Kynnet, Sally Hansen

Sally Hansen Miracle Gel pysyvyystestissä

Täällä näkyy kynsijuttuja hyvin harvoin, mutta nyt on pakko hehkuttaa, koska löysin timantin. Sally Hansenin Miracle Gel -kynsilakat on hyvin helppo tapa saada normaalia paremmin kestävä lakkaus kynsille. :) Teen itse töitä käsilläni, joten yleensä kynsilakat kestää huonosti ja lakka on normaalisti parissa päivässä lohkeillut. Mutta kuinka hyvin Miracle Gel kesti?

Päivä kaksi. Kynnet näyttää juuri lakatuilta.

Päivä viisi. Tässä vaiheessa oikean käden (eli käyttökäden) etusormesta lohkesi pieni palanen, mutta se kynsi oli jo valmiiksi lohjennut pahasti. Kuvattuna ollut vasuri oli vielä moitteeton.

Päivä kahdeksan. Tässä vaiheessa jouduin ottamaan lakat pois, mutta pienellä kärkien korjailulla ja uudella kerroksella päällyslakkaa olisin pärjännyt hyvin vielä useamman päivän. Viikon verran lakka pysyi kuitenkin hyvänä ja pahin repeily tapahtui vasta kahdeksantena päivänä. En ikinä pääsisi tälläiseen kestoon tavallisella kynsilakalla.

Pakkauksessa on näppärästi värilakka ja kestävyyden takaava päällyslakka. Värilakka levitetään puhtaille kynsille (!) eli ei pohjalakkaa. Meinasin heti protestoida tätä vastaan, mutta taivuin kerrankin kokeilemaan jotain ohjeiden mukaisesti. Värilakkaa suositellaan laittamaan kaksi kerrosta ja lopuksi päälle yksi kerros päällyslakkaa. Ihastuin syvästi tähän siskonmakkaran väriseen mauveen (sävy 811 make me mauve) ja laitoin sitä myös varpaisiin. (Joista se muuten piti lopulta poistaa jäätävän pitkän kasvurajan takia, mutta itse lakka ei ollut lohjennut ollenkaan.)

Peukku ja suositus!

Lakka saatu blogin kautta testiin.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply JonnaH. torstai 1. kesäkuun 2017 at 10:40

    Mua niin harmittaa, että nämä ei pysy mun kynsissä 1-2 päivää kauemmin, ihmisellä jolla pysyy normilakat viikon toi aika on liian vähän. Koska sävyvalikoima olisi tosi laaja. Mun kynsien ja näiden lakkojen kemia ei vaan kohtaa. :(

  • Reply Tuuli 💙 torstai 1. kesäkuun 2017 at 18:30

    Sun päivä kahdeksan on mun päivä ykkönen 😂 😂 😂 Pitääpä laittaa harkintaan nämä lakat, vielä ei oo löytyny lakkaa joka kestäis päivää kauempaa kauniina mulla. Teen myös käsillä töitä, joten kovalla kulutuksella ovat. Värinä tuo siskonmakkara on i-ha-na 💞 💅

  • Reply Mari perjantai 2. kesäkuun 2017 at 18:05

    Nää on ihan mun lempilakkoja, pysyy mulla lähes pari viikkoa jopa!

  • Leave a Reply