Hamstraus, Ihonhoito, Meikit, Meikkipohjat, Meikkisiveltimet, Primerit, Seerumit, Sephora

Ostoksia Sephorasta

Olen onnekas, koska mulla on ihana vakkarikuriiri Elisa, joka säännöllisesti käy Tukholmassa (ja kuskaa mulle kosmetiikkaa). Tuliaispyyntöni on pääsääntöisesti koskenut Sephoran omia tuotteita ja niitä tämäkin aikaisemmin keväällä tuotu kolmikko oli. :)

Sephora Revitalizing Booster Marked & Tired Skin (20ml / noin 15€) – Kattelin näitä boosteritippoja jo aikaisemmin sillä silmällä ja nyt uteliaisuus voitti. Tippoja löytyy tämän lisäksi ainakin Clarifying Booster epäpuhtaalle iholle, mutta muistan nähneeni kolmannenkin version (jota en nyt Sephoran ruotsisivuilta löytänyt). Koska väsymysmaksimus, ei ollut vaikea päättää mitä kokeilisin. Koostumus on kevyen geelimäinen, lähes nestettä. Levittyy iholle superhelposti, mutta tehosta en vielä osaa sanoa mitään.

Sephora Beauty Amplifier Perfecting Glow Primer (25ml / noin 17€) – Uusi heleyttävä primeri herätti heti kiinnostuksen! (Tai oletettavasti ainakin Ruotsin valikoimissa uusi.) Primeri tulee tuubista ulos valkoisena, mutta muuttuu iholle levittäessä kevyesti sävytetyksi, ”ihonväriseksi”. Tässä ei kuitenkaan näy selkeitä väripigmenttikapseleita, niin kuin vastaavissa oli vielä 10 vuotta sitten, kun teknologia oli uutta. Muistan miten ne tuntui raapivilta iholla, mutta onneksi siitä on tultu pitkälle. Sävy on inasen tumma vielä tässä vaiheessa, mutta ehkä ensi viikon reissun jälkeen oon astetta päivettyneempi. (Primeri on swatchissa levitetty koko tuolle tatuointien väliin jäävälle ihoalueelle.)

Sephora Flawless Complexion Sponge (noin 12€) – Yksi lemppareistani meikkisienten saralla! Edellinen vastaava veteli viimeisiään, joten toki halusin uuden tilalle. Tässä on loistava muotoilu, koska kapea yläpään pallura on kuin tehty toimimaan sy-iholla ja alareunasta löytyy kuitenkin tarpeeksi laajasti pinta-alaa koko kasvojen käsittelyyn. Kavennetusta kohdasta on hyvä pitää kiinni. Ihan loistava.

Kappas, pääsenkin ensi viikolla IHAN ITTE Sephoraan Barcelonassa. Toistaiseksi mulla on sekä meno- että paluulennolle pelkät käsimatkatavarat, mutta kovasti arvon pitäisikö paluulennolle muuttaa laukku ruumaan. Toisaalta nesterajoitukset voisi toimia hyvänä shoppailurajoittimena, mutta mitä jos löydänkin jotain ihan timanttista? Viime tipassa ruumaan siirretty laukku maksaa kuitenkin sikana enemmän. Vaikeeta! Mitä te tekisitte?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Petra / Viilankantolupa torstai 24. toukokuun 2018 at 07:28

    Laukku ruumaan, no questions asked! Palju pienempi häsellys pakkaamisessa kun on tilaa, johon mättää. Sephoran puhdistusöljy ja vedenkestävä kulmakynä on kans kivoja, vaikka toi putsariöljy onkin jo lopetettu, buu. Tuurilla kumminki löysin vielä Turkista, kurkkaa varoiksi jos vielä yhytät!

  • Leave a Reply