Bobbi Brown, Huulivoiteet, Ihonhoito

Bobbi Brown Lip Balm

Bobbi-Brown-Lip-Balm-01

Huulirasvat on mulle (noh monen muun ohella) heikko kohta. Niiden loppuunkuluminen ei todellakaan ole tasapainossa uusien ostamisen (ja saamisen) kanssa. Tätäkään hankintaa en aikoinaan pystynyt perustelemaan millään muulla kuin kauniilla peilipintaisella purkilla ja syötävän suloisella vaaleanpunaisella värillä. Kaiken lisäksi inhoan purkkimuotoisia huulirasvoja, koska niitä voi käyttää hygieenisesti vain kotona. Ja onhan tässä SPF15! (Mikä hyödyttää hirvittävän paljon neljän seinän sisällä.) Huoh. :)

Bobbi-Brown-Lip-Balm-02

Hopeinen metallipurkki on todella kaunis. Se on tukeva ja laadukkaan oloinen, muttei ylettömän painava. Kansi kiinnittyy kierteillä (hurraa), mikä oli suuri helpotus, koska mulla on jostain syystä hankaluuksia saada ne nostettavat kannet auki. Vaaleanpunainen voide on tuhtia ja jämäkkää olematta liian kiinteää. Se tarttuu purkista helposti sormeen ja levittyy huulille mukavan paksuna kerroksena. Huulet tuntuvat hyvällä tavalla voidellun liukkailta, eivätkä jää tahmeiksi. Paksun koostumuksen ansiosta pysyvyys on yllättävän hyvä, eikä voidetta tarvitse lisätä yhtenään.

Bobbi-Brown-Lip-Balm-INCI

INCI. Tiedän, että monet virastavat vaseliinipohjaisia huulivoiteita. Itselläni ei ole mitään sitä vastaan ja HG-huulivoiteeni Carmex pohjautuu siihen myös. Tämä Bobbin voide on koostumukseltaan ja käyttäytymiseltään hyvin lähellä Carmexia, mutta hieman paksumpaa ja ilman sitä pistelyä aiheuttavaa mentolia. Jos siis etsit pistelemätöntä Carmexia, todennäköisesti tykkäät tästä. 15 gramman purkki maksaa parisenkymppiä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Heidi B maanantai 23. maaliskuun 2015 at 10:25

  Mä oon tätä hypistellyt muutaman kerran, mutta jättänyt ostamatta kun kotona on iso kasa huulirasvoja odottamassa.. Kunhan saan pari kulutettua loppuun lähtee tämä testaukseen. Tekisi mieli ostaa myös se Dior..

  • Reply Kissis maanantai 23. maaliskuun 2015 at 15:15

   Mikä mikä Dior??

   • Reply Myy tiistai 24. maaliskuun 2015 at 01:17

    Varmaan se Creme de Rose? Sekin on kyllä syötävän suloinen. :)

 • Reply Kissis maanantai 23. maaliskuun 2015 at 15:15

  Kyllä tykkäisin! Mutta hinta, kirpasee liikaa. :(

  • Reply Myy tiistai 24. maaliskuun 2015 at 01:18

   Onhan se totta, että pari kymppiä huulirasvasta on aika paljon, kun muutamalla eurolla saa jo loistavan. :) Silti se luksusfiilis vetää puoleensa..

  Leave a Reply