Avon, Vartalovoiteet

Avon Body Yogurt

Avonin Strawberry & Guava Body Yogurt oli ihanaa! Tämän purkin käytti ilolla loppuun. :) Näin talviaikaan koostumus oli kuivalle iholleni vähän liian kevyttä, mutta muuten täydellistä: hieman geelimäistä, helposti levittyvää ja nopeasti imeytyvää. Koostumuksen puolesta tämä olisi voinut olla tuubissakin, mutta purkki tuo lisää jugurttifiilistä.

Tuoksu oli aavistuksen esanssinen, mutta ei häirinnyt yhtään, koska tämä tuoksui ihan mansikkajugurtille. Iholle tuoksu jäi sopivan mietona, joten se ei riidellyt hajuveden kanssa. Ostaisin uudestaankin, jos näitä vaan olisi helpompi hankkia. Avonin kuvastot ja tilaussysteemit netissä on todella sekavat, jääneet kehityksestä vähän jälkeen. Tykkään selkeistä nettikaupoista, enkä tuotteiden poimimisesta hankalasta pienikokoisesta kuvastosta. :)

Tässä vielä inci.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sofia Punta lauantai 12. helmikuun 2011 at 08:31

  Kivan näköinen purkki. :) Toi rakenteen hienoinen geelimäisyys kuulostaa kivalta, oon ite henkisesti aika allerginen semmosille voiteille, jotka jää olemaan siihen ihon pinalle pitkäksi aikaa. Mun on välillä tehnyt mieli kanssa tilata jotain Avonin tuotteita, mut se vaikuttaa niin vaikealta, etten siihen ole ryhtynyt.

 • Reply Nonnu lauantai 12. helmikuun 2011 at 09:57

  Ja tuota ei ole enää myynnissä :(

 • Reply Myy lauantai 12. helmikuun 2011 at 19:17

  Voi ei! Miksi kaikki kiva aina lopetetaan :(

 • Reply Anonymous maanantai 14. helmikuun 2011 at 09:18

  mulla oli tuo samaversio Body Lotionina. Tykkäsin, ihana tuoksu. vielä on pikkusen purkin pohjalla:)

  t. hanna

 • Reply Meette lauantai 19. helmikuun 2011 at 18:53

  Oi oi, varmasti oli ihana tuote! Rakastan kaikkea mansikkaista <33 Eihän käytöstä löydykkään kun mansikka kylpyvaahto, käsirasva, body lotion, hajuvesi, huulirasva ja vaikka mitä muuta!

 • Reply Kisu tiistai 22. helmikuun 2011 at 21:58

  Tilaaminen ei ole vaikeaa :) Itse selaan paperista kuvastoa ja naputtelen muutamat numerot kenttiin ja se on siinä! Kuvastoja voi tilata kaksi kuvastoa eteenpäin, joten kannattaa nakata sellainen ens tilaukseen.

 • Leave a Reply