Dabba, Ekokosmetiikka, Flow Kosmetiikka, Ihonhoito, Jolie Box, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kynnet, Kynsinauhavoiteet, L'Atelier des Delices, Öljyt, Vartalovoiteet, Weleda

Maaliskuun Jolie Box

Aloitetaan perkaamalla uusin Jolie Box läpi! Salaa toivoin, että se olisi tässä kuussa vähän myöhässä, mutta boksihan tuli ihan super aikaisin. :D Onneksi sisko kävi pelastamassa sen automaatista (ja toi vielä meille kotiin). Helmikuun boksi oli niin älyttömän hyvä, että odotukset oli maaliskuulle kovat. Eikä tarvinnut pettyä!

L’aterier des Délices Hydra Face Mask (50ml) – Tältä ranskalaismerkiltä oli jossain aikaisemmassa boksissa kuitunaamio. Rakastan kosteuttavia naamioita ja kiikutan tämän samantien kylppäriin. Naamiota suositellaan käytettäväksi kerran tai kaksi viikossa. Sitä levitetään reilu kerros, annetaan vaikuttaa 10-15min ja (tarvittaessa) pyyhitään ylimääräinen naamio pois. Perään seerumi ja voide. Sisältää mm. luomulaatuista jojoba-, seesami-, aprikoosi- ja avokadoöljyä sekä kaakao- ja sheavoita. Ihana karamellinen tuoksu! Näissä pakkauksissa on ihanasti yhdistetty yksinkertaisuus ja koristeellisuus. :)

Dabba Peppermint Floral Water (50ml) – Olen kuullut paljon hyvää Dabban kukkaisvesistä, mutta en vielä testannut mitään. Pullosta nuuhkittuna tuoksuu ihan purkalta, mutta iholla tuoksu muuttuu maanläheisemmäksi. Pullo on puolet normaalista pakkauskoosta ja suihkepumppu on ainakin alkuun kankea, eikä sumu ole tasainen. Toivottavasti täysikokoiset toimivat paremmin. Piparminttuversio lupaa puhdistaa ja virkistää ihoa sekä sopia erityisen hyvin väsyneelle ja ikääntyvälle iholle. Näitä on useita erilaisia, esimerkiksi omena tai kanerva kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta siankärsämöstä saisin ihan varmasti allergiaa.

Flow Kosmetiikka Sheavoi (150ml) – Jes, sheavoita! Hajustamaton ja säilöntäaineeton versio luomulaatuista sitä itseään, joten sopii mihin tahansa. Olen taas ravannut tatuoitavana, joten hieroskelen tätä mielelläni tatuoinneille. Flow on onneksi vatkannut voin, joten se on vähän pehmoisempaa ja levittyvämpää kuin vatkaamaton.

Weleda Nail Care Pen (2,2ml) – Oon yleensä todella laiska näpertämään tälläisten kanssa, mutta nyt kädet ja kynnet on niin nihkeässä kunnossa, että aion yrittää. Reissussa kynnet kasvoi humisten ja käsien iho oli moitteeton, mutta ei tarvinnut olla kuin vuorokausi takaisin Suomessa ja se oli siinä. :D Weledan kynä on tarkoitettu sekä kynsien että kynsinauhojen hoitoon. Se sisältää mehiläisvahaa, sheavoita ja granaattiomenan siemenöljyä. Päässä on sivellin (ei onneksi sellainen tussikärki), johon tulee tuotetta kiertämällä. Koostumus on mukavan paksuhko, eikä se lähde valumaan ja imeytyykin nopeasti. Mekanismi annostelee hyvin ja tätä on naurettavan helppo käyttää. Kiva tuoksu. Laitoin laukkuun!

Pussinäytteinä oli Estelle & Thildin sävytetty kosteusvoide ja Novexpertin seerumi. Jälkimmäisestä merkistä en ole edes kuullut, eikä se näytä yhtään ekomerkiltä! Jännä.

Maaliskuun boksista löytyi kolme täysikokoista tuotetta, yksi iso näytekoko ja kaksi pussinäytettä. Laskin boksin arvoksi noin 70 euroa. Boksiahan voi tilata kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden jaksona.

Mitä tykkäsitte? Kuivaihoisena tykkäsin taas todella paljon ja kaikki tuotteet lähtee heti käyttöön. Hyvä lajitelma eri käyttötarkoituksen juttuja. :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sissi maanantai 20. maaliskuun 2017 at 10:46

    Olipas kiva boksi! Kaikki tuotteet olisivat jääneet itselläkin käyttöön:)

  • Reply JonnaH. maanantai 20. maaliskuun 2017 at 12:45

    Kiva boxi, toi naamio on ihana, muutenkin tuon sarjan tuoksumaailma on todella poikkeava luonnonkosmetiikassa. <3

  • Leave a Reply