ACO, ColourPop Cosmetics, Essence, Eucerin, Fudge, Hiukset, Huulipunat, Ihonhoito, Itseruskettavat, Kasvovoiteet, Kynnet, Kynsinauhavoiteet, L'Oreal, Lifestyle, Mario Badescu, Meikit, Moroccanoil, Nivea, Öljyt, Oriflame, Rajaukset, Sally Hansen, Seerumit, Urtekram, Vartalovoiteet

Vaihtokasan antia Purkkimafian kesäjuhlista

Vietettiin lauantaina Hennan luona kesäkemuja vanhalla purkkimafiaporukalla. Grillailtiin ja jutusteltiin mukavia. Pakko todeta, että meidän mafiaporukka oli ihan mieletön ja on vieläkin ikävä sitä yhteisöä. <3

Meillä on ollut tapana tuoda mukana vaihtokasaa varten jotain itselle sopimattomia tuotteita, josko ne löytäisi jonkun muun luota uuden kodin (ja pääsee ehkä jonkun toisen blogissa esille). Yleensä vaihdetut purkit on testattuja, eikä niitä voi oikeen viedä mihinkään muuallekaan, kun taas avaamattomia tuotteita voi helposti lahjottaa erilaisissa keräyksissä eteenpäin. Kipattiin taas kassiemme sisällöt lattialle ja eikun penkomaan! Olen aikaisemminkin postaillut löydöistäni, mutta mitä tällä kertaa tarttui haaviin?

Kuivana korppuna kyttäilen heti, josko joku rasvaisempi sisko laittaa kiertoon jotain kosteuttavaa. Eucerinin poistuminen Suomesta oli iso pettymys, mutta onneksi sitä saa vielä tilaamalla. Hyaluronihappo-ampulleja on moni kehunut, mutta itseltä se oli vielä testaamatta. (Paketissa on päiväys mennyt, joten korkkaan samantien.) Noin viikon kestävä pieni ampulli on muuten käteviä näin kesällä, kun suhaa mökille ja tiesminne. Nappasin myös Oriflamen ekosarjasta kasvoöljyn ja –voiteen, koska on aina mielenkiintoista testata näitä edullisempia ekojuttuja. (EDIT: Ei nämä olekaan mitään erityisen edullisia. Se oli vain mun mielikuva.)

Muistelin useamman kehuneen Essencen cushion-rajausta, katsotaan mitä oma sivellinkäsi siitä sanoo. L’Orealin mattapunassa on kaunis sävy ja niiin nostalginen tuoksu. ColourPopin luomivärin otin aika sokkona ja jos tämä löytyy jo meikkipöydältä, niin palautan sen takaisin kiertoon. IsaDoran huultenrajauskynillä on vähän sama juttu, kun täytyy katsoa mätsääkö nämä omiin lempparipuniin vaiko ei. Multa löytyy useampi merkin peruskynä, mutta näitä vedenkestäviä versioita en ole vielä testannut.

Sally Hansenin geelilakkoja olen kehunut aikaisemmin ja bongasin kivan kesäisen violetin (121 lilac insomniac). Mario Badescun kynsinauhavoide tuntuu aikamoiselta jankilta ja sisältää mm. salisyylihappoa, joten tällä luulisi saavan kauniit kynsinauhat.

Korppuna käsi tarttuu myös vartalovoiteisiin. Urtekram on edullisen marketeissa myytävän ekokosmetiikan parhaimmistoa, tällä kertaa kookoksen tuoksuisena. Nivean kukkaisvoiteen totesin jo hyväksi, kun sain Betteboksista ruusuversion. ACOn itseruskettava on tuntematon, katsotaan millaista sävyä sillä saa aikaan. :)

Fudgen föönauksen alle käytettävä volyymisuihke tuo kuulemma hyvän nosteen ja se lupaa myös vähentää pörröisyyttä. Tasan se kombo mitä tarvitsen! Menee välittömästi testiin. Moroccanoilin pyöröharja on hieman pienempi kuin mitä kotoa jo löytyy, joten testaan onko se yhtään näppärämpi tämän pitkän polkan kanssa.

Katsellaan syksyn mittaan mitkä näistä loistaa ja pääsee blogiin asti! Mutta hyviä löytöjä tuli. :) Henna oli myös kerännyt meille pienet goodiebagit, joista löytyi ihanaa Lushia (rakastuin jo), L’Oreal Professionnelia ja eleveniltä löytyviä sheetmaskeja. Niistä lisää sitten aikanaan. Kiitos kivasta päivästä ihanat purkkismimmit! <3_<3

Postauksen tuotteet päätyneet bloggaajalle blogin sivuvaikutuksena. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Sissi maanantai 17. heinäkuun 2017 at 07:20

  Luin tän silleen et ”mitä, oliks siellä tuommosiakin juttuja” :D

  • Reply Myy maanantai 17. heinäkuun 2017 at 09:27

   Oltiin eri puolilla kasaa :D

 • Reply Kaisuli / Siamese Lipstick maanantai 17. heinäkuun 2017 at 10:41

  Joo muutamat näistä jäi mun katseen bongaamatta myös! Vaihtoläjät kyllä on mainioita. Ja ihanaa oli nähdä pitkästä aikaa! <3

  • Reply Myy lauantai 22. heinäkuun 2017 at 22:13

   Oli! <3 Toivottavasti pian taas!

 • Reply HennaV maanantai 17. heinäkuun 2017 at 10:46

  Mä olisin ottanut kanssa nuo Eucerinit, jos olisin nähnyt :D Ne on hyviä näin rasvaisemmankin naaman omaaville. Hyvät löydöt teit!

  • Reply Myy lauantai 22. heinäkuun 2017 at 22:14

   Mulla on nyt eka ampulli tyhjä ja tosi kivalta tuntuu! Kiitos juhlista <3

 • Reply Kissis maanantai 17. heinäkuun 2017 at 11:03

  Hahaa, multa otit tosiaan useemmankin, hyvähyvä! :D Mä otin aika hillitysti, kun piti lähtee! Yleensä ne parhaimmat löydöt tekee vasta kun kasa on vähän pienempi, tai mä ainaki.

  • Reply Myy lauantai 22. heinäkuun 2017 at 22:13

   Sulla on aina hyvät (tai ainakin mulle just sopivat :D) vaihtarit!

  Leave a Reply