Hamstraus, Joulu, Lumene, Rituals

Joulukalenterivalinnat

Vuoden paras aika lähenee!

Tykkäsin elevenin joulukalenterista todella paljon viime vuonna, joten oli melko itsestäänselvää hankkia se myös täksi vuodeksi. Pidän tämän vuoden kalenterin ulkoasusta paljon enemmän kuin viimevuotisesta, mutta luukkuja on nyt vain 24, kun viimeksi oli 25. Tätä onneksi tasapainottaa se, että kalenterista löytyy 30 tuotetta, joten osassa luukuista on extraa <3_<3 Luukkulokeroinnin pystyy lopuksi ottamaan irti, joten kauniin väristä laatikkoa voi käyttää säilytyksessä. Kalenterilla on hintaa 139€, sisällön arvo 290€.

Ritualsin kalenteri on mulle uusi tuttavuus, mutta ajattelin sen olevan nimenomaan ihonhoidollista tuoksuhemmottelua eli täysin mun juttu. Näistä on kaksi versiota, tämä Deluxe Calendar on ymmärtääkseni myynnissä vain Ritualsin omassa nettikaupassa. Paketin sisältä paljastuu pahvinen joulukuusi, johon pieninä paketteina olevat luukut ripustetaan ja koko komeuteen tulee vielä valot (!!). En ole vielä avannut ja koonnut omaa pakettiani, koska en usko puolison arvostavan jouluhärpäkkeitä keskellä syksyä, mutta lopputulosta voi ihastella täällä. Deluxe Calendar maksaa 89€, sisällön arvo on 140€. Ritualsin kalenterin ”tavallinen” versio, Exclusive Calendar, on myynnissä mm. Kicksissä ja Stockmannilla. Täytyy kyllä antaa kehut Ritualsin omalle nettikaupalle! Postikulut oli ilmaiset, kun tilaussumma ylitti 65 euroa ja paketti tuli kotiovelle muutamassa päivässä.

Olin alkuun ihan varma, että tilaisin myös Lookfantasticin kalenterin, kun se on ollut niin hyvä. Jäin kuitenkin miettimään, että mulla on ollut se kahtena vuonna peräkkäin ja pelkäsin, että sisältö toistaisi liikaa itseään. Pari vuotta sitten mulla oli Body Shopin kalenteri, mutta odotan edelleen heiltä nimenomaan ihonhoitoon painottuvaa kalenteria, jotta ostaisin uudestaan. Sen sijaan tilasin vielä tänään kirsikaksi kakun päälle Lumenen kalenterin, koska sen sisältö on hyvin ihonhoitopainotteinen ja Lumenen uudistuneet tuotteet on oikeasti kiinnostavia, joten tahdon päästä testailemaan niitä laajemmin.

Ja viime vuosien tapaan, avaan luukut joka aamu instastoryssa!

Onko teillä joulukalentereita? :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Charming Nails sunnuntai 28. lokakuun 2018 at 18:00

  Mielenkiinnolla odottelen mitä Elevenin kalenterista paljastuu. Lukisin mielelläni blogin puolelta viikkoraporttia sisällöstä. En ostanut sitä tänä vuonna kun siellä on joitakin samoja mitä mulla jo on :) ja ostin jo TBS kalleimman niin viiti laittaa 300 euroa kahteen kalenteriin ;D

 • Reply Alpo maanantai 29. lokakuun 2018 at 08:55

  Ooh, aika magee kalenterikokoelma! Elevenin kalenterin sisällön kävin mielenkiinnosta kurkkaamassa ja se oli mun makuun yhtä surkea kuin viime vuonna, niin jätin väliin. LF:n ehdin jo ennakkotilata, mutta kävin spoilaantumassa Youtubessa ja peruin tilauksen, koska se oli paljon huonompi mulle kuin viime vuonna. Ritualsin kalenteri on ollut ostoskorissa jo varmaan 10x, mutta toistaiseksi jättänyt kuitenkin väliin. TBS & Rituals siis mun lempparit tänä vuonna, mutta vielä oon kalenteriton yyh! :D Sun ig-stooreja odotellessa ;)

 • Reply LauraKatarooma maanantai 29. lokakuun 2018 at 10:03

  Mulla on taas teejoulukalenteri! Ostin English Tea Shopin kalenterin ja sitä oon jo aukonu lokakuun pimeiden iltojen iloksi. Ajattelin käydä ostaan vielä Pukkan ja Nordqvistin kalenterit, että on marras- ja joulukuullekin aukomista. Ja ehkä jonkun neljännenkin, jos löydän sopivan. :D

 • Reply Mira tiistai 30. lokakuun 2018 at 13:16

  Itse tilailin tänä vuonna Lumenen joulukalenterin, koska siinä ainakin viime vuonna tuntui olevan hinta-laatusuhde oikein kohdillaan ja tämän vuoden ihonhoitoon painottuva kalenteri houkutteli koska nykyään ei millään muuten pystyisi testailemaan kaikkia Lumenen uudistuneita tuotesarjoja niin tuo kalenteri on mitä oivallisin tapa löytää uusia tuoteihastuksia :) Ois mukavaa, jos esittelisit kalentereiden sisältöä myös täällä blogin puolella :)

 • Leave a Reply