Deodorantit, Dermosil, Kasvojen puhdistus, Muotoilutuotteet, Öljyt, Suihkugeelit, Vartalovoiteet

Dermosilin joulutilaus

Shoppailin pitkästä aikaa Dermoshopissa. Tämän vuoden joulutuotteet oli supernäteissä pakkauksissa! :) Ostin niistä pari ja kahmin mukaan perustuotteita.

Pähkäilyn jälkeen ostin joulutuotteista kuitenkin vain sopivan stydin sheavoiteen (85% sheavoita) ja siipalle suihkugeeli + dödö -yhdistelmän, koska niiden tuoksu on hyvä ja nyt ne oli pakattu mustiin (!) pakkauksiin. Nämä molemmat tuli siis pahvisissa lahjapakkauksissa.

Mukaan pääsi tottakai uudehko puhdistusöljy, koska kaikki halpikset on tällä saralla testattava! Pullosta nuuhkittuna puolukkainen tuoksu on aika voimakas, mutta katsotaan häiritseekö se kasvoja pestessä. Vähän lisää öljyä myös kropan pesuun, kun tähän pulloon saa miksattua appelsiinista extratuoksua. :) Dermon suihkuöljy löytyykin jo HG-listaltani. Loistava perustuote.

Suolavesisuihketta on kehuttu, joten ihanan Balmainin suihkeen loppumisen myötä päätin testata jonkun muun. Sensitive-sarjan puhdistusvaahto päätyy kylppärin lavuaarin reunalle, niin sillä voi pestä mitä tarvitsee. Minä tykkään käyttää pumppuvaahtoja pestessäni kainalot aamulla (käyn normaalisti suihkussa iltaisin), siippa pesee niillä naamaansa.

Tyrnivartalovoi tuli kaupanpäällisenä bonuspisteillä. Tililläni majaili jotain vanhoja pisteitä edellisestä tilauksesta ja piti käyttää ne pois. Nuuhkaisin nopeasti ja tuoksui kivalta!

Tämä ei nyt ole ihan sen kategorian tuote, joista haluan blogissani kirjoittaa. Toisaalta, tämä on ainoa kosmeettinen tuote, jota olen käyttänyt yhtäjaksoisesti lähes 10 vuoden ajan. Nyt sitä saa myös täyttöpussissa! Intiimisaippua, puhtautta simpukalle since 2005.

Täyttöpussit on muutenkin käteviä. Meillä on molemmissa vessoissa puolen litran lasiset pumppupullot, joihin täytän milloin mitäkin saippuaa. Nyt toiseen valikoitui ihanan vaaleanpunaista e-vitamiinia ja toiseen hoitavaa voidesaippuaa.

Yli 50 euron tilauksiin ei tule postikuluja ja paketti saapuu muutamassa päivässä toiveiden mukaisesti joko suoraan kotiovelle, lähimpään postiin tai vaikka pakettiautomaattiin (minun valinta). Onko Dermosil teille tuttu?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa tiistai 2. joulukuun 2014 at 09:28

  No tosi vähän on ollut käytössä, mut tuo suihkuöljy on kyllä timanttinen. Toisaalta en ole käyttänyt sitä sitten pallomaha-aikojen kuumasuihkuhengailujen, joten en ole ihan varma millaiselle muistotripille päätyisin jos nyt korkkaisin. Ehkä vaan muistelen sitä lämmöllä vähän kauempaa. :) Tarttis joku päivä oikein ottaa asiakseen käydä katselemassa että mitä kaikkea siellä Dermoshopissa oikein myydään. Paljon kaikkea, jos olen oikein ymmärtänyt.

  • Reply Myy tiistai 2. joulukuun 2014 at 21:00

   Paljon kaikkea, kyllä! Hinta-laatu-suhde on mielestäni kohdillaan.

 • Reply Elisa tiistai 2. joulukuun 2014 at 12:43

  Uuuu suihkuöljy vaikuttaa kiinnostavalta! Ja kiitos simpukkasaippuavinkistä. Harvinaisen usein nekin on nimittäin hajustettuja ja se ei todellakaan oo kiva juttu.

  Kämppis tilailee aina välillä Dermosililtä kaikennäköistä ja täytyykin vängätä mukaan seuraavaan tilaukseen :)

  • Reply Myy tiistai 2. joulukuun 2014 at 21:01

   Suihkuöljy <3 Ja ei hajusteita simpukalle!

   Kimppatilaus kannattaa, niin saa postikuluitta :)

 • Reply Nanna tiistai 2. joulukuun 2014 at 15:07

  ..Simpukalle.. :D

  • Reply Myy tiistai 2. joulukuun 2014 at 21:01

   Simpukka <3

 • Reply Jonna H. tiistai 2. joulukuun 2014 at 17:54

  En ookaan tehnyt pitkään aikaan Dermosilille tilausta, miehen Face Extra veteleen viimeisiään, joten varmaan kohta täytyy… :p Kiitos simpukan kiillotus vinkistä. :D

  • Reply Myy tiistai 2. joulukuun 2014 at 21:02

   Se on myös tosi kätevä väsyneen hetken suihkusaippua, kun samalla tuotteella voi pestä kaiken päästä varpaisiin. :D

 • Reply Päivi tiistai 2. joulukuun 2014 at 21:08

  Hih, naureskelin minäkin hieman tätä lukiessa :D

  Tuo pumppuvaahto-idea kainaloille voisi olla hyvä, sillä minä käytän aamuisin kainaloiden pesuun useimmiten ihan käsisaippuaa. Sen johdosta iho on ihan korppukuiva, ei hyvä. Toisaalta nuo vaahdot kuluvat niin hitsin nopeasti, että maltankohan…

  • Reply Myy tiistai 2. joulukuun 2014 at 21:58

   Mä kanssa käytin jossain vaiheessa käsisaippuaa ja iho hermostui. Tuo vaahto maksaa kuusi euroa ja risat, joten ei kovin paha. :)

  Leave a Reply