Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, BB-voiteet, Ekokosmetiikka, Eucerin, Fudge, Hiukset, Ihonhoito, Kasvovoiteet, Meikit, Meikkipohjat, Muotoilutuotteet, Oriflame, Seerumit, Skin79, Suosikit

Kuukauden suosikit

Tällä kertaa kuukauden suosikeista löytyy vähän kaikkea: pehmoista jokaiselle sopivaa seerumia, helppoa tukkatuuheuttajaa, kuivan korpun BB-voidetta ja ekoa monikäyttöistä kasvovoidetta. (Nämä on ajallisesti elokuulta ja alkuvuoden ajan suosikkipostauksia tulee tiheämmällä tahdilla, jotta saan nykytilanteen kiinni. Vaikka en ole saanut blogia päivitettyä, olen kuitenkin joka kuukausi kerännyt ylös sen hetken lempparit, jotka todellakin aion jakaa teidän kanssa, vaikkakin vähän myöhässä.)

Skin79 Golden Snail Intensive BB Cream – Täyteläinen ja tuhti koostumus, joka on parhaimmillaan kuivalla (ja aikuisella) iholla. Puolipeittävä, mutta jättää ihon kauniin heleäksi. Tajusin vasta tätä kirjoittaessani, että en ole tainnut edes kokeilla levittää tätä muuten kuin blenderillä. Yleisesti ottaen BB-voiteet levittyy nätisti myös sormin, mutta en siis osaa sanoa. On toiminut hyvin myös ohuempiin meikkivoiteisiin sekoitettuna. Kätevä ja hygieeninen pumppupullo. Tässä on SPF50+ (!) ja PA+++ eli erinomainen suoja meikkituotteeksi.

Fudge Push-It-Up Blow Dry Spray – Fudgen tukkatuotteet on mulle aika vieraita. Poimin tämän tuuheuttavan suihkeen jonkun Purkkimafia-tapaamisen vaihtarikasasta. Kunnollinen suihkepumppu yhdistettynä aerosoliin tekee tästä supernopean ja helpon levittää. Ei tahmaa tukkaa edes yliannosteltuna, mutta tukka menee vähän koppuraiseksi, jos innostuu liikaa (samalla tavalla kuin suolasuihkeista). Ja tämähän siis suihkitaan pyyhekuivaan tukkaan ennen föönausta. Hiuksiin tulee hyvin ryhtiä, mutta ei mitään överipitoa, joten meitsi laittaa tahmaharakkana kuivaan tukkaan vielä hiuspuuteria tai tekstuurisuihketta. Tuoksuu pinacoladaiselta rantalomalta – niin kuin joku toinenkin Fudgen tuote, jota testasin. En ole ihan varma pidänkö tuoksusta, mutta ainakaan se ei häiritsevästi jää hiuksiin.

Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate – Tietysti sitä löytää loistavan tuotteen vasta sen jälkeen, kun merkki on hävinnyt Suomesta. Pehmoinen koostumus liukuu iholle ihanan helposti ja jättää kauniin tasaisen pinnan, joten toimii loistavasti meikin alla. Tätä on hehkuttanut myös ei-niin-kuivaihoiset blogikollegat, joten suosittelen lämpimästi kaikille. Eucerinin hyaluronihapposeerumi myydään kuuden ampullin paketissa (5ml per ampulli eli normaali 30ml yhteensä). Yksi putkilo riittää noin viikoksi aamuin illoin käytettynä, joten tästä saa kivan kuuden viikon kuurin – tai kolmen kuukauden aamusilotukset. :)

Oriflame Eco Beauty Face Cream – Mun ensikosketus Oriflameen! Oon aina niputtanut sen samaan kastiin Avonin ja Yves Rocherin kanssa eli sellaiseksi vähän halvaksi postimyyntikosmetiikaksi, joten olin vähän järkyttynyt, kun tarkistin tämän luonnonkosmetiikkasarjan voiteen hintaa. (Tämäkin on siis poimittu jostain Purkkiksen vaihtarikasasta.) Mutta joka tapauksessa, tuote yllätti tosi positiivisesti! Hoitava ohut koostumus, joka ei ole liian öljyinen, yhdistettynä hyvään levittyvyyteen, tyhjiöpumppupulloon ja ekoiluun = PEUKKU. Pakattiin tämä kesällä mukaan jokaiselle mökkireissulle. Tuoksu ei ole perinteistä luonnonkosmetiikkaa, vaan se tuo enemmän mieleen lapsuusmuistoja, kun kävi salaa nuuhkimassa mummon YR:n ruskeassa purkissa olevaa Riche Creme -voidetta. Mulla on sarjasta vielä kasvoöljy odottelemassa testailua.

Mitäs teidän maanantaihin kuuluu? :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa maanantai 8. tammikuun 2018 at 08:51

  Tarttis varmaan tutustua tohon BB-hommaan paremmin – mulla on ollut niistä niin nuljuja kokemuksia, että en ole muutaman huonon naamapäivän jälkeen jotenkin saanut aikaiseksi perehtyä pidemmälle. Mutta tuolla suojakertoimella saattaisin pistää sormeni suuaukolle. :) Mut sitku näitä seiskaysejäkin on niin monta erilaista, argh!

  Eucerinilta mulla ei kai koskaan ole ollut mitään tuotteita käytössä, hassua.

  • Reply Myy tiistai 9. tammikuun 2018 at 22:54

   Hei aloita BB-hommat uudestaan testaamalla ensimmäisenä Misshan Perfect Cover BB. Se on sitä tasoa, että päätyi mun häämeikkipohjaksi. ;) Siinä on suojakerroin 42 eli ihan muikea sekin.

 • Reply JonnaH. maanantai 8. tammikuun 2018 at 10:51

  Jee vihdoin joku arvosteli tuon Skin79, olen meinaten useasti harkinnut sen ostamista. Kuulostaa kyllä just sellaiselta, mistä pitäisin.

  • Reply Myy tiistai 9. tammikuun 2018 at 22:53

   Uskoisin, että sä tykkäisit siitä! :)

  Leave a Reply