Hamstraus, Huulimeikit, Huulipunat, MAC, Meikit, Primerit, Puuterit

Mäkkylää Kicksistä

Musta on itseasiassa hieman hassua miten fiiliksissä olen ollut Kicksin nettikaupan tulosta. Olen asioinut Kicksin kivijalkamyymälöissä ehkä kolme kertaa viimeisen viiden vuoden aikana, mutta nyt kolmen viikon sisällä olen tehnyt kaksi tilausta nettikauppaan. Kicksin sivusto on yllättävän nätti, selkeä ja toimiva, minkä lisäksi sieltä saa kaikenlaisia ihania merkkejä. Tykkään!

MAC oli cyber mondayna yllättävässä 25% alennuksessa, joten tein muutaman hankinnan. :)

MAC Prep+Prime Skin – Paras primeri ikinä, joten tein hankinnan kaappiin odottamaan, kun nykyinen pullo loppuu kuitenkin piakkoin. Tämä ostamani on kolmas tai neljäs pullo tätä tavaraa, joka kertoo jotain rakkaussuhteesta. Primeri jättää hohtavan pinnan, mutta on kuitenkin tarpeeksi silikoninen tasoittamaan ihoa ja antamaan hyvän tartuntapinnan meikkivoiteelle. Tämä on toiminut kaikkien mahdollisten meikkipohjien kanssa mitä vain olen kokeillut. Lue lisää postauksesta parin vuoden takaa!

MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder – Olen vannoutunut Sensain irtopuuterin käyttäjä, enkä ole vuosiin käyttänyt mitään muuta (paitsi Everyday Mineralsin mineraalipohjaa irtopuuterina, mutta sitä ei varsinaisesti lasketa). Kuivaihoisena puuteroin todella hentoisesti ja vähän, joten olen myös kaikki nämä vuodet käytänyt sitä yhtä ja samaa Sensain rasiaa.. Löysin siitä jopa postauksen vuodelta 2012. o_O Aina, kun joku kysyy irtopuuterisuositusta, vastaan Sensai. Olisi siis kiva kokeilla joskus jotain muutakin, jotta tietäisi miten aidan toisella puolella pöllyää. Nyt tuli sopiva hetki antaa Mäkkylälle mahdollisuus, joten valitsin puuterivalikoimasta sen kaikista ”tavallisimman” vaihtoehdon. Olin vähän toivonut tässä olevan sellainen verkkosihti, jotta voisi vaan suoraan dipata sivellintä sihdin läpi, mutta perusrei’illä ja kanteenripottelulla mennään. (Ja vaikka MAC tuntuu paljon halvemmalta kuin Sensai, niin aika samoissa grammahinnoissa mennään – MAC 26€ per 9g vs. Sensai 51€ per 20g.)

MAC Retro Matte Liquid Lipcolour – Mun kuivat huulet ja nestemäiset huulipunat ei tule mitenkään toimeen keskenään, mutta halusin antaa vielä yhden mahdollisuuden, jonka sai Mäkkylä – kiitos Petran. En vielä osaa sanoa miten tässä käy, mutta huulivärin koostumus on täyteläisen kermainen ja kädelle se piirtää yhdellä pyyhkäisyllä kauniin pinnan ja täyspeittävän jäljen. Palataan lopputulokseen myöhemmin. Sähäkän pinkki sävy on nimeltään personal statement.

Tilausten mukana on tullut pari näytettä pakattuna söpöön paperipussiin. Tällä kertaa siellä oli Kenzon tuoksunäyte ja L’Orealin pussinäyte kasvovoiteesta.

Joko te olette tutustuneet Kicksin nettipuljuun? :) Nythän siellä on käynnissä perinteinen joulukalenteri, jossa jokaisena päivänä on jokin tietty tuote -50% alennuksessa. Odotan lauantaita ja Pixin Glow Tonicia!

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Petra / Viilankantolupa maanantai 11. joulukuun 2017 at 08:32

    Rakkauspuna! :) <3 Tää pinkki on tämän tuotteen sävyvalikoiman sisällä koostumuksista ehkä ainoa vähän nihkeä – jostain syystä kaksi kirkasta purkkapinkkiä ovat kuivempia kuin muut ja vähän jopa rapisevia. Jälkikäteen harmittaa, etten ohjannut sua sen tummemman sävyn pariin. :/ Suotuisia tuulia nyt testailulle, pidän peukkuja! :)

  • Reply Saaga tiistai 12. joulukuun 2017 at 15:47

    Uuu, Kicksin verkkokauppa on kyllä houkutteleva! Olen yrittänyt joulukuussa rajoittaa kosmetiikan ostamista, koska kosmetiikkakalenteri. Ja ainakan ne alet tulee vuoden vaihteessa :D Aloitin muuten itsekin haparoivon askelin kirjoittamaan blogia, olisi kiva kuulla kommentteja: https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/ :)

  • Leave a Reply