Minä

Lontoossa?

Varasimme heinäkuulle viikon reissun Lontooseen ja kaipaan kipeästi vinkkejä. Mistä löytää parhaiten kosmetiikkaa? Missä kannattaa käydä? Olin elänyt harhaluulossa, että Lontoossa on Sephora, mutta ei. Apua! Jos olette tehneet Lontoo-aiheisia postauksia tai lukeneet jonkun muun blogista, niin olkaa ihania ja linkatkaa niitä. :) Tiukka Googletus käynnissä, mutta ei sitä kaikkea löydä.

Oli hieno maisema hotellihuoneen ikkunasta.

Olen käynyt Lontoossa seitsemän vuotta sitten, mutta se oli vain viikonloppu. Ja siitäkin tuli vietettyä yksi päivä Birminghamissa Cruftsin koiranäyttelyssä. Eli ei kauheesti tullut tehtyä mitään.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Anonymous maanantai 6. kesäkuun 2011 at 07:50

  Debenhams mikä myy esim. UD Naked Palettea ja Superdrug ja Boots halvempia merkkejä. Yleensäkin kaikki tavaratalot on hyviä paikkoja ostaa meikkejä.

 • Reply Duvessa maanantai 6. kesäkuun 2011 at 14:41

  Bootsista mä olen ostellut, Lontoossa niitä on aika montakin. Sitten Lontoossa on MAC Pro -kauppa mistä saa sitten Pro-tuotteita mitä ei normaaleissa pisteissä myydäkään. Selfridgestä (Oxford Streetillä) saa vaikka mitä kanssa, silloin kun itse kävin niin se oli tupaten täynnä porukkaa niin jäi lyhkäiseksi mun reissu sinne.

 • Reply Sonia maanantai 6. kesäkuun 2011 at 17:36

  Illamasquaa saa Selfridgesiltä, kuten myös MAC:iä sun muuta. Illamasquaa en nähnyt jossain syystä missään muualla. Narsia, Barry M:ää sun muuta saa sitten kaikkialta muualta tavarataloista. Semiselektiivistä löytyy House of Frasieristakin, kuten muista Oxford Streetin tavarataloista. Superdrugista ja Bootsista saa Too Facedia ja kasaa halpoja merkkejä (Revlon yms). Onko joku tietty merkki mielessä?

 • Reply Sonia maanantai 6. kesäkuun 2011 at 17:44

  Oikeastaan pelkkä Oxford Street riittää. Sieltä löytyy lähes kaikkea mahdollista. Kävelee Marble Archilta Oxford Streetiä itään aina Tottenham Court Roadille, niin siinä välissä saa ajan kulumaan aika hyvin.

 • Reply Myy maanantai 6. kesäkuun 2011 at 19:01

  Kiitos paljon kaikille!

  Sonia: Lähinnä mielessä Nars, Smashbox ja Too Faced. :) Mutta toki kiinnostaa, jos löytyisi sellasia uusia tuttavuuksia mihin ei ole nettikaupoissa törmännyt!

 • Reply Helena maanantai 13. kesäkuun 2011 at 13:37

  Smashboxia loytyi ainakin John Lewisilta Oxford Streetilta. Ja kannattaa kayda Libertylla Regent Streetilla, siella on myos ’oudompaa’ kosmetiikkaa jota ei muualta saa. Space NK on myos hyva, loytyy vaikka mita ihanaa… Jos budjetti vaan kestaa.

 • Reply Tiikeriankka maanantai 13. kesäkuun 2011 at 18:27

  Mä tulin just Lontoosta, ja esittelin mun ostokset omassa blogissani :) http://tiikeriankan.blogspot.com/
  Jos jonkun erityiset tuotteen ostopaikka kiinnostaa, eikä se postauksesta selviä, niin kysy toki kommenttiboksissa ^^

 • Leave a Reply