Loppuneet

Kesäkuu 2012

Vaikka nyt on jo elokuu (!), niin palataan hetkeksi kesäkuuhun.

Kipitin heti alkukuusta ostamaan Body Shopin uudet Lily Cole Lip & Cheek Domet. Niistä postaus täällä. Hintaa 11,50 euroa per puna, mutta kantiskortilla sai -20% eli hinnaksi jäi 9,20 euroa. :)

Ihanissa brittikaupoissa on aina juhla-aikaan alennuksia ja kiitos kuningattaren 60-vuotisen hallintakauden, HQHairista tuli sopivasti -20% alennuskoodia. Tällä kertaa se koski lähes kaikkia merkkejä (miinus toki Nars ja Stila, jotka ei ikinä ole mukana). Usein juuri ne haluamani on karsittu pois alennuksen piiristä. Nyt sain kuitenkin tilattua uuden Redkenin 08 Wool Shaken (£12.12) ja nettikaupan paljon mainostaman Steamcreamin (£10.36).

Kiitos Sensaistin loistavan öljypostauksen, kävin ostamassa itselleni pullollisen pullaöljyä. :) Eli Clarins Santal Face Treatment Oil (30ml / 45,20€), joka on tarkoitettu kuivalle iholle.

Käväisin Anttilassa ja tarkoitukseni oli mennä ostamaan L’Orealin Lumi Magique Pure Light Primeria (20ml / 12,90€) ja puhdistusliinoja, tällä kertaa Nivea Pure Cleansing Wipes (25 liinaa / 3,40€). Olen yrittänyt löytää ne täydelliset puhdistusliinat. En varsinaisesti poista liinoilla meikkiä, vaan ”siistin” niillä meikinpoiston jälkeen hiusrajalta, korvista ja kaulasta meikkipohjan jäänteet, joita ei välttämättä saa täysin pois pestessä kasvoja lavuaarin yllä. Tukanpesuiltoina toki meikit lähtee nätisti suihkussa, mutta muina iltoina en kastele päätäni suihkussa käydessä. :)

Jotenkin kummasti mukaan tuli muutakin. I Love… Strawberries & Milkshake Bubble Bath & Shower Cremen (500ml / 5,95€) ostamista olen miettinyt jo tovin, joten tämä (ilmeisesti kuningattaren juhlavuoden kunniaksi tehty) brittilippupullo oli saatava. Carmexin huulivoidetuubi (10g / 2,95€) on ollut ostoslistalla jo pitkään, mutta en ole erikseen jaksanut lähteä sitä etsimään. Nyt saan vihdoin myös mukana kuljetettavan version tästä mainiosta rasvasta, kun purkkiversio on yöpöytäkamaa. Viimeisenä ihania L’Orealin Color Riche kynsilakkoja (5ml / 5,90€). Vannoutunut OPI-tyttö meni rakastumaan markettilakkoihin, apua! Vasemmalta 305 Dating Coral, 302 Exotic Canaries ja 602 Perle De Jade.

Feel Uniquesta tilasin L’Orealin Color Infaillible -luomivärejä. Sävyt 031 Innocent Turquoise, 036 Naughty Strawberry ja 037 Metallic Lilac. Maksoivat £6,99 / kpl. Esitelty täällä.

Body Shopin alennusmyynneistä ostin varastoon Pomegranate ja Papaya Body Butterit (200ml / 12€) sekä Carrot Moisture Creamin (50ml / 5€). Normaalihintainen Mango Hand Cleanse Gel (60ml / 3,70€) pääsi käsilaukkuun. Vartalovoista granaattiomena on vanha tuttu ja yksi suosikeistani. Papaija tuoksui yhtä ihanan hedelmäiselle, joten odotan innolla sen kokeilemista. Vanhaa klassikkotuotetta, porkkanavoidetta, käytin joskus vuosia vuosia sitten. Se päätynee syksymmällä kaula- ja decolteevoiteeksi. :)

Kävin tutkimassa myös alet Stokkalla ja päädyin ostamaan yhden aletuotteen; Lancôme Color Fever -huulipunan sävyssä 136 Red Red Rose (17,90€). Tässä on ihan loistava koostumus, puna nappaa hyvin huuliin kiinni. En tiedä mikä vika huulissani on, mutta jotkut punat jää pyörimään huulten pinnalle tarraamatta kunnolla kiinni, jolloin lopputulos ei ole siisti. Samalla ostin L’Orealin Miss Candy -kokoelmasta kynsilakat sävyissä 202 Marie Antoinette ja 601 French Riviera (5ml / 5,90€) sekä Glam Shine -huulikiillon sävyssä 703 Tart Lollipop (10,30€).

Ja koska haluan näiden kuukausikoosteiden olevan kaunistelemattomia yhteenvetoja kosmetiikan liikkumisesta kumpaankin suuntaan, niin sain tämän läjän L’Orealilta.

– Mikä tää valkoinen kori sun kylppärin hyllyllä on?
– No siinä on seuraavaksi käyttöön tulevia tuotteita.
– Entä toi toinen samanlainen sen takana?
– Noo siellä on tän kuun aikana loppuneet tuotteet.
– ..
– Tervetuloa kosmebloggaajan elämään.

Loppuihan sitä jokunen törppö.

Benefit Ooh La Lift Instant Under-Eye Brightening Boost 7g / Täysin tyhjäksi tämä ei ehtinyt, mutta oli ollut niin pitkään auki, etten viitsinyt enää käyttää. Ihan jees kosteuttava valovoide.
Dermosil Aloe Gel 100ml / Ja taas yksi tyhjeni!
Gillette Stin Care Lavender Kiss Shave Gel 75ml / Matkakokoisen sheivausgeelin jämät pois. En niin tykkää näiden tuoksuista, tulee teini-ikä mieleen. Pysyn jatkossa hajustamattomassa.
Klippoteket Styling Dust Spray Dry Shampoo 200ml / Klippo on suosikkini. Saa sekä tukan näyttämään siistimmältä että tuo muotoilutuotteen jähmeyden. Minä olen tekstuurin perään!
Lumene Arctic Aqua Tinted Day Cream SPF6 50ml / Tämä versio taitaa olla parin vuoden takaa? Köh. Ei ollut mennyt miksikään, joten käytin laatikosta löytyneen tuubin loppuun säärille. Kasvoni eivät tästä koskaan tykänneet.
Lumene Sensitive Touch Gentle Cleansing Wipes 25kpl / Perushyviä puhdistusliinoja, voisin ostaa uudestaan.
Sensai Silk Softening Lotion Moist 30ml / Silk Emulsionin mukana tullut näytekoko. Tämä on ihanaa! En vain tiedä raaskinko ostaa täysikokoista, koska Aasian markkinoilta löytyy yhtä hyviä hoitonesteitä murto-osalla Sensain hinnasta.
Skinfood Potiron au Lait Essence 45ml / Hyvin täyteläinen seerumiksi. Iho tykkäsi keväällä, kesällä tämä meni jo päivävoiteesta. To do -listalla on kunnollisia postauksia Skinfoodin seerumeista. :)
The Body Shop Nutriganics Smoothing Serum 30ml / Pidin tästä yllättävän paljon! Lisää voi lukea täältä.
Tigi Bed Head Masterpiece Massive Shine Hairspray 300ml / Tämä lakka oli pitkään lempparini, mutta viimeisen pullon kanssa alkoi olla ongelmia (suutin menee tukkoon), joten otin vaihteeksi jotain muuta käyttöön.
Tigi S-Factor Creamy Molding Wax 50g / Laatikossa pyörineet vahanjämät loppuun. Oli sen verran toimivaa tavaraa, että käytin tätä kahden purkin verran (ja sitten löysin hiuspuuterit). Ja se on hyvin vahalta, joka kestää käytössä pitkään. :)

Samaan kasaan ajautui myös Miespuolen loppuneet tuotteet eli vakisuosikki Dermosil Man Cleansing Mousse ja kesäkosteutukseksi hankittu L’Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Turbo Booster.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonymous torstai 2. elokuun 2012 at 18:54

    Ois kiva jos viitsisit ottaa vielä erikseen kuvat loppuneista tuotteista ja kirjoittaa aina erikseen kuvan alle tuotteesta. Selkeyttäisi :)

    • Reply Myy torstai 2. elokuun 2012 at 21:14

      Kiitos vinkistä! Kokeilen seuraavalla kerralla :) Ei tule niin pitkää pätkää tekstiä.

    Leave a Reply