Dior, Duroy, Ecotools, Ekokosmetiikka, MAC, Meikit, Meikkisiveltimet, modelsown, Real Techniques, Shu Uemura, Sigma, Tweezerman

Parhaat siveltimet silmille

Viime viikolla katseltiin mun suosikkeja kasvosiveltimistä ja nyt olisi vuorossa silmät. :)

LUOMIVÄRI

Parhaat-silmameikkisiveltimet-01

MAC 239 – Kaikkien luomivärisiveltimien äiti. Parhaimmillaan luomivärin levityksessä, mutta tällä voi (hädässä) tehdä ihan kaiken. Näitä pitäisi olla useampi.
realTechniques shading brush – Pyöreä pullukka toimii monessa. Yleensä häivytän tällä kynärajausta ja levitän luomiväriä.
Sigma E30 pencil brush – Tämä ja mun luomivako kuuluu yhteen! Juuri täydellisen kokoinen ja mallinen levittämään väriä luomivakoon.
modelsown blending brush – Random-yllättäjä joukossa. RT:n sivellintä vähän sirompi ja Sigmaa tiiviimpi. Valitsen tämän, kun levitän luomiväriä rajauksen päälle pikaisessa arkismokyssa.
MAC 231 – Itseasiassa tämä on maailman paras huulipunasivellin, mutta myös ihan loistava voidemaisen luomivärin levittämiseen. Siis sellaisen neste-voidemaisen (:D) niin kuin Armanin eye tint. Purkkivoidemaiset levitän sormin ja puikkovoidemaiset suoraan puikosta. Parhaat siveltimet huulille -postausta ei muuten tule, koska siinä olisi muuta kuin tämä. :D

Ja kuvastahan puuttuu yksi tärkeimmistä levitysvälineistä: sormi. Käytän yleensä (oikeakätisenä) oikean käden nimetöntä. Taputtelen sormella varistavat värit ja muutenkin, jos haluan saada napista kaiken hohdon irti.

HÄIVYTYS

Parhaat-silmameikkisiveltimet-02

realTechniques angled shadow brush – Mikä pehmoisuus! Viistotettu muoto toimii yllättävän hyvin. Ykkösvalintani!
Ecotools full eyeshadow brush – Häivyttelin vuosia tällä luomivärin levittämiseen tarkoitetulla isohkolla sudilla. Tämä on myös ollut ensimmäinen sivellin, josta hankin toisen samanlaisen. Harmiksi tämä vanha hopeahylsyinen malli on paremman tuntuinen kuin uusi pronssihylsyinen. Levitän tällä myös korostussävyn kulmaluulle.
realTechniques base shadow brush – Kuin myös viisto kaverinsa, tämä tuli Nic’s picks -setistä. Hieman liian harva, jotta käyttäisin tätä levittämiseen, mutta toimii hyvin häivytyksessä.

RAJAUKSET

Parhaat-silmameikkisiveltimet-03

MAC 212 – Tämä on sivellin, jota käytän joka ikisellä kerralla, kun meikkaan. Rajaan aina yläripsien tyven sisäluomen puolelta (ns. tightlining), eikä mikään muu toimi yhtä hyvin. Normaalisti käytän geelirajausta, mutta siveltimeen voi ottaa väriä myös kajalkynästä. Tällä töpöttelemällä väri menee ihan ripsien tyveen ja väleihin.
MAC 210 – Todella pieni, todella tarkka. Geelirajauksen paras kaveri, joka on kestänyt käytössä muotonsa säilyttäen.
modelsown angled brush – Taas random-ylläri. Käytän tätä, kun levitän tummaa luomiväriä alaluomelle. Nappaa mukavan paljon puuterista luomiväriä mukaansa.
Dior eyeliner – Pikkuruinen litteä nysä on pyhitetty mustalle luomivärille. Toimii töpsyttelyyn niin ylä- kuin alaluomen ripsirajassa.

RIPSET

Parhaat-silmameikkisiveltimet-04

Shu Uemura eyelash curler – Shun taivuttimien muoto toimii parhaiten mun silmien kanssa ja onhan nää nyt muutenkin ihan pirun hyvät. Nykyisellään tosin kumit on Shiseidon, kun Shun kumeja ei saa ostettua erikseen.
Tweezerman lashcomb – Ripsikamman tärkein ominaisuus: metalliset piikit. Ne on tarpeeksi terävät ja kapeat, että kammalla voi oikeasti erotella jotain. Tämä on niille (sekopäisille) naisille, jotka käyttävät hommaan nuppineulaa. ;) Tadaa, rivillinen nuppineuloja! Ei sovi käytettäväksi ilman peiliä.

KULMAT

Parhaat-silmameikkisiveltimet-05

realTechniques eyeliner brush – Todella, todella hyvän mallinen ja juuri sopivan mittaiset karvat. Jos saisi valita vain yhden, se olisi tämä.
Duroy 4555 kulmakarvasivellin – Duroyn mini on hyvä valinta tarkkaan työskentelyyn.
Tweezerman mini slant – Tykkään pienistä pinseteistä ja Tweezermaneja ei voita mikään. Nämä on olleet käytössä viitisen vuotta ja on yhtä terävät kuin ostettaessa.

Löytyikö samoja suosikkeja tai onko vinkkejä siveltimistä, jotka pitäisi ehdottomasti saada? :) Ainakin MACin häivytysklassikko 217 on vielä testaamatta ja pieni kynäsivellin 219 on ollut ostoslistalla pitkään.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sonia keskiviikko 23. syyskuun 2015 at 05:00

  Toi MAC 212 pitäis hankkia. Vois toimia alarajauksiin, kun MUS lopetti suosikkini.

  • Reply Myy sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 11:47

   Mulla 212 toimii alaluomella ripsirajan ulkopuolella, mutta jotenkin en osaa kääntää sitä sillä puolella sisäluomelle, vaan väritän mielummin 210:lla.

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara keskiviikko 23. syyskuun 2015 at 17:57

  Tää oli kiinnostava postaus. Itse en omista noista mitään, mutta MACin 239 on ainakin joskus tulevaisuudessa ostoslistalla.

  • Reply Myy sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 11:46

   239 on kyllä ihan ehdoton! :)

 • Reply hanna sunnuntai 27. syyskuun 2015 at 14:11

  Noista Shun kihartimista oon kuullut jo vuosia pelkkää hyvää, mutta omat Cailap by Mariela Sarkima on olleet mulle todella buenot – sopii mun silmiin kuin nakutettu ja kumeja saa ihan tosta lähiässästä :D Oli kiva nähdä mitä käytät mihinkin, auttaa suuresti kun tässä pohdin että mitä itseltä vielä uupuu ;)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Reply Myy sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 11:48

   Mullakin on ne Cailapit, mutta jotenkin ne ei asetu yhtä nätisti ripsirajaan. :) Se mintunvihreä kumi on kyllä supersöpö!

  Leave a Reply