OPI

OPI Catch Me In Your Net

Ensimmäisenä Summer Flutter -lakoista pääsi kokeiluun tämä jumalainen ihanuus! Sivellessäni tätä kynsiin en voinut kuin huokailla ihastuksesta. Niiiiin kaunis! Tämä on SE kesälakka. Tässä luonnonvalossa.

Kynsillä 2x Poshe Treatment Basecoat, 3x OPI Catch Me In Your Net ja Seche Vite -pikakuivattaja. Lakka levittyy ihanasti ja tasaisesti. Kahdella kerroksella voisi pärjätä, mutta vasta kolmas peitti täydellisesti voimakkaan väriset kärjet.

Tässä ledispotin alla, näyttää vääristyneen siniseltä.

Olen niin pettynyt, että vaikka kuinka yritin, niin en saanut kuviin vangittua sitä mahtavaa vihreää kimallusta, joka tässä on. Hohde on luonnonvalossa hyvin vedenvihreä, ei ihan näin turkoosi kuin kuvissa. Tässä pullokuvassa se näkyy hitusen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Panda torstai 22. heinäkuun 2010 at 11:20

  Katselin netistä minipakkausta joka sisälsi miniversion tuon sarjan lakoista niin apua kun ne oli ihania <3. Lookfantastic näytti lähes tilauksen loppuun asti ilmaset postit niin melkein vahingossa jo tilasin ne ^^’. Mutta melkein kymmenen euron postikulut saivat varsin nopeasti klikkaamaan itseni sivuilta pois :D.

 • Reply nova tiistai 27. heinäkuun 2010 at 21:35

  Heh, tuossa äsken itsekin koetin kuvailla tuota lakkaa ja harmittelin mielessäni kun en saanut sitä vihertävää sävyä vangituksi kuvaan =D Mutta niin, tämä lakka on kyllä melkoinen herkku <3

 • Reply nova tiistai 27. heinäkuun 2010 at 21:41

  Hmm, nyt pitääkin vähän syödä sanani… Tuossa nimittäin tutkailin koneella kuvia ja kas, otoksissa kynteni näyttävät ihan hailakan vihreiltä (laitoin lakkaa vain yhden kerroksen) O__o Että ainakin kynsistä sen viherryksen onnistuin taltioimaan, jopa vähän liikaa sillä ei ne luonnossa niin vihreiltä näytä. Tutkimattomat ovat kameroiden tiet =)

 • Reply kiukkupussi perjantai 30. heinäkuun 2010 at 12:46

  Panda: Yksittäiselle pienelle tuotteelle tulee Lookfantasticista aika isot postikulut. :/ Mutta on tuo niin ihana lakka!

  nova: Kamerat on kummallisia. :D Ehkä vihreys tulee enemmän esiin ohuemmalla lakkamäärällä? Tiedä sitten..

 • Reply Pauliina keskiviikko 25. elokuun 2010 at 20:44

  Ihan huippu tää sun blogi, oon koukussa! :D

 • Leave a Reply