Huulimeikit, MAC, Meikkisiveltimet

MAC

Pysyin tarkoituksella vuosia erossa MACista. Maaliskuussa otin ensimmäisen varovaisen askeleen ja ostin kasvokuorinnan. Heti huhtikuussa otin toisen askeleen ja ostin rajaussiveltimen. Mutta meikkeihin en aikonut koskea! Puoli vuotta meni, mutta nyt se on tehty ja peli teoriassa menetetty. Joten tervetuloa kuvioihin mukaan MAC, tuleva rahasyöppö.

Sysäyksenä toimi RiRi Collection ja syvä rakastumiseni siihen siveltimeen, minkä keväällä ostin.

Olen jo pitkään haaveillut kulttimainetta nauttivasti Ruby Woo -huulipunasta ja kun RiRi Collectionista löytyi käytännössä sen dupe aivan ihanan kauniissa kuoressa, oli ostospäätös sinetöity. Harmikseni Helsingin shopin avaus oli aikaistanut kokoelman julkistamista virallisesta päivästä, joten olin auttamattomasti myöhässä päätyessäni sattumalta tiskille myöhemmin samana päivänä. Parin päivän murehtimisen jälkeen tajusin kysyä, että julkaistaanko kokoelma kuitenkin Turun shopissa sinä oikeana päivänä ja onnistuin parin mutkan kautta saamaan punani.

Oi Riri Woo, olet ihana! Yllätyin hieman yllättävän voimakkaasta tuoksusta. Se on kuin vaniljaista suklaata, joten ei haittaa. Ilmeisesti sama tuoksu on kaikissa merkin huulimeikeissä?

Ostin samalla Prep+Prime Lip Basen, koska minulta puuttuu huulipunan pohjustaja kokonaan. Puikko liukuu huulille todella helposti ja täysin värittömänä. Kestosta ja muusta en vielä osaa sanoa, kun takana on vasta yksi kokeilukerta. Ainakin Riri Woo levittyi kaikesta mattaisuudestaan (ja huulieni kuivuudesta) huolimatta tämän päälle todella nätisti.

Siveltimistä pussiin päätyi synteettinen viisto rajaussivellin 266 ja synteettinen huulipunasivellin 231. Minulta jo löytyvä tasapäinen rajaussivellin (212) on ollut päivittäisessä käyttössä yläsisäluomen rajaamisessa, joten se on aina mustassa värissä. Tarvitsin siis jonkun, jolla voi rajata silmiä muillakin väreillä. Vaikka tasapäinen on ihana, halusin kokeilla myös viistoa. Alkuun lähinnä hämmentää 266:n ohut varsi. 212:n ja 231:n varressa on hieman tuhdimmin paksuutta. Päädyin varrelliseen huulipunasiveltimeen sen takia, että olen onnistunut hajottamaan kaikki (muun merkkiset) kasaan menevät mitä olen käyttänyt..

Huulipuna maksoi 23€ ja pohjustaja 16,50€. Rajaussivellin maksoi 23,50€ ja huulipunasivellin 20,50€.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kaisuli perjantai 18. lokakuun 2013 at 08:20

  Olen kuullut niin paljon kehuja MACin siveltimistä, että kun tarve oli eyelinersiveltimelle, ostin sen MAC-tiskiltä. Siitä alkoi aika nopeasti maalin lakkaus kuplia ja hilseillä varresta, eikä tuo karvaosakaan erityisen tarkka ole. Tykkäsin aiemmin vuosia käyttämästäni Joe Blasco-osastolta ostetusta elitzer (tms?)-eyelinersiveltimestä, mutta äitini koira jyrsi varren poikki. Niitä ei ollut hetkeen missään, ja kun lopulta löysin niin laatu oli huonontunut ratkaisevasti. Palautin sitten siveltimen. Ekan pesun jälkeen karvat sojottivat pörröisinä joka suuntaan.

  • Reply Myy perjantai 18. lokakuun 2013 at 09:44

   Onpas sulla ollut huonoa sivellintuuria :(

 • Reply Jonna H. perjantai 18. lokakuun 2013 at 08:45

  Huulipuna on ihan mieletön!

  • Reply Myy perjantai 18. lokakuun 2013 at 09:44

   Se on niin ihana! <3

 • Reply Hanna Voutilainen perjantai 18. lokakuun 2013 at 10:35

  Kyllä tuo puna on vaan sitä MAC-laatua. Ite en ole vielä sortunut vaikka mahdollisuus on ollut, tiedän että jään koukkuun enkä käytä enää mitään muuta… Sinne menee sitten tili jos edes aloitan :D

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  • Reply Myy perjantai 18. lokakuun 2013 at 13:39

   Mä elättelen vielä toiveita, että osaan käyttäytyä fiksusti (jepjep) :D

  Leave a Reply