NYX, Silmämeikit

Silmämeikkiä!

Oli pakko kokeilla heti meikata eilisen postauksen uusilla NYXin luomiväreillä.

Pohjustuksena sisänurkassa Jumbo Pencil Cottage Cheese ja muualla liikkuvalla luomella Oyster. Liikkuvalla luomella ja sisänurkassa Chrome Pigmenteistä Iced Mocha ja ulkonurkassa & luomivaossa Beanie. Ulkonurkkaa ja hieman luomivakoa korostamassa Lake Moss -triplen sinertävä sävy, yläluomi rajattu samaisen triplen vihertävällä sävyllä (päädyin näihin, ettei meikistä tulisi liian punaista). Värit häivytetty ulkonurkasta sisäänpäin. Kulmaluulla ja pehmentämässä häivytystä Ultra Chic -triplen kellertävä sävy.

Alaluomella samalla tavalla Jumbo Pencilit ja Chrome Pigment. Ulkonurkassa Lake Moss -triplestä sinertävä sävy ja keskellä vihertävä sävy. Sisänurkassa hieman samaa korostusväriä kuin kulmaluulla. Poskilla NYXin poskipuna Angel.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Hannukkaz sunnuntai 27. kesäkuun 2010 at 09:49

    Tykkään tosi paljon! Hitto kun jaksais joskus panostaa tuohon omaankin silmämeikkiin :D

  • Reply kiukkupussi sunnuntai 27. kesäkuun 2010 at 11:22

    Kiitos! Kannattaa välillä kokeilla, kun on kunnolla aikaa meikata rauhassa. :)

  • Leave a Reply