Lumene, Seerumit, SkinFood

Seerumia

Tuosta loppuneesta Lumenen Vitamin C+ -silmänympärysseerumista minulla ei ole kauheasti sanottavaa. En siitä juurikaan tykännyt, mutta en sitä vihannutkaan. Tuntui vähän turhalta ja hyödyttömältä. Tuote oli vanhaa versiota, nykyään ainakin pakkaus on erilainen (koostumuksen muuttumisesta en tiedä). Muovinen kuula tuntui välillä rajulta ohuelle silmänympärysiholle rullailtuna, mutta uskoisin nykyisen tuubin kolmen pienemmän metallikuulan toimivan paremmin. Tuskin tulen kuitenkaan ostamaan uudestaan.

Olen viime aikoina innostunut korealaisen SkinFoodin tuotteista ja tilasin eBaysta Lumenen korvaajaksi Salmon Brightening Eye Serumin. Samaista sarjaa löytyy myös silmänympärysvoide, josta olen lukenut paljon kehuja. Tässä pumppupullossa on tavaraa 30ml! Siis 30ml ja tarkoitettu silmänympärysiholle. Hullu määrä. :) Koostumus on mukavan geelimäinen ja imeytyy hyvin. Olen käyttänyt tätä parisen viikkoa aamuin illoin, eikä iho ole onneksi ärtynyt yhtään. Putelin suuren koon takia tätä raaskii lutrata, joten olen noin joka toinen ilta käyttänyt tätä kuin naamiota eli laittanut tuhdin kerroksen ja antanut sen imeytyä 5-10 minuutin ajan (suunnilleen hampaiden pesu, koska olen pikkutarkka hinkkaaja). Vaikuttaisi tekevän hyvää pakkasen kiusaamalle iholle :) Minulta menee helposti talvisin iho silmien ympäriltä ihottumalle, mutta ainakin tähän asti olen onnistunut välttämään sen. Hintaa tällä on noin 20 dollaria. Suosittelen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply