Bioeffect, Compeed, Cutrin, Davines, Dermosil, Ekokosmetiikka, Emma S., Herbina, Hiukset, Hiusnaamiot, Hoitoaineet, Ihonhoito, Jalkavoiteet, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Kuivashampoot, Kulmakynät, Lavera, Loppuneet, Lumene, MAC, Maybelline, Meikit, Meikkivoiteet, Öljyt, Peitevoiteet, Ripsivärit, Sante, Seerumit, Sensai, Silmänympärysvoiteet, Suihkugeelit, Vartalovoiteet, Vaseline

Helmikuun loppuneet

Joka kerta, kun meinaan päästä ajan tasalle näiden loppuneiden kanssa, käy jotain ja tässä sitä taas ollaan. :D Ei anneta asian häiritä, vaan nauttikaa satsista miniarvioita.

Sensai Fluid Finish (30ml) / postaus, toinen / Loistava talvimeikkivoide kuivalle iholle. Käytin tästä kaksi talvea. Jättää ihon hehkeäksi ja kosteaksi. 5/5
MAC Pro Longwear Concealer (2x 9ml) / Nämä on valitettavasti ehtineet mennä pilalle (no, ovat olleet yli kaksi kolme vuotta auki eli ei ihme). Sävy NC15 oli talviväri ja sävyllä NC35 miksasin sopivan sävyn kesää kohti mennessä. Loistava peittokyky ja kävi hyvin niin silmien alle kuin näpyille. Jäykän pumpun käyttö vaati vähän opettelua, että sai annostelun kohdilleen. Sain melkeen tyhjäksi tuon vaaleamman! Mulla kuluu peitevoidetta hyvin pieniä määriä. 5/5
Maybelline Lash Sensational Mascara WP (9,5ml) / Yksi kaikkien aikojen parhaista ripsiväreistä! Oliskohan kolmas putkilollinen tätä? 5/5
Lumene Kulmakynä / Tämä on joku todella vanha versio, mutta oli hyvä käyttää! Nykyisistä en tiedä ja suosin mielummin automaattikyniä (tai tänäpäivänä en joudu meikkaamaan kulmia ollenkaan). 3/5

Emma S. Moisturising Facial Mist (150ml) / postaus / Miellyttävä, turvallinen kosteussuihke, joka tulee isossa pullossa. Hyvä hinta-laatu-suhde! 4/5
Dermosil Skin Comfort Eye Gel Cream (15ml) / postaus / Loistava, hyvin kosteuttava geelivoide sy-iholle. Suosittelen lämmöllä! 5/5
Lumene Arctic Aqua 24H Deep Moisture Face Cream (50ml) / Hyvä, simppeli voide niille, jotka ei odota mitään maailmaa mullistavaa. 4/5 (siippa)

Bioeffect EGF Serum (näyte 3ml) / postaus / Joo moro! Jos menetän kiinnostuksen kosmetiikkaan, siirryn käyttämään pelkkää tätä. 5/5
Acaci Green Tea Facial Mask Pack (20ml) / Perus kuitunaamio. Kosteutti, mutta ei jäänyt mitään ihmeitä mieleen. 3/5

Lavera Honey Moments Gentle Body Lotion (150ml) / Tämä on vanhoja versioita. Tykkäsin! Levittyi helpommin kuin joku muu Laveran versio, mitä kokeilin aikaisemmin (kookos-joku). Aika tymäkkä tuoksu. 4/5
Herbina Mango Spa Kauneusöljy (100ml) / postaus / Hyvä, edullinen vartaloöljy. Ei toki ihan yhtä pehmittävä kuin luonnonöljyt, mutta tosi helppo ja nopea käyttää, eikä tarvitse odotella imeytymistä. 4/5
Compeed Cracked Heel Overnight Cream (75ml) / Todella tehokas pehmeyttäjä hyvin kuiville kantapäille. Tällä on jopa jotain vaikutusta siipan jalkoihin (siis jos herra malttaisi säännöllisesti käyttää) ja ne on aikamoiset, jos osa lukijoista muistaa.. 5/5

Sante Shower Gel Bio Mint & Lime (200ml) / Jolie Boxista tullut suihkugeeli oli iloisen raikas ja tätä tykättiin molemmat käyttää. Santen tuotteet on vielä kivan edullisia! 4/5
Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser (190ml) / Kurkotin kaupassa ottamaan tämän ostoskoriin, kun selkäni takaa kuului vieno toteamus, ”Mutta mä oon tykännyt siitä keltaisesta.” Tämä tuoksuton versio on kuitenkin vähän kosteuttavampaa, joten hyvä talveksi! Jos ei ole tullut aikaisemmin selväksi, niin tämä suihke on ihan loistava niille, jotka ei muuten jaksaisi rasvata ihoaan. Niin kuin mun mies. 5/5 (siippa)

Davines MOMO Conditioner (250ml) / IHANA! Davinesin hoitsikat on kuin naamioita. Paksua, hoitavaa ja hyvin selvittävää. Tuoksuu hyvältä ja tekee kuivalle tukalle ihmeitä. Mulla on tästä ja sen kavereista jokin postausraakile odottamassa.. 5/5
Cutrin Chooz Refreshing Dry Shampoo (200ml) / Perushyvä kuivis, joka ei mullistanut mun maailmaa, mutta jonka mielelläni käytin tyhjäksi. Raikas tuoksu! 3/5

Aurinkoista keskiviikkoa!

Osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply SariBP keskiviikko 19. huhtikuun 2017 at 07:38

  Dermosilin Skin Comfort sy-geeli voisikin olla ihan passeli mun rutikuiville silmäalusille. Täytyykin muista tilata:) Kiitos suosituksesta:)

  • Reply Myy keskiviikko 19. huhtikuun 2017 at 10:01

   Sen loistavuus tuli mullekin ihan puskista, kun melkeen annoin sen pilaantua kaappiin, kun pidin sitä tylsänä :D

 • Reply Eli keskiviikko 19. huhtikuun 2017 at 12:13

  Miten pitkään sulla pysy hyvänä toi Maybellinen ripsari? Oon kaks kertaa ostanu just ton vedenkestävän, eka oli täydellinen heti alussa mut kuivu tosi nopeesti käyttökelvottomaksi, ja toinen oli melkeen alusta asti sellasta puuroa, että jäi käyttämättä. :/ Harmi, koska tykkäsin siitä jäljestä mikä ekalla tuli alussa. Pitäsköhän sille antaa vielä yks mahis? :)

  Btw, löysin sun blogin vasta vähän aikaa sitte ja tykkään kovasti :)

  • Reply Myy keskiviikko 19. huhtikuun 2017 at 22:01

   Mulla on pysynyt 4-5 kuukautta hyvänä! Näissä sinetöimättöminä myytävissä markettiripsareissa en vaan tykkää yhtään siitä ajatuksesta, että joku on voinut kaupassa avata hylsyn ja päästää sinne ilmaa sisään ja näin pilata tuotteen. :/ Ihana kun oot löytänyt blogiin!

 • Reply Ilona sunnuntai 23. huhtikuun 2017 at 16:17

  Oi PLW peittari, häneen en kyllästy ikinä <3

 • Leave a Reply