Aasialainen kosmetiikka, Kasvonaamiot, My Beauty Diary

My Beauty Diary -naamiot testiin!

Olen haaveillut näiden Taiwanilaisten superkosteuttavien kangasnaamioiden kokeilemisesta pitkään. Uskaltauduin tilaamaan Ebaysta kokeilupaketin, joka sisältää 15 erilaista. Tällä on hyvä aloittaa! Kokeilujen jälkeen voi päättää mitä yhtä (eli kahta, kolmea, neljää, viittä?) näistä tilaa isomman paketin.

Mietin tovin, että järjestänkö nämä kuvaan sävyjen vai aakkosten mukaan. On mullakin ongelmat. Alhaalta ylöspäin: Aloe Mask, Apple Polyphenol Mask, Black Pearl Mask, Bulgarian White Rose Mask, Cooling Mask, Intensive Rice-Peptides Mask, Japanese Cherry Blossom Mask, Mixed Berry Mask, Natto Rejuvanating Mask, Pearl Powder Mask, Provence Lavender Mask, Q10 Rejuvanating Mask, Red Vine Mask, Sake Yeast Mask ja Yogurt Mask. Mukaan tuli kaupan päälle yksi Kosé Medicated Sekkisei Lotion Mask, joka on tuo erikokoinen kummajainen.

Teen näistä ainakin yhden isomman postauksen, jossa vertailen kaikki läpi. Siihen voi mennä pari kuukautta aikaa, joten enköhän muissakin merkinnöissä tule näitä hehkuttamaan. :) Osa lukijoistani on varmasti näitä kokeillut, joten olisiko ehdotuksia mitä tälläisen kuivan korpun kannattaa ensimmäisenä testata?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply