Lifestyle

Valveen joululahjakeräys lastenkoteihin

Joululahja-03

Valve on useana vuonna organisoinut keräyksen, jonka tarkoituksena on toimittaa joululahjoja pääkaupunkiseudun lastenkoteihin. Listoilla oli ainakin eilen vapaita lapsia, joten vielä ehtinee osallistua!

Joululahja-01

Joululahja-02

Itse kääräisin paketteja teini-ikäisille tytöille. Sisältönä mitäpä muutakaan kuin kosmetiikkaa. :) Olen tänä vuonna käynyt muutamassa blogimiitissä, joiden goodiebagit on olleet todella runsaat. Toki tämä johtaa siihen, että kaikkiin tuotteisiin ei itselläni ole tarvetta, eikä välttämättä edes kiinnostusta testata niitä. Monelle muulle ne voi olla todella kiva juttu, joten miksen jakaisi iloa eteenpäin.

Joululahja-04

Kääräisin samalla BF:lle muutamia purkkeja tähän supernättiin L’Occitanen rasiaan (joka on btw ihan hänen näköinen), vaikka tapana on ollut lahjoa vain perheen nappuloita. Sisältöä en voi paljastaa, koska rouva käy täällä välillä kurkkimassa.

Aiotteko te osallistua lahjakeräyksiin? :) Voisin itse vielä käydä lähettämässä jollekin yksinäiselle vanhukselle joulukukan.

Postauksessa näkyvät tuotteet on saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply plussaa maanantai 7. joulukuun 2015 at 12:18

  Onpa kiva idea sinulta :) mukavaa joulunodotusta!

  • Reply Myy sunnuntai 13. joulukuun 2015 at 21:14

   Kiitos samoin! :)

 • Reply Markka lauantai 19. joulukuun 2015 at 22:41

  Ihan mahtava idea. Tämä tyttö olisi tuon ikäisenä seonnut riemusta jos olisi moisen lahjakassin saanut.

 • Leave a Reply