Body Shop, Elizabeth Arden, IsaDora, NYX, Silmämeikit, Tigi

Silmämeikkiä

Käytetyt tuotteet:
– UDPP
– The Body Shop Eyeshadow Trio, Moonlight Lustre
– IsaDora Mineral Eyeshadow, 41 Silver Stone
– NYX Blush, 03 Angel
– Elizabeth Arden Color Intrigue Gel Eyeliner, Ocean Teal
– Elizabeth Arden Lash Optimizer -primeri ja Double Density
– Tigin siveltimet ylhäältä The Love Brush, Sexy ja V.I.P. Ardenin sivellin tuli geelirajauksen mukana.

Kuvattu taas liian aikaisin aamulla kylpyhuoneen liian hyvässä valaistuksessa.. Meikkipohja ja kulmat laitettu ensin valmiiksi valmiiksi. Pohjustin luomen UDPP:lla ja levitin liikkuvalle luomelle vaaleanpunaista TBS:n paletista. Varjostin luomivaon ja ulkonurkan melko reilulla kädellä saman paletin graffitinharmaalla ja levitin sitä myös alaluomelle. Levitin sisäkulmaan IsaDoran hopeista mineraaliluomiväriä. Häivytin käyttäen apuna TBS:n vaaleanpunaista sävyä. Rajasin yläluomen Elizabeth Ardenin geelirajauksella käyttäen paketin mukana tullutta sivellintä, jolla tuli aika paksua jälkeä. Ripsiin primeri ja ripsiväri. Hädässä sutaisin kulmaluulle kevyesti NYXin hennon sävyistä poskipunaa, koska kaikki korostusvärini oli liian hankalassa jemmassa.

Joskus yritän meikata sen verran vähemmällä kiireellä, että saisin otettua kuvat kaikista vaiheista. Ehkä joskus sitten, kun aurinko taas paistaa ja voisi saada hyviä kuvia. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply