Meikit, Siveltimet

Loistava sivellinsaippua

Loistava sivellinsaippua voi löytyä yllättävästä paikasta! Tähän palaseen liittyy myös voimakkaita tuoksumuistoja.

Lapsuudessani imperial leather löytyi aina niin mökiltä kuin mummon kylppäristä. Ihastelin jo skidinä saippuaan upotettua vanhanaikaisuutta henkivää logoa ja koukuttavan parfyymista tuoksua. Saippua unohtui mielestäni vuosiksi, kunnes mummoa kohtasi katastrofi, kun sitä ei enää saanut Stockmannilta. Riensin apuun ja lähdin saippuametsälle. Yllättäen tärppäsi Cittarissa ja hetken mielijohteesta ostin itsellenikin.

Ensin saippuasta muodostui ykkösvalinta beautyblenderin pesuun ja myöhemmin siirryin pesemään kaikki siveltimetkin tällä. Pesuteho on yhtä hyvä kuin klassisessa marseillesaippuassa, mutta palan muotoilu paljon käytännöllisempi ja pidän mummoisesta tuoksusta huomattavasti enemmän. Nyt taitaa olla menossa kolmas pala, vaikka tämä on riittoisaa.

Logo muuten pysyy mukana hamaan loppuun asti (ja kuvaajan kädet kaipaisi rasvaa). En tiedä millä sementillä se on saippuaan kiinnitetty. Näitä myydään punaisessa kahden saippuan paketissa (ainakin) Cittareissa, hintaa pari hassua euroa.

Mikä on teidän ykkössaippua siveltimille? :)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply