Loppuneet

Elokuu 2011

iHerbilta kasa Ecotoolsin siveltimiä ($27), joista kerron lisää kunhan olen niitä enemmän testaillut..

..ja Ecotoolsin bambusukat ($3,32) voiteiden muhitteluun..

..ja Cocoacaren kaakaovoipuikko ($1,37)..

..ja Avalon Organicsin Vitamin C -sarjasta seerumi ($14,01) ja puhdistusgeeli ($6,41)..

..sekä Real Aloen Aloe Vera Spray ($3,84) ja Monoi Tiare Tahiti Oil ($6,67). Näitä ajattelin lähinnä ensi talven reissua varten, mutta tuo monoi-öljy on niin hyvän tuoksuista, että lutraan pikkupullon tyhjäksi kauan ennen sitä.

Greenlipsiltä kolme Honoré Des Prés -hajuvesinäytettä (yht. 6 euroa) ja Easy Sweet Vartalosokeri (14,90 euroa). En ole vielä ehtinyt saanut aikaiseksi kokeilla itseni sokeroimista. Hieman jännittää.

Dermoshopista tuli tilattua pitkästä aikaa täydennys perustavaraa (mm. puhdistusvaahtoa Miehelle ja intiimisaippuaa hyväksi hellävaraiseksi yleispesuaineeksi) ja samalla mukaan tarttui uusi decoltee-seerumi (9,90€) sekä kaksi tuubia aloegeeliä varastoihin (3,20€ per tuubi).

Ihan loppukuusta sorruin vielä Feel Uniqueta selatessani ja koriin tarttui Elisabeth Ardenin Ceramide Ultra Lipstick sävyssä Tulip (£13,80) ja Benefitin BADgal Mascara (£16,50). Olen ihan kyllästynyt muoviharjaisiin ripsareihin, joten tämän ”oikea” harja on ihanaa vaihtelua. :)

Loppuneita jokunen:
– Avon Care Hydra Firming Body Lotion (jättikoko)
– Shu Uemura Cleansing Oil Fresh
– Biozell Muotoiltava Hiuskiinne (kuten pullosta näkyy, tämä pyöri ikuisuudeen laukun pohjalla)
– Shu Uemura Cleansing Oil Premium A/O (matkakoko)
– Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant (taas yksi)

iHerbilta tarttui mukaan kosmetiikkaan liittymättä Methodin puhdistusliinoja, joita bongasin Nean blogista. Ruskeat on tarkoitettu nahalle (saa helposti pyyhittyä puhtaiksi kengät ja laukut) ja pinkit ihan vaan kodin pinnoille. Näppäriä! Ensimmäistä tilaustaan iHerbilta tekevät saavat viisi dollaria alennusta koodillani PON552.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Elna tiistai 20. syyskuun 2011 at 21:58

  Voi että odotan innolla siveltimien esittelyjä! :) Pitäisi nimittäin laajentaa omaa sivellinkokoelmaani ja Ecotools on juurikin se merkki miltä olen katsellut. Kyseileltä merkiltä minulla onkin jo kabuki ja tykkään siitä kovasti :) Ihanan pehmeä, eikä siitä ole lähtenyt karvoja irti lähes ollenkaan.

 • Reply Anonymous keskiviikko 21. syyskuun 2011 at 11:44

  Miten nopeaa sulla saapui iHerbista? Mulla on mennyt jotain 2,5 viikkoa nyt.. edellisellä kerralla tuli muistaakseni viikossa tilaus.

  Mari

 • Reply Myy keskiviikko 21. syyskuun 2011 at 22:38

  Elna: Ihanan pehmeiltä kaikki ainakin tuntuvat! Yritän kasailla tässä vertailua. :)

  Mari: Tilasin kahdessa eri paketissa ja molemmat tulivat noin kahdessa viikossa. Ei ainakaan paljoa yli sen mennyt. Toivottavasti pakettisi saapuu pian!

 • Reply Anonymous torstai 22. syyskuun 2011 at 18:44

  Ei hätää, sain omani tänään =D

  Mari

 • Reply Myy perjantai 23. syyskuun 2011 at 06:19

  Hyvä että löysi perille! :)

 • Reply pcr maanantai 17. lokakuun 2011 at 15:52

  Moi,

  Onko noi Methodin nahanhoitolappuset värittömiä? Eli sopii kaiken väriselle nahalle? Kuullostavat tosi hyvältä keksinnöltä meinaan!

 • Reply Myy maanantai 17. lokakuun 2011 at 16:53

  On värittömiä! Ja tuoksuu miellyttävän mantelisille. :) Muutamaan kertaan olen kenkiä putsaillut ja vaikuttavat oikeen näppäriltä.

 • Leave a Reply