CHI, Hoitoaineet

CHI Ionic Color Lock Treatment

Ionic Color Lock Treatment kuuluu CHI:n Infra-sarjaan, joka lupaa hiuksille kosteutta ja vahvuutta. Olen joskus vuosia sitten käyttänyt sarjan shampoota, jossa oli kiva koostumus ja se oli muutenkin ihan mainio tuote. Saman tuoteperheen Keratin Mist oli ihan kelvollinen, muttei ihmeellinen. Eniten mainetta on niittänyt Silk Infusion. Eikä syyttä, ”silkkitipat” on olleet yksi suosikkituotteistani varmaan kuuden vuoden ajan.

Yksi sarjan parhaimmista puolista on tuoksu. Tuotteet tuoksuu niin jumalaisen hyvälle, ettei mitään rajaa. Etenkin Silk Infusion! Vuosia sitten edellisen työpaikkani pomon sisko oli kampaaja. Kampaamo oli työpaikkani lähellä ja välillä hän kävi moikkaamassa meitä. Joka kerta mietiskelin miten hän voi tuoksua niin hyvälle. Kunnes tajusin yhteyden kampaamossa käytettävään sarjaan.. :) Tuoksu on pehmeä, huumaava, naisellinen ja ihana.

Color Lock Treatment hoiti hiukset, mutta muuten fiilis jäi aika pliisuksi. Sen takia pullo ehti pyöriä suihkuhyllyllä parisen vuotta. Koostumus oli makuuni liian ohutta ja tuote tuntui varsinkin pitkissä hiuksissa häviävän johonkin. Kyllä hiukset kuivauksen jälkeen oli selvästi hoidetut, mutta kaipaan silkkisempää tuntemusta jo suihkun puolelle.

Yritin kuvata INCI:n, mutta se oli ihan mahdoton juttu..

Pullo on reilun kokoinen (300ml) ja siinä on kätevä klipsikorkki. Hinnasta ei mitään muistikuvia, mutta olettaisin sen olevan perinteistä kampaamosarjojen tasoa eli jossain 25-30 euron tietämillä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply