Aasialainen kosmetiikka, Aurinkovoiteet, Missha

Tahmaamaton aurinkovoide!

NYT se on löytynyt! Olen useaan otteeseen kitissyt miten inhoan aurinkovoiteita, koska niistä jää aina iholle nahkea tuotetuntu. Tämä on hieman ristiriitaista, koska haluan vartalovoiteiden ja muiden hoitotuotteiden jättävän iholle tuotetuntua, mutta aurinkovoide on poikkeus. On inhottavaa mennä paahteeseen tahmeana.

Missha-All-Around-Safe-Block-Total-Moisture-Sun-Gel-SPF30-01

Kukas muukaan olisi toiminut pelastajana kuin korealaiset. Kiitos Missha! <3 All-Around Safe Block Total Moisture Sun Gel on ihan ässä. SPF30 on riittänyt ainakin näin Suomen kesässä hyvin. En ole kärtsännyt ollenkaan, mutta saanut kuitenkin ihan normaalin kevyen päivetyksen (en oikeen rusketu). Syyskuussa tämä pääsee tositestiin Kreikassa.

Missha-All-Around-Safe-Block-Total-Moisture-Sun-Gel-SPF30-02

Kostea geelivoide levittyy kuin unelma ja tuntuu iholla mukavan raikkaalta. Iho on parissa minuutissa ihan tahmaton.

250ml pumppupullo (hurraa!) maksaa 18,90€ ja sitä voi tilata helposti Misshan eestiläisestä nettikaupasta. Valitsen itse postitustavaksi smartpostin, vaikka se onkin muutaman euron tavallista postia kalliimpi. Se on kuitenkin supernopea! Viimeksi tein tilauksen myöhään tiistai-iltana ja paketti oli automaatissani torstaina päivällä.

Mikä on teidän aurinkovoidesuosikki?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi torstai 28. heinäkuun 2016 at 07:41

  Pitää vinkata, että Misshan tuotteitahan saa suomalaisesta Bearel-verkkokaupastakin tilattua ja itseasiassa tuo mainitsemasi tuote on siellä nyt tarjouksessa 15,90€ hintaan (normaalihinta tuon saman 18,90€ kuin Vironkin puolella) ;)

  http://www.bearel.fi/kauppa/kauneus/vartalo-hiukset/all-around-safe-block-total-moisture-sun-gel-aurinkovoide/

  • Reply Hanna torstai 28. heinäkuun 2016 at 11:25

   Suosittelen myös Bearel nettikauppaa! :) Nopea toimitus.

 • Reply Tintti torstai 28. heinäkuun 2016 at 09:55

  Saman merkin sun essence on huippu! Vaaleanpunaisessa tuubissa, ei tahmaa, ihanan kevyt kasvoille ja spf45! <3

 • Reply JonnaH. torstai 28. heinäkuun 2016 at 10:09

  Näyttää ihan ulkoisesti mun suosikilta Sensailta, on varmaan pakko kokeilla pääseekö edes lähelle. Sensaihin ei tunnu missään välissä tahmealta, se on vain kun levittelisi iholleen viilentävää after sunia. :D

 • Reply Mari torstai 28. heinäkuun 2016 at 14:55

  Dermalocigan sport 50 kertoimella. Mutta tuo Misshan tuote kyllä kiinnostaisi testata.

 • Reply Laura torstai 28. heinäkuun 2016 at 17:08

  Tykkään kyllä korealaisista ja japanilaisista aurinkovoiteista, mutta Misshaa en ehkä enää uskalla koskea. Super Aqua sarja ei sopinut iholleni lainkaan, vaan aiheutti näppyjä ja oli suoritukseltaan nojaa-laatua. Vartalolle tuollainen pumppupullo olisi kyllä tosi kätevä! 250ml on kivan runsas määrä! :)
  Oma suosikki aurinkosuojani on tällä hetkellä Innisfreen eco safety spf50

  <3 Laura – Laurantaina Beauty Blog

 • Leave a Reply