Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Öljyt, Vartalovoiteet

Mantelihemmottelua

Pyysin Dr. Hauschkan mantelisia vartalotuotteita testiin jo viime keväänä, mutta jäin hilloamaan niitä syksyä varten. Ehdin siinä välissä rakastua kesällä sarjan sitruunavoiteeseen, joten odotukset oli todella kovat. :)

Dr.-Hauschka-Almond

Almond Soothing Body Cream (145ml / 30€) – Voiteessa on yhdistetty manteliöljy hoitavaan mäkikuismaan ja tasapainottavaan masmaloon. Mukana on myös kvitten- ja malvauutetta säätelemässä ihon kosteustasapainoa. Täyteläinen koostumus imeytyy ja levittyy helposti. Se kosteuttaa ja ravitsee todella hyvin jättäen ihon ihanan pehmoiseksi. Tuoksussa on mantelin pehmeyden lisäksi jotain kukkaisuutta ja se toimii mun nenään mainiosti. Tuubi on rakkaudella rutisteltu tyhjäksi ja ostan tätä kyllä tulevaisuudessa lisää.

Dr.-Hauschka-Almond-Soothing-Body-Cream-INCI

Voiteen INCI.

Dr.-Hauschka-Almond-02

Almond St. John’s Wort Soothing Body Oil (75ml / 22€) – Öljy on koostumukseltaan aivan ihanaa. Kylmäpuristettua manteliöljyä, mäkikuismaöljyä ja luonnonmukaisesti tuotettua auringonkukkaöljyä, johon on rytmisesti uutettu mukaan humalaa. Viimeinen osuus menee vähän liian hipiksi ja yli mun ymmärryksen.. :) Olen tykännyt hieroa tämän suihkun jälkeen märälle iholle, jolloin öljy imeytyy kaikista parhaiten. Lasinen pumppupullo on toiminut hyvin ja annostellut öljyn sotkematta. Ainoa ongelma on yrttinen tuoksu (mäkikuisma jyrää pehmoisen mantelin), joka ei ole lempparini. Olen hyvin pystynyt käyttämään tätä, mutta tuoksun takia en ostaisi uudestaan.

Dr.-Hauschka-Almond-St.-John's-Wort-Soothing-Body-Oil-INCI

Öljyn INCI.

Kahden purkin perusteella Hauschkan voiteet on erinomaisia. Öljyn koostumus ja tuntu oli niin hyvä, että kokeilen seuraavaksi vain jotain muuta tuoksua. Onko Hauschkan vartalonhoito teille tuttua? Mitä suosittelisitte? :)

Tuotteet on pyydetty testiin blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Katarooma maanantai 30. marraskuun 2015 at 12:52

  Mantelin tuoksu on kyllä hyvä. Nämä vaikuttaa mielenkiintosilta, joten pitää pitää silmät auki kylillä liikkuessa… :D

  • Reply Myy lauantai 5. joulukuun 2015 at 22:35

   Nyt on joku mantelivaihe, kun on myös L’Occitanen mantelisuihkuöljy käytössä. :D

 • Reply Elisa | Miten niin liikaa? maanantai 30. marraskuun 2015 at 13:04

  Hauschka on kyllä ihana! Kasvojenhoito on tuttua, vartalon ei niinkään :)

  • Reply Myy lauantai 5. joulukuun 2015 at 22:36

   Täytyy pikkuhiljaa tutustua niihinkin :)

  Leave a Reply