Aasialainen kosmetiikka, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Misellivedet, Whamisa

Lempeysmiselli

Nyt ollaan ihan älyttömän miellyttävän miselliveden äärellä!

Käytän aika paljon misellivesiä. En varsinaisesti meikin poistamiseen, vaan aamuputsarina välttääkseni vesipesun sekä iltaisin viimeistelemään meikipoiston hiusrajalta ja kaulalta. Kriteerini aamu- ja iltamisellille on hieman erilaiset. Aamuisin haluan lempeän, kosteuttavan tuotteen, jolla saan poistettua unihiekat ja yön aikana imeytymättömät ihonhoitotuotteet. Iltamiselliltä haluan vähän enemmän tehoa, jotta se irroittaa meikit hankalasti vesipestävältä hiusrajalta ja kaulalta.

Sain Whamisa Organic Flowers Cleansing Water’n testiin puoli pullollista sitten, käydessäni Katja Kokon kirjalanseerauksessa. Kirjasta lisää myöhemmin – lukeminen on edelleen kesken. Mutta ai että tämä misellivesi! Toistaiseksi olen törmännyt enemmän näihin meikinpoistomiselleihin, mutta nyt on käsissä ehtaa ihonhoitomiselliä. Aloe vera -pohjainen ihanuus sisältää Whamisalle tuttuun tapaan fermentoituja kukkaisuutteita. Se on puhdistavampi kuin kasvovesi, mutta lähes yhtä hoitava kuin hoitoneste. Täydellinen aamuputsari! En tosin lähtisi putsaamaan tällä meikkiä, joten siihen tarkoitukseen kannattaa valita joku muu tuote.

Ihoni ärtyy helposti mekaanisesta ”hankauksesta”, joten on tosi tärkeää, että miselliveteen kostutettu pumpulilappu liukuu moitteettomasti iholla. Tiedän, että tämä menee todella hifistelyksi, mutta osa tekee enemmän kitkaa, joka omalla ihollani nostaa heti punoitusta. Ei siis niitä asioita, joita kiireisiin aamuihin kaipaisi. Whamisan misellivesi tuntuu enemmän hoitonesteeltä, kuin puhdistusvedeltä, joten tämän suhteen se on täydellinen.

Älkää muuten pelästykö pullon valtavan paksua kaulaa, korkin alta löytyy hyvin toimiva annostelija. Hitusen kömpelö leveä kierrekorkki kyllä on.

Reilun kokoinen pullo maksaa noin 30 euroa ja Whamisaa myy esim. Jolie, eleven, Hyvinvoinnin tavaratalo ja Biodelly. Lämpimät suosittelut <3_<3

Tuote saatu PR-näytteenä. Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Kaisuli keskiviikko 10. huhtikuun 2019 at 22:38

  Reilun kokoinen, eli paljonko pullossa on? Söpön näköinen!

  • Reply Myy keskiviikko 10. huhtikuun 2019 at 22:48

   Ah kappas, se jäi! 285ml :)

 • Reply Päivi / Rouva Kameleontti torstai 11. huhtikuun 2019 at 12:58

  Tämä on minunkin ehdoton suosikkini! Ihanaa kun parhaassa misellissä on myös noin nätti pakkaus. :)

 • Leave a Reply