Ekokosmetiikka, Käsivoiteet, Lavera

Lavera Basis Sensitiv Hand Cream

Tämä pikkutuubi tuli jossain LivBoxissa. Sensitiv herättää nahkean fiiliksen jostain hajusteettomasta ja ankeasta voiteesta, joten nakkasin tuubin jemmalaatikkoon odottamaan hamaa tulevaisuutta. Sitten luin siitä hullua hehkutusta, ainakin Pumpulipupun ja Sallan kirjoittamina. Kaivoin tuubin sängyn viereen iltakäyttöön.

Ensimmäinen järkytys tuli siitä, että tämähän sittenkin tuoksuu! Eikun haisee. Pistävältä ja inhottavalta. Miehen jo aikaisemmin kummalliseksi todetun hajuaistin perusteella Camparilta, mutta itse en mitenkään saa yhteyttä tuohon ihanaan juomaan. Voiteen koostumus oli hyvä, tämä levittyy helposti ja imeytyy sopivan nopeasti. Ehkä kuitenkin parempi päiväkäyttöön, kun yöksi voi rauhassa tahmata jotain paksumpaa jankkia.

Sisältö ja kosteutusteho olisi hyvä. En vain ymmärrä järkyttävää hajua. Onko tässä joku vika? Harmittaa, kun itseni ja luonnonkosmetiikan välissä tuntuu usein olevan ongelmia. Tai lähinnä iso hajurako. Haluaisin kovasti löytää uusia ekotuotteita, jotka olisi täynnä hyvää sisältöä. Jotain kertoo jo se, että ennen tätä postausta ekokosmetiikka-tunnisteen alta löytyi vain 13 postausta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Pumpulipupu maanantai 16. joulukuun 2013 at 09:15

  Voi ei, minusta Laveran käsivoide taas tuoksuu mukavan mantelimaiselle ja puhtaalle. Joko meillä on vain eri maku, tai voisiko olla että sinun voiteesi olisi mennyt jotenkin pilalle? Luonnonkosmetiikka joskus menee, kun säilöntäaineita on vähemmän.

  • Reply Myy maanantai 16. joulukuun 2013 at 22:24

   Mäkin mietin pilaantumista. Tai voiko näissä olla eräkohtaisia eroja? :/

 • Reply Salla maanantai 16. joulukuun 2013 at 10:30

  Samaa mieltä kuin Pupu, sulla on PAKKO olla viallinen kappale! Se tuoksu on oikeasti ihana! :) Käy tuoksuttamassa jossain, mä en suostu uskomaan, ettet tykkäisi tästä! ;)

  • Reply Myy maanantai 16. joulukuun 2013 at 22:24

   Täytyy käydä nuuhkimassa jotain testeriä! :) Koostumus oli kuitenkin niin hyvä.

 • Reply Jonna H. maanantai 16. joulukuun 2013 at 11:28

  Tää on tosi hyvä käsivoide, omaan nenään tää ei tuoksu oikein millekään. o_0

  • Reply Myy maanantai 16. joulukuun 2013 at 22:25

   Hassua :D

 • Reply Juille maanantai 16. joulukuun 2013 at 20:23

  Mä en voinut alkuun sietää tuoksua, mutta tottumuksen kautta olen oikeasti tykästynyt. :) Luonnonkosmetiikassa on juuri se, että usein tuoksuvat niiltä sisältämiltään ainesosilta, kun mukaan ei ole lisätty suuria määriä hajusteita niitä peittämään. Ja eteerisistä öljyistä peräisin olevat tuoksut ovat vienompia ja haihtuvat nopeammin, eli senkään takia eivät samalla tavalla peitä kuin synteettiset. Jos tästä nyt mitään selvää sai. Mutta siis, väittäisin että pitkälti tottumiskysymys. Mun mielestä nykyään kaikki ruohomaiset ituhippihajut tuoksuvat tosi hyviltä. :D

  • Reply Salla maanantai 16. joulukuun 2013 at 21:10

   Mutku mutku. Ääh täähän tuoksuu sitruunapiirakalle :D Ei tietoakaan ruohoisesta luonnonkosmetiikan ”perus”hajusta!

  • Reply Myy maanantai 16. joulukuun 2013 at 22:25

   Mulla on vielä isoja ongelmia ruohomaisten ituhippihajujen kanssa.. :D

  • Reply Myy maanantai 16. joulukuun 2013 at 22:26

   ..ja miten tästä voi saada sitruunapiirakkaa! :D Jopa paremmin ymmärrän tuon Miehen Campari-hajun.

 • Reply Henna L maanantai 16. joulukuun 2013 at 22:48

  Yritin kerran kuvailla tota tuoksua. Itse tykkäsin siitä heti vaikka yleensä olen kovin nirso erilaisille hajuille. Mun eka ajatus oli ’merellinen’, mutta otin sen parin viikon jälkeen takaisin…Mielestäni se kuitenkin tuoksuu aika raikkaalta! Sen pitäisi tuoksua samalta kuin muutkin Laveran tuotteet – jos sulla on mitään muita Laveran ihonhoitotuotteita, niin voit verrata niiden tuoksua keskenään.

  • Reply Myy maanantai 16. joulukuun 2013 at 22:52

   Tämä on ainoa Laverani. Olin ajatellut kokeilla paria vartalovoidetta, mutta täytyy kyllä käydä nuuskimassa ne läpi, ettei tule huteja :)

  Leave a Reply