L'Oreal, Luomivärit, Meikit

La Palette Nude

Loreal-La-Palette-Nude-Beige-01
L’Oreal julkaisi kaksi nudepalettia tänä vuonna. Sain testiin tämän neutraalin beigesävyisen (02 beige). Toisessa versiossa on hempeitä roosasävyjä (01 rose).

Loreal-La-Palette-Nude-Beige-02
Paletin sisältä löytyy kymmenen luomivärinappia, hyvän kokoinen peili ja kaksipäinen sivellin. Siveltimen aplikaattoripää on sopivan tiivis ja täten hyvä pakkaamaan luomiväriä, mutta sutipää on aika susi (liian lötkö levittämiseen, liian pieni häivyttämiseen).

Loreal-La-Palette-Nude-Beige-03

Loreal-La-Palette-Nude-Beige-04

Haluaisin kirjoittaa tähän, että swatchit on pyyhkäisty sormella UDPP:n päälle, mutta ei nämä ole mitään yhden kerran pyyhkäisyjä. Sävyistä saa kunnolla irti, kun niitä hieman kerrostaa. Puolet paletin sävyistä on mattaisia ja puolet hohtavia. Se on aika kiva kombo! Harmi vaan, ettei näillä sävyillä ole nimiä. Tiedän, ettei se kohderyhmän kuluttajalle varmaan merkitse mitään, mutta bloggaajanäkökulmasta tällä on hankala tehdä meikkejä, kun käytettyjen sävyjen kertominen ei ole helppoa.

Loreal-La-Palette-Nude-Beige-05
Etenkin mattasävyjen kohdalla luomivärinapit eivät pysyneet täysin kasassa, kun niistä otti väriä sormella. Koostumus ei varsinaisesti ole jauhoinen, mutta se on myös kaukana kermaisesta ja pehmeästä.

Loreal-La-Palette-Nude-Beige-06
Mattasävyt levittyvät hieman epätasaisesti. Näissä swatcheissa on kolme pyyhkäisyä, koska vasta se kolmas veto tasoitti sävyn yhtenäiseksi. Pari sävyistä on lämpöisempiä ja muutama kylmempiä. Suosikkini on oikean laidan tummanharmaa, koska kaikissa paleteissa ei ole tarpeeksi ytyä varjostusväriä. Tällä saa tehtyä kivasti myös pehmeät rajaukset.

Loreal-La-Palette-Nude-Beige-07
Helmiäissävyjen laatu on mattasävyjä parempi ja kaksi pyyhkäisyä teki kunnollisen swatchin. Vaalea korostusväri (vasemmalla) ei ole ihan niin hohtava kuin muut ja se on vain hyvä juttu. Lempparini on persikka (toinen vasemmalta) ja pronssinen ruskea (oikealla). Kultainen sävy (toinen oikealta) on jännästi vihertävä ja pitäisin siitä enemmän ihan rehellisen kultaisena.

Paletin laatu on hintaan (19,90€) nähden hyvä. Kaikki sävyt on käyttökelpoisia ja ennen kaikkea helppoja, joten tämän kanssa ei tarvitse pelätä nappien pigmenttisyyttä ja palettiin on helppo tarttua kiireisenä aamuna. Itselleni tämä on kuitenkin vähän tarpeeton, koska omistan pari Naked-palettia, joista pidän enemmän.

Joko te olette kokeilleet jompaa kumpaa Nude-paleteista? Mitä tykkäsitte? :)

Paletti saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Kissis sunnuntai 27. syyskuun 2015 at 11:04

  No en oo! Vielä! Pitäis eka kuvata. :D

  • Reply Myy sunnuntai 27. syyskuun 2015 at 22:05

   Mullakin on tuolla ”odottaa kuvausta” -säkki :D Kevensin sitä eilen 600 räpsyn verran.

 • Reply Niina sunnuntai 27. syyskuun 2015 at 11:28

  Minulla on näistä se 01 Rose. Pari kertaa olen käyttänyt ja voi olla että tähän tulee silloin tällöin tartuttua, mutta ei pääse jokapäiväiseen käyttöön. Sävyt ovat nättejä, mutta on työlästä saada pigmenttiä esiin. No, nopeana aamuna sikäli helppo että ei ole paljoa häivyteltävää.

  Kiinnostavin sävy 01:ssa on oikeanpuoleinen, joka on myös tummin. Huomaan, että mun on sitä vaikea kuvailla – näyttää pannussa ehkä punavioletilta, mutta iholla punavioletinruskealta..?? Hohtava kuitenkin :) Sanokaa jos olette ihan toista mieltä!

  • Reply Myy sunnuntai 27. syyskuun 2015 at 22:05

   Hipelsin myös sitä Rosea ja se oikean reunan luumu näytti tosi upealta! :)

 • Reply Satu sunnuntai 27. syyskuun 2015 at 14:08

  Mun odottaa vielä testaamista! Mut odotukset on kovat :)

 • Reply sari sunnuntai 27. syyskuun 2015 at 14:22

  Ostin Rose-paletin. Ihan ok jos haluaa vähän sävyä. Mutta kuluu kyllä olemattomiin päivän aikana ja vaikea saada vahvaa sävyä luomille. Kerran tein vanhan meikin päälle tällä iltameikin ja se oli aika jees. Alla oleva meikki auttoi tästäkin sävyt esiin. Mutta sinänsä aika turha ostos oli, jonkun aikaa katselen ja käytän mutta siirtyy varmaan samaan paikkaan mihinIsadoran keväällä hankittu bloggarien hehkuttama nude-paletti eli roskikseen. Ei näitä markettipaletteja vaan kannata shoppailla. Yksi Goshin aika värikäs paletti on vielä kunnolla kokeilematta joten saa nähdä siirtyykö pettymysten joukkoon.

  • Reply Myy sunnuntai 27. syyskuun 2015 at 22:08

   Ootko Sari kokeillut voidemaista pohjustajaa alle? Sillä saa buustattua sävyjä aika hyvin. :)

   Harmi, ettei se IsaDoran nudepaletti toiminut sulla. :/ Itsellä se jäi käyttöön ja toimii mainiosti.

 • Reply Charming Nails sunnuntai 27. syyskuun 2015 at 16:04

  Mulla on Rose paletti. En kyllä saanut noin voimakkaan värisiä swatcheja mutta tosiaan pyyhin väriä kerran-pari. Samaa mieltä olen kuin Sari yllä että hirmu voimakasta meikkiä sillä ei saa. Mutta kyllä värit pysyvät koko päivän kun pohjustaa. Nimensä mukainen nuderoosa paletti :) kauniita päivämeikkejä keskivertomeikkaajan makuun. Voimakasta meikkiä etsivän kannattaa suunnistaa muuhun merkkiin ;)

  • Reply Myy sunnuntai 27. syyskuun 2015 at 22:09

   Voimakasta meikkiä etsiville sitten Nakedit kouraan :p

 • Reply Linnea tiistai 13. lokakuun 2015 at 21:11

  Miten sä vertaisit näitä tohon Isadoran nudepalettiin? Mä mietin et panostaisinko kunnolla Nakediin vai ostaisko jonkun halvemman.

  • Reply Myy tiistai 13. lokakuun 2015 at 21:17

   Tykkäsin IsaDoran laadusta enemmän. :) Mutta suosittelisin silti panostamaan kunnolla Nakediin, koska ne ei petä.

  Leave a Reply