Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Biozell, Caudalíe, Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Hiukset, Hiusnaamiot, Hoitoaineet, Ihonhoito, Käsivoiteet, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Kuivashampoot, L'Oreal, Lavera, Lierac, Loppuneet, MAC, Misellivedet, Missha, Muotoilutuotteet, Nuxe, Primerit, Seerumit, Shampoot, Suihkugeelit, Supermood, Tuoksut, Vartalovoiteet, Vaseline, YSL

Kesäkuun loppuneet

Kesakuun-loppuneet-01

Ja taas! Vaikkakin aika jäätävästi myöhässä aikataulusta, mutta ei se ole niin justiinsa. Välillä on ihan hyvä palata menneisyyteen. Näiden loppuneiden listaaminen tuo muuten ihanaa järjestelmällisyyttä ja säännöllisyyttä elämään.

Kesakuun-loppuneet-02

Lierac Hydragenist Moisturizing Serum (30ml) / postaus / Toinen käyttämäni pullo. Ihan loistava meikin alle. Kosteuttaa hyvin ja jättää sopiva silikonisen pinnan meikille pohjaksi. 5/5
Caudalie Make-Up Remover Cleansing Water (näyte 30ml) / Perushyvä, mutta ei jäänyt mitenkään ihmeellisenä mieleen. Tässä on kohuttua PHMB:tä. 3/5
MAC Prep+Prime Skin Base Visage (näyte 6ml) / postaus / Tyhjensin näytetuubin ennen kuin se pilaantuu. Loistava primeri! Olen käyttänyt tätä yhden normikokoisen pullon ja toinen on menossa. Pidentää meikin kestoa ja jättää iholle kaunista kuultoa. 5/5

Kesakuun-loppuneet-03

Missha Super Aqua Ultra Water-Full Jelly Mist (100ml) / En oppinut suihkuttamaan tätä suoraan kasvoille vaikka yritin. Loistava superkosteuttaja emulgoimaan kasvoöljyjä. Suihkutin tätä kädelle ja tipautin öljyä sekaan, jonka jälkeen taputtelin seoksen kasvoille. 4/5
Nuxe Micellar Cleansing Water (200ml) / Nuxen miselliveden koostumus oli ihana. Hoitava ja hellävarainen. Mutta taas olin napit vastakkain tuoksun kanssa. Pullon suusta nuuhkittuna ihanan ruusuinen ja kukkainen. Vanulappuun kaadettuna.. se itä-eurooppalainen vessan hajustehaju, kun ei oikeen tiedä tuleeko se raikastimesta, saippuasta, pesuaineesta vai vessapaperista, kun kaikki haisee siltä. Hrrr, harmi. 3/5
Bepanthen Emulsiovoide (30g) / Kului lähinnä tatuointeihin, kun en pärjännytkään pelkillä öljyillä jalkapöytien kanssa. Hyvää kamaa! En niin tykkää siitä lampaanhajuisesta punaisesta. 4/5

Kesakuun-loppuneet-04

Lavera Orange Feeling Hand Cream (näyte 20ml) / Lavera tekee tosi hyviä käsivoiteita! Ihastuin yhteen aikaisemmin ja tämäkin oli tosi hyvä. Tarpeeksi kosteutusta ja hoivaa, mutta ilman tahmaa. 4/5
Natusan 24hour Moisture Hand Cream (100ml) / Perushyvä käsivoide oli työkäytössä. Jätti kädet pehmoisiksi, muttei tahmeiksi. Teki hyvin kauppansa työkavereiden kesken. Hyvä hinta-laatusuhde (tämä ei montaa euroa maksa). Voisin ostaa lisää töihin missä muidenkin tassut janoaa rasvaa, mutta en kotiin vain omaan käyttöön. 3/5
Biozell Dry Shampoo for dark hair (100ml) / postaus / Taas tyhjä tämmönen! Ihan loistava tuomaan tekstuuria puhtaaseen tukkaan. Ostan taas lisää. Paitsi, että olen porkkanapää. Voihan pylly! 5/5

Kesakuun-loppuneet-05

L’Oreal Professionnel Pro Fiber Restore Conditioner (200ml), Masque (200ml) & Shampoo (250ml) / Koko kolmikko tyhjeni. Kaikki oli ihanan kermaisen pehmoisia ja tuoksuisia. Shampoo pesi runsaalla, paksulla vaahdolla, joka jätti hiukset puhtaiksi, mutta hoidetuiksi. Hoitoaine silotti ja selvitti hyvin. Naamio oli kunnon ihmepelastaja. Tykkäsin! 4/5

Kesakuun-loppuneet-06

Siipaltakin loppui juttuja.
Supermood Egoboost The Perfect Day Cream (30ml) / postaus / Minulle voide oli liian kevyt, kun taas Sanni rakastui. Entä siippa? ”Haisi pahalta. Kyllä se rasvas.” Jep, helmiä sioille. ;) 3/5
Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Rich Cream (40ml) / Tämä odotti parisen vuotta kaapissa, että ehtisin testata voiteen itse, mutta ei se koskaan päässyt käyttöön asti. Sekaihoinen mies käytti tämän yövoiteena. ”Jotenkin se ei säväyttäny. Neutraali hyvä.” 3/5

Kesakuun-loppuneet-07

Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser (190ml) / postaus / Vakkarisuosikki, jota pyydetään aina lisää. 5/5
Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Vitalising Body Wash (200ml) / Ihan mielettömän ihana, sitruunainen ja täyteläisen pehmeä, suihkuvoide. Kävin siis itsekin purkilla lainaamassa. :D ”Se oli ihan kiva. Kelpuutan.” 5/5 (minä) 4/5 (siippa)
YSL L’Homme Parfum Intense (60ml) / Ihan mielettömän hyvä tuoksu! Tätä voisi ostaa uudestaan. 5/5

Löytyikö joukosta omia lemppareita? :)

L’Orealit ja Lavera saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply JonnaH. tiistai 16. elokuun 2016 at 10:54

  Lieracin seerumi rakkautta! <3

  • Reply Myy keskiviikko 17. elokuun 2016 at 20:31

   Mä en taida pärjätä ilman sitä!

 • Reply Anna tiistai 16. elokuun 2016 at 12:30

  Oi tää uus blogi näyttää kyllä hyvältä! (:

  • Reply Myy keskiviikko 17. elokuun 2016 at 20:32

   Kiitos! Oon ihan tosi tosi tyytyväinen itekin :)

 • Reply HeidiB tiistai 16. elokuun 2016 at 15:52

  Mä tykkään noista YSLin L’Homme tuoksuista oikeastaan kaikista. Lemppari jo jo lopetettu La Nuit Frozen Cologne. Ostin sen miehelle joululahjaksi taannoin sillä ajatuksella, että jos mies ei siitä tykkääkään voin käyttää sen itse. No, ei tarvinnut. Mies ihastui tuoksuun yhtä paljon kuin minä :)

  • Reply Myy keskiviikko 17. elokuun 2016 at 20:32

   Mä en ole tuoksutellut (muistaakseni) muita, mutta täytyy kyllä!

  Leave a Reply