Kynsilakat, Orly

Foil!

Yksi lukuisista Orlyn kevään kokoelmista on Foil FX Collection ja minä olin heti täysin myyty. Kaikki oli saatava! Voiko kauniimpaa olla? Seuraavat kolme lakkausta on varmasti nämä kaverukset, jotta kaikki pääsevät heti testiin. Vasemmalta Shine, Rage ja Luxe. Nimensä mukaisesti näiden pitäisi antaa kynnelle foliomainen pinta. Kuka muu rakastui heti?

Ja taas yhdestä Orlyn kevään kokoelmasta, Sweet Spring Collectionista, mukaan tarttui kaksi hempeilyväriä. Vasemmalta Lemonade ja Gumdrop. Pastellia keltaista ja hammastahna-turkoosia, ihan karkkivärejä! Pulloissa on kiinni mätsäävät minihuulikiillot. Taitavat pysyä koristeina..

Olihan se pakko kotiuttaa myös Glam Rock Metal Chic Collectionista. Jos ”kokoelmaan” kuuluu kolme lakkaa, niin suosittelen tilaamaan heti kättelyssä myös sen kolmannen, jonka kohdalla eipäs-juupas-jahkailee..

Tilasin myös kokeeksi korjaussarjaa pahojen päivien varalle. Orlyn Nail Resquella pitäisi saada paikattua lohjennut kynsi. Paketin mukaan kynnelle sivellään jotain liimaa ja se dipataan mystiseen jauheeseen. Tämän kuivahdettua buffaillaan tasaiseksi. Kuulostaa helpolta, mutta onko sitä? Kokemuksia kenelläkään?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply norppa tiistai 9. maaliskuun 2010 at 09:25

  kuulostaa mielenkiintoiselta tuo Nail Rescue. Kerro ihmeessä, kun olet testannut! :)

  Orlyn lakat ei oo mulle tuttuja, mutta nuo foliolakat vaikuttaa tosi kiehtovilta.. ;)

 • Reply Skirty tiistai 9. maaliskuun 2010 at 16:15

  Jep, minäkin korvat höröllä ja silmät pullottaen päästä odotan täällä kommentteja kokeiltuasi Nail Rescueta käytännössä. (Mä silti varmaan saisin kulkea molemmat kädet semmosessa jauheastiassa koko ajan…)

 • Reply Neiti Kameleontti tiistai 9. maaliskuun 2010 at 19:23

  Heips! Asiaa Opin lakoista..

  Sain eilen mieheltä naistenpäivälahjaksi Opin Pompeii Purple lakan. Sinä tulit mieleeni tästä sävystä! Tämä on aivan ihana, hieman pinkkiin ja violettiin vivahtava punainen. Kun sävyä katselee ja kääntelee kirkkaassa valossa, tähän tulee vaikka mitä ulottuvuuksia. Tutustu ihmeessä, ellet satu jo omistamaan tätä!

  Ainiin ja se Argenteeny Pinkini.. Ei se näyttänyt ollenkaan niin kivalta kaupassa katsellessani, kuin netin kuvissa. En siis varmaan hankikaan sitä, vaikka joskus hehkutinkin sitä sen yhden postauksesi ohessa :)

 • Reply kynsifriikki keskiviikko 5. toukokuun 2010 at 13:03

  Oletko koittanut tuota nail rescueta?
  mulla ei kauheen usein käy vahinkoja mut sitten kun käy harmittaa vielä enemmän ja olin juri aikeissa tilata tuolta trans desingilta… kiva blogi muute:)

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 5. toukokuun 2010 at 20:46

  kynsifriikki: Kerran olen kokeillut ja toimi hyvin. :) Sillon kynsi repeytyi muutaman millin verran ihan siitä valkoisen kärjen rajalta. Piti kyllä kynnen kasassa! Usein mulla lohkeaa kynnen kärjestä suikale töissä ollessa, jolloin tuosta ei ole mitään hyötyä.. Yhden kokeilun perusteella suosittelisin kyllä.

 • Leave a Reply