Kynsilakat

Lakkakokoelma esittäytyy!

Voisin vaikka esitellä lakkakokoelmani. :) Ainakin yksi lukija pyydä nähdä OPIt, mutta näissä merkinnöissä tulee muutkin! Suurin osa ihmisistä taitaa jaotella lakkansa värien mukaan. Minua häiritsee kovasti sekalaiset pullot, joten minun lakkani on lajiteltu säilytykseen merkkien mukaan. Tämän takia pyrin ostamaan ainoastaan OPIn ja Orlyn lakkoja, koska yksittäiset erilaiset pullot inhottavat. Täydellisintä olisi, jos kaikki lakat olisivat saman merkkisiä ja kokoisia (OPI toimisi hyvin)..

Säilytän lakkani tämmöisissä Hugon punaisissa rasioissa. Ovat suunnilleen perus kenkälaatikon kokoisia ja alunperin tarkoitettu lahjalaatikoiksi.

Ensimmäisessä laatikossa asustaa kaikki OPIn lakat. Tällä hetkellä tavallisia lakkoja on 36 kpl, DS-lakkoja 7 kpl, Nail Envyja 2 kpl ja mini-lakkoja 4 kpl (joista yksi on päällyslakka).

Toisessa laatikossa on loput lakat. Orlylta täysikokoisia värilakkoja on 17 kpl (jostain syystä yhdessä on musta korkki?), hoitolakkoja 3 kpl ja minikokoisia värilakkoja 9 kpl. Orlyn vieressä oleva rivi on Nyxin lakkoja, joita on 7 kpl. Niiden vieressä rivi H&M:n lakkoja, joita on myös 7 kpl (näissä ihanissa lukee sävy korkissa!). Loppuun sekalaiseen seurakuntaan kuuluu 5 kpl Essietä (joista vain yksi täysikokoinen), yksi Butter London, yksi L’Oreal, yksi Lumene, kaksi Mavalaa, yksi IsaDora, yksi Rimmel ja kaksi Yves Rocheria. Päädyssä on nippu taiteltuja Nyt-liitteen sivuja pitämässä lakat paikoillaan. :D

Kolmannessa laatikossa on koristelujutut ja muu sälä. Pari Konad-lakkaa, muutamia NailArt-lakkoja, pikakuivattajat, kynsiöljy, sotkujenkorjaaja, kynsitarrat ja -strassit, lasiviila ja toki talouden ainoa maalarinteippirulla löytyy täältä. ;) Sydänrasiassa on Konad-levyt, leimasin ja scraper.

Nail Wheeleihin sudittuina merkkien mukaan tehty jako aiheutti kuitenkin suurta päänvaivaa, joten niihin olen koonnut lakat sävyjen mukaan merkistä välittämättä. Sekavaa ehkä säilytyksen kannalta, mutta toimii minulle! Värit on poimittu kiekkoihin sokkona johonkin järjestykseen, koska jos haluaisin niistä nätisti vaaleammasta tummempaan liukuvan sävytyksen, saisin olla yhtenään puhdistamassa kiekkoja uusien lakkojen ilmestyessä. Totta kai haluaisin, mutta ei siinä ole järkeä, että lakat kuluisivat näihin, eikä kynsiini. ;) Kiekot on käteviä ja helpottavat sopivan sävyn löytymistä.

Tässä pikamerkinnässä on lakkani vain yhtenä könttänä, mutta esittelen ne seuraavissa merkinnöissä sävyperheittäin. Välttääkseni järkyttävän pitkät postaukset tulossa on omina merkintöinään kirkkaat punaiset, muut punaiset, vaaleanpunaiset, pinkit, violetit, siniset, vihreät/keltaiset, beiget/kultaiset/ruskeat, harmaat/hopeiset sekä mustat/valkoiset/multivärit.

Ja jos joku haluaa avautua ällöttävästä turhasta kulutuksesta, koska minä en voi tarvita näin montaa lakkaa, niin ei kiitos. Ei tarvitse vaivautua. Käy vaikka lenkillä ja pura kiukkusi juoksemiseen. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Virve torstai 22. huhtikuun 2010 at 11:26

  Minäkin niin toivoisin, että kaikki lakkani näyttäisivät samoilta. Opin tai China Glazen pullot kävisivät vallan hyvin. Itse olen tehnyt kahdet kiekot itselleni: toiset värien mukaan ja toiset merkkien.
  Pitäisikin itseasiassa käydä kiekot taas läpi ja tarkistaa, kuinka ajantasalla ne oikein ovat… :)

 • Reply Badbomben torstai 22. huhtikuun 2010 at 15:00

  IHANA postaus <3 rakastan nähdä toisten lakkakokoelmia. Voi, kun muissakin lakoissa kun henkan ja maukan, lukisi nimi korkissa. olisi paljon helpompaa tämä elämä XD

 • Reply kiukkupussi torstai 22. huhtikuun 2010 at 15:21

  Virve: Sitten, kun kaikki lakat olisi samanlaisissa pulloissa, voisi niistä koota seinälle upean liukuvärjäyksen. Olen haaveillut uudesta kodista, jossa olisi pukeutumishuone. Sinne yhdelle seinälle muutaman sentin syvyistä lasihyllyä ja koko seinä täyteen OPIn pulloja. :) Unohdetaan maalit ja tapetit, kynsilakkapulloilla voi sisustaa yhtälailla! Ehkä sitten lottovoiton myötä..

  Badbomben: Nimetyt korkit helpottaisi lakan löytymistä. Tämä määrä lakkoja on tosin vielä sen verran helposti hallittavissa, ettei sitä montaa pulloa joudu nostamaan ennen oikean löytymistä. :)

 • Reply S torstai 22. huhtikuun 2010 at 16:13

  Ihana nähdä toisten kokoelmia. Ny vaan tulee huomattua kuinka räjähdysmäisen valtava oma kokoelmani on. No, omatpahn on rahani :D

  Mulla on ole lakkausmalleja omista lakoistani, koska en juuri ole osannut päättää tekisinkö ne värien vai merkkien mukaan. Voisin ottaa Virvestä mallia ja tehdä kummistakin, mutta se tarkoittaisi noin 200 lakan swatchaamista kahdesti ja elämä on sen verran kiireistä jo muutenkin, että miten saisin aikani riittämään tohon? :D

 • Reply Ankka torstai 22. huhtikuun 2010 at 18:13

  Tosi kiva idea, ihanaa nähdä sun kaikki kokoelmat!

 • Reply surfie lauantai 24. huhtikuun 2010 at 20:31

  Hei, kuule, mistä noita kiekkoja saisi ostettua? :)

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 25. huhtikuun 2010 at 21:09

  S: Siinä olis hyvä projekti kesälomalle. :D

  Ankka: Kiitos!

  surfie: Minä olen tilannut nuo lakkatilauksen ohella Head2Toe Beautysta. Pelkille kiekoille tulisi muuten kauheat postimaksut. :) Luulisin, että Ebaysta löytyy myös helposti.

 • Leave a Reply