Clarins, Deodorantit, HG

HG: Clarins Roll-On Deodorant

Clarinsin dödöstä on varmasti jokainen lukenut monesta blogista, mutta täytyy minunkin viimein tämä HG-tuote kehaista.

Lähes kymmenen käytetyn purkin perusteella voin todeta, että hyvin toimii. Tämä ei sotke vaatteita ollenkaan. Ohut koostumus levittyy helposti mukavan isolla kuulalla, joka rullaa hyvin. Tuoksu on mieto, mutta raikas. Ei taistele hajuvesien kanssa, muttei myöskään muutu tunkkaiseksi niin kuin jotkut hajusteettomat. Kainalot pysyy hyvin kuivina, kunhan ne alkuun saa kuivumaan. ;)

Eli se yksi isompi negatiivinen asia tästä löytyy: hidas kuivuminen. Ja plussaa olisi, jos tätä voisi seisottaa ylösalaisin. Kyllähän se nytkin onnistuu, mutta vain tuettuna. Pelkään kovasti, että näin pitkään käytettynä tämä menettää joskus tehonsa. Hysteerisyyden takia minulla on samanaikaisesti testailukäytössä toinenkin deo, jos vaikka sattumalta löytyisi joku toinen Clarinsin veroinen.

50ml pullo maksaa noin 23-25 euroa, joka voi tuntua hieman suolaiselta hinnalta dödöstä. Kannattaa kytätä hyviä tarjouksia esim. Hulluilta Päiviltä tai lentokentältä. Parhaimmillaan sain jollain lomalennolla koneesta kolme pulloa 35 eurolla. Yleensä ostan varastoon Hullareilta, jolloin pullohinta on 15 euron kieppeillä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Flicka tiistai 5. helmikuun 2013 at 07:55

  Suolaisesta hinnasta huolimatta tuote on ainakin minulla osoittautunut riittoisaksi. On varmasti paras deo jota olen koskaan kokeillut!

  • Reply Myy tiistai 5. helmikuun 2013 at 22:11

   On kyllä ohuen koostumuksen takia riittoisakin! :)

 • Reply hellin tiistai 5. helmikuun 2013 at 17:09

  Ostin tämän kerran lentokentältä, kun muuten toimiva dödöni petti lähtöjännityksessä. Oli tosi hyvä ja pitävä, mutta en vaan ole valmis maksamaan deodorantista noin paljoa. Ehkä jos tiedossa olisi jotain maailman jännittävintä ja tärkeintä, niin sitten ostaisin.

  • Reply Myy tiistai 5. helmikuun 2013 at 22:11

   Ymmärrän kyllä, että monelle hinta on kynnys, kun parillakin eurolla saa varsin toimivaa :)

 • Reply Satu tiistai 5. helmikuun 2013 at 21:15

  Haha, ”Lähes kymmenen käytetyn purkin perusteella..” :D Ei oo muuta vaihtoehtoa kuin uskoa, että tuote on oikeasti hyvä ja varmasti testattu kunnolla!

  • Reply Myy tiistai 5. helmikuun 2013 at 22:10

   Ehkä tässä vaiheessa uskallan laittaa tuotteen HG-listalle.. :D

  Leave a Reply