Deodorantit, Isännän, Kasvovoiteet, L'Oreal, LivBox, Lumene, Marvis, Mies, Muotoilutuotteet, Schwarzkopf, Suihkugeelit, Tuoksut

Ensimmäinen MiesLaatikko

LivBox lanseerasi tänä syksynä ensimmäisen miehille suunnatun kosmetiikkaboksin ja täytyihän minun se siipalle tilata. Salaa, tietty. Mies oli hyvin hämmentynyt jo torstaina saapuneesta paketti-ilmoituksesta, mutta onnistuin olemaan hiljaa ja ihmettelemään mukana. Perjantaiselta postireissulta sain kuvan boksista ja WTF?-viestin. :D Avattiin laatikko yhdessä kotona ja erittäin runsas sisältö oli positiivinen yllätys! Kaikki tuotteet on hyvin hajustettuja, joten jo avatessa löyhähti mukavan miehekäs tuoksu.

Adidas Extreme Power Anti-Perspirant (50ml) / Aika jyty pakkaus. Mies lollasi 48 tunnin pidolle, mutta piti tuoksusta, joka toi hänen mieleen mojiton. Mun mielestä tää tuoksuu ihan vaan miehelle. Lähti heti käyttöön.

L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Moisturizer (20ml) / Joku tämän sarjan voide Miehellä on ollut jo käytössä ja hän muisti sen (!). Lähti heti käyttöön.

Lumene Men Activate 2 in 1 Body & Hair Wash (200ml) / ”Body & hair wash.. Tätä ei varmaan saa käyttää tukalle?” You got that right, honey! Tämän tuoksu oli mun nenään ykkönen. Sopivan miehekäs ja raikas. Nään tosin jo mielessäni, miten tästä spruuttailee suihkugeeliä mihin sattuu. Oon puolivahingossa opettanut Miehenkin pumppupulloihin..

Isännän Parranajovoide (100ml) / Tyyppi käyttää normaalisti partavaahtoa, mutta oli avoin ajatukselle voiteesta. Toisaalta ei sitä partaa ajeta kuin kaulalta. Voimakkaan mentolinen tuoksu. Lähti heti käyttöön.

Just Cavalli Just Gold EdP (1.2ml) / Todella mausteinen tuoksu. Hyvä, mutta mausteinen. Tosi mausteinen. Sanoinko jo, että mausteinen? Yksi suihkaus ranteessa tuoksui tunteja mun nenässä.

[3D] Men Texture Clay (30ml) / ”Mun edellinen vaha on kestänyt nyt kaksi vuotta. Tää näytepurkki kestää varmaan seuraavan vuoden.” Jep, suurkuluttaja.

Bic Comfort 4 -höylä / Kesällä boksissa tuli samanlainen naishöylä. Mies laski terät (4), kelpasi.

Marvis Amarelli Licorice Toothpaste (10ml) / ”Licorice.. Mitä? Hammastahnaa! Tää taitaa olla enempi sun juttu?” Joo, paitsi siinä ei ole fluoria.

Lopuksi Mies uteli, että tuleeko tämmöisiäkin bokseja useamminkin. Jess, se innostui! En tiedä millaisella aikataululla LivBox alkaa näitä puskemaan, mutta joku neljännesvuosiboksi voisi olla hyvä. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa lauantai 1. marraskuun 2014 at 09:13

  Vänkä! Mä olen rahtusen skeptinen, että miten tää menestyis meillä, mut ihan jo kommenttien vuoksi ois kiva kokeilla. :)

  • Reply Myy lauantai 1. marraskuun 2014 at 09:31

   Mä olin ihan yllättynyt boksia kohtaan tulleesta kiinnostuksesta. Tai sitten se näytteli.. :D

 • Reply Mousse / kivipuuteri-kosmetiikkablogi lauantai 1. marraskuun 2014 at 13:48

  Miesten boksi on hauska idea, mutta täällä sisältöä olisi varmasti moitittu liian haisevaksi. Voimakkaat tuoksut eivät ole miehen makuun.

  • Reply Myy sunnuntai 2. marraskuun 2014 at 21:32

   Se on kyllä totta, koko sisältö oli voimakkaasti hajustettu.

 • Reply TanjaP lauantai 1. marraskuun 2014 at 18:16

  Mielenkiintoinen boxi,itse ajattelisin lähipiiristä kohteeksi 20v poikani ja 15v miehen pojan. :) Kokeiluun tää menee ehdottomasti. :)

  • Reply Myy sunnuntai 2. marraskuun 2014 at 21:33

   Tässä oli kyllä mukavan ikäneutraali sisältö! Hyvin upposi myös tuohon kolmevitoseen. :) Mutta voisin kuvitella nuoremman kansan tykkäävän ideasta.

 • Reply Teresa lauantai 1. marraskuun 2014 at 21:03

  Meillä ukko löis boksin samantien roskikseen ja varmaan suuttuis mulle, jos tommosen sille tilaisin! :’D Se sanoo eit ihan kaikille rasvoille, hän ei niitä turhaan käytä! Sitte ku joku paikka alkaa hilseillä, niin voi varovasti ehdottaa sitä rasvaa. ;)

  • Reply Myy sunnuntai 2. marraskuun 2014 at 21:34

   Kosmetiikkavastainen mies! :D

 • Reply Anonymous perjantai 7. marraskuun 2014 at 22:05

  Tosi hyvä idea tämä boksi, mutta mä en voi ymmärtää, miten jollekin sarjalle voidaan antaa nimeksi jotakin niin kaameaa kuin ”Isännän…”. Jos on olemassa vastaavat ”Emännän” tuotteet, niin mä en halua tietää :D

  • Reply Myy perjantai 7. marraskuun 2014 at 22:33

   Ja niillähän on! Haha :D

  • Reply Kissis tiistai 11. marraskuun 2014 at 10:56

   Aaahahahah. :D

 • Reply Kissis tiistai 11. marraskuun 2014 at 10:56

  Mustakin toi Lumpun suihkis tuoksuu miehekkään hyvältä. :) Myös se uus versio!

 • Leave a Reply