Apteekkikosmetiikka, Armani, Benefit, Bioderma, Hamstraus, Ihonhoito, Kasvovoiteet, Kulmakynät, MAC, Meikit, Misellivedet, Primerit, Seerumit, Siveltimet, Soap & Glory, Tuoksut

Dublinin ostokset

Vietin toukokuussa pitkän viikonlopun Dublinissa parhaan kaverini kanssa. Tämä oli meidän toinen reissumme sinne kahdestaan. :)

Bootsissa oli perinteinen osta kolme, maksa kaksi -tarjous, joten kolme kasvotuotetta lähti mukaan.

Dublin-01

Soap & Glory Daily Youth 365 6-in-1 Multi-Active Moisture Lotion – En oikeasti tarvitsisi yhtään kasvovoidetta, mutta tämä on kaivellut mielessäni jo pidempään, kun joku (olin ihan varma, että Helena, mutta pikainen kaivelu ei tuottanut tulosta) joskus aikoinaan kehui tätä. Voide lupaa maksimoida kosteustasot, rauhoittaa stressaantunutta ihoa, elvyttää väsynyttä ihoa, parantaa elastisuutta, pehmentää ja tasoittaa ihoa sekä tuoda kuun taivaalta. Myyty!
Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution – Ei ollut jättipulloja, niin ostin ihan tavallisen kokoisen. Parasta misellivettä ikinä. Puhdistaa tehokkaasti, mutta ei ärsytä yhtään, eikä jätä iholle mitään tuotetuntua. Toivottavasti Biodermaa saisi joskus Suomesta. :)
Bioderma Hydrabio Serum – Olen käyttänyt tätä ihanaa geeliseerumia kaksi pullollista jo aikaisemmin. Ihan törrrrrkeeeen hyvä, ei voi muuta sanoa. Postaus parin vuoden takaa täällä!

Dublin-02

Benefit ”That Gal” Brightening Face Primer – Bootsin kassoilla oli Benefitin matkakokoja (muuten merkkiä en siellä nähnyt) ja sorruin testaamaan tätä heleyttävää primeria. Ihan kiva kyllä päästä kokeilemaan pienemmästä koosta ensin. :)
Benefit Gimme Brow Brow-Volumizing Fiber Gel – Arnottsin tavaratalosta löytyy ihan kunnollinen Benefitin tiski. Tämä on parasta kulmageeliä ikinä! Toinen putkilo menossa ja ostin nyt kolmannen varastoon odottamaan. Harja on ihan oikeasti tarpeeksi pieni (tähän verrattuna Lumenen uusi pienempi harja on jättiläinen) ja geeli tekee kulmista vähän pörheämmät.

Dublin-03

Duo Eyelash Adhesive – Penneysin (eli Primarkin) kassalta löytyi Duoa hyvään hintaan, joten ostin tuubin varastoon. Muuten ostin sieltä sukkia, pikkareita, kotipökät ja yhden miesten t-paidan (itselleni), koska siinä oli printti ja materiaali kohdillaan. Mikään naisten puolelta katsomani ei täyttänyt laatuvaatimuksia. :D
MrNatty Famous Beard Elixir – Urban Outfittersissä oli söpöjä partatuotteita, niin toin siipalle (viskin lisäksi) partaöljyä tuliaisena. Tässä öljyssä on oikeasti pelkkiä öljyjä, vaikuttaa hyvältä!

Dublin-04

MAC Brush 217 – Menomatkalla en ehtinyt katsastamaan lentokentän valikoimaa ollenkaan, mutta paluumatkalla lento oli myöhässä, niin oli hyvin aikaa pyöriskellä. Ostin vihdoin häivytysklassikon eli 217:n. Tämä oli reilun femman halvempi kuin Suomessa.
MAC Eye Brows – Automaattikulmakynä oli muutaman euron halvempi kuin Suomessa. En tiedä miksi ostin vain yhden, kun tämä on kuitenkin vakkarituotteeni.

Dublin-05

Armani Prive Myrrhe Imperiale – Viimeisenä kruununjalokivi <3_<3 Toinen Prive-tuoksuni, ihanan savuinen mirha. Hinta oli lentokentällä selvästi edullisempi, mutta nyt pitää hetki odotella ennen kuin täydennän kokoelmaani lisää..

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply JonnaH. sunnuntai 5. kesäkuun 2016 at 11:11

  Ihania ostoksia. Priven tuoksuista ainakin riittää pitkään, kun pullo on noin iso, vaikka hinta on suolainen.

  • Reply Myy sunnuntai 5. kesäkuun 2016 at 12:41

   Joo onneksi on iso pullo! En ole vielä (:D) ihan siinä pisteessä, että maksaisin tuollaista hintaa pienestä pullosta.. :)

 • Reply Hanna sunnuntai 5. kesäkuun 2016 at 12:25

  Biodermaa ostan aina Tallinnasta. Ihan paras misellivesi. Onneksi se on usein alennuksessa :)

  • Reply Myy sunnuntai 5. kesäkuun 2016 at 12:41

   Joo sieltä oon itsekin ostanut! Ja tilannut Escentualista :)

  Leave a Reply