Kasvonaamiot, Paula's Choice

Naamioitua kosteutusta

Paula’s Choicen Skin Recovery Hydrating Treatment Mask (näistä nimistä ei ole edes yritetty tehdä lyhyitä ja ytimekkäitä) osottautui varsin miellyttäväksi tuttavuudeksi. Kuten on varmasti aikaisemmin tullut ilmi, niin minulla on kuiva iho ja se rakastaa naamioita. Naamiosuosikkini ja ehdoton ykkönen on My Beauty Diaryn kangasnaamiot ja niitä tämä tuubissa oleva tavara ei pystynyt syrjäyttämään, mutta nousi kyllä kakkossijalle.

Minulle yksi tärkeimmistä ominaisuuksista kosteuttavien naamioiden kanssa on se, että tuotteen voi jättää yöksi iholle. Koko homma tuntuu menevän hukkaan, jos naamion joutuu huuhtoa kasvoilta pois. Viimeisimmistä käytetyistä naamioista Body Shopin E-Vitamiininaamio oli sellainen, mutta jätti ihon todella tahmeaksi. Tämä Paulan naamio ei onneksi tahmaa, vaikka iho varsin hyvin rasvatuksi jää. Tyynyyn kiinni tarttuminen ei nimittäin ole kivaa.

Ohjeet kehottavat levittämään paksuhkon kerroksen naamiota kasvoille vähintään 20 minuutin ajaksi ja sitten huuhtelemaan haalealla vedellä. Päälle suositellaan Paulan kuorintaa, hoitovoidetta tai erikoishoitotuotetta. Toisinaan naamiota voisi käyttää myös yön yli. No, minähän en aina seuraa ohjeita pilkuntarkasti. Olen pessyt kasvot, pyyhkinyt kasvovedellä, levittänyt Paulan BHA-kuorinnan ja siihen päälle reilun kerroksen naamiota. Tämä siksi, että käytän tuota kuorintaa vain iltaisin ja olen halunnut pitää sen tasaisen säännöllisessä käytössä. Puolessa tunnissa imeytyy suunnilleen kaikki mitä nyt tuleekin imeytymään, jonka jälkeen olen pyyhkinyt naamion rippeet kevyesti Sensain rakkausrätillä pois.

Iho on ollut naamion jäljiltä niin hyvin kosteutettu, etten edes minä ole tarvinnut päälle mitään voidetta. MBD:n kangasnaamioiden päällä käytän kyllä rasvaa, mutta niiden kosteutus on hyvin erilaista ja jotenkin vesimäisempää, kun tämä naamio on huomattavasti rasvaisempi tapaus. Sopii siis hyvin käytettäviksi rinnakkain, kun lopputulos on tarpeeksi erilainen.

Yksi jättimäinen plussa vielä siitä, että naamiota voi (ohjeidenkin mukaan) levittää myös silmänympärysiholle! Nämä naamiot on harvemmassa. :)

Tässä vielä kiinnostuneille tuotteen inci, joka on napattu Paulan sivuilta (siksi selityksiä suluissa):
Aqua, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate (emollient), Butylene Glycol, Glycerin (water-binding agents), Sorbitan Stearate (emulsifier), Propylene Glycol Laurate (emollient), Caprylic/Capric Triglyceride (emollient thickener), Ethyl Macadamiate (macadamia nut oil/emollient), Cyclopentasiloxane (silicone/water-binding agent), Glyceryl Stearate, Glyceryl Behenate/Eicosadioate (emollients/thickeners), Cyclohexasiloxane (silicone/water-binding agent), Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil (all non-irritating antioxidant plant oils), Glycine Soja (Soybean) Sterol, Tocopheryl Acetate, Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Tetrahexyldecyl Ascorbate (stabilized vitamin C/antioxidant), Linoleic Acid (emollient), Phospholipids (cell-communicating ingredient), Sodium Hyaluronate (water-binding agent), Propylene Glycol Isostearate (emulsifier), Carbomer (thickener), Ethylcellulose (film-forming agent), Aminomethyl Propanol (pH adjuster), Xanthan Gum (thickener), Butylparaben, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol (all preservatives).

Paulan tuotteita voi tilata Suomeen merkin omasta verkkokaupasta. Tällä naamiolla on hintaa noin 16 euroa, joka ei mielestäni ole paha hinta (hyvin jenkkimäisen kokoisesta) 118 ml:n tuubista.

Sain tuotteen blogin kautta testattavaksi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply