tai tässä tapauksessa läppärin päällä. Puuh.. Olen AINA lakannut käsi ilmassa. Tyhmä minä!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply