Beauty Blender, Clarins, Dior, Ekokosmetiikka, Jamela, Joik, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, L'Occitane, L'Oreal, Loppuneet, Meikkisiveltimet, Misellivedet, Öljyt, Peitevoiteet, Sampar, Sensai, Sephora, Vartalovoiteet, Victoria's Secret

Joulukuun loppuneet

Ja taas on se aika kuusta, kun vinksahtaneet kosmebloggaajat esittelee roskiaan!

Joik Cocoa Butter Stick (60g) / Ihana! Jos joskus olen raskaana, hölvään vatsaani tällä puikoilla 24/7. Nyt tyydyn hivelemään tätä tatuointeihin tai muihin kuiviin kohtiin. (Tulossa postaus tatuointirasvailusta luonnonkosmetiikan voimin.)
Victoria’s Secret Coconut Passion Hydrating Body Lotion (250ml) / Tuoksui vaniljavanukkaalta, mutta ei tosiaan kosteuttanut tarpeeksi.
L’Occitane Foot Cream (30ml) / postaus / Ihan jees ohut jalkavoide, mutta laventeli yök.

Sephora Triple Action Cleansing Water (150ml) / Hyvä misellivesi, mutta en niin pitänyt tuoksusta, joka oli yllättävän voimakas. Saattaisin silti ostaa uudestaan unohdettuani miltä tämä tuoksuu. Kaikki misellivedet voisi pakata tämmöisiin pystypumppuihin, kiitos!
Sampar Skin Quenching Mist (200ml) / postaus / Erittäin hyvä kasvo(hoito)vesisuihke. Käyttäisin mielelläni lisää, jos sopivasti reissussa kävelee vastaan.

Clarins Daily Energizer Cleansing Gel (30ml) / En yleensä tykkää puhdistusgeeleistä, mutta tässä oli kivan paksu tekstuuri. Pieni määrä riitti, tuoksu oli pirteän pehmeä, eikä iho kuivunut. Hyvä!
Sensai Silk Softening Lotion Moist (30ml) / En ole tainnut koskaan kirjoittaa tästä HG-listalla olevasta hoitovedestä. Yksi sana riittänee: IHANAA.
L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Moisturiser (20ml) / Mieslaatikossa tullut kasvovoide oli kovasti siipan mieleen. ”Kihelmöi, pistelee ja kirveltää sillein just sopivasti.” Voitte arvata, kävimmekö keskustelun siitä miltä kasvovoiteen pitäisi tuntua tai olla tuntumatta.. Musta tuntuu, että tuo mies on juuri sellainen stereotyyppinen kaveri, jolle kaikki miestuotteet kehitellään.

Beauty Blender / Meikkimuna otti ja hajosi jo aikaisemmin syksyllä, mutta annoin sen lojua meikkipöydällä odottaen jotain yllättävää eheytymistä. Joo, ei tapahtunut. Pinnan kuoriutumisen lisäksi se on ihan järkyillä halkeamilla.
Dior Diorskin Nude Concealer (10ml) / Tämä erittäin hyvä kuivaihoisen peitevoide jäi muutaman kuukauden käyttötauolle, kun löysin MACin Pro LW:n ja ehti pilaantua sinä aikana. ”Siis mitä ihmettä, nyt jo! Justhan mä tän ostin.” Eikun, tota.. Joulukuussa 2011. Tuubissa olisi ollut vielä noin kolmannes jäljellä, joten voin sanoa tämän olevan riittoisaa. Peittokyky ei ole yhtä loistava kuin MAC Pro LW:lla, mutta koostumus on (yleistäen) kuivemmalle iholle sopivampi.
Jamela 24K Kultakollageeni Silmänalusnaamio / Testasin ensimmäisen lappuparin väsyneenä vapaapäivänä. Jännän geelimäiset laput tuntui hauskoilta, mutta kihelmöi iholla ensimmäisen vartin. Veikkaan ihon olleen vaan niin kuiva. Tunnissa suurin osa kosteudesta oli humahtanut ihoon ja kahden tunnin jälkeen siitä ei ollut enää mitään jäljellä. Ohjeen mukaan näitä voisi pitää iholla jopa kolme tuntia, mutta korppu mikä korppu. Iho silmien alla oli jälkeenpäin hehkeä ja näytti hyvältä.

Sellainen loppuvuosi. Päätin jo, että vuonna 2015 käyttäydyn järkevästi ja kerään kasaan kaikki vuoden aikana tyhjentyneet purkit. Makuuhuoneen nurkassa on jo kassi odottamassa..

Clarins ja Sensai tullut goodiebagista, Sampar saatu blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Polishaholic RiaG keskiviikko 7. tammikuun 2015 at 13:06

  Mullakin hajosi tuo Beauty Blender todella nopeasti. Kärjestä irtosi kunnon kappale heti alkuunsa pestessä. Olen sitä silti tyyväisenä käytellyt koska pinta on vielä ehjä. Oisin silti toivonut siltä pidempää käyttöikää ehjänä, kun ei kuitenkaan ihan halpakaan ole.

  • Reply Myy keskiviikko 7. tammikuun 2015 at 22:07

   Joo mäkin ajattelin, että kahdenkympin sieni kestäisi vähän paremmin. :)

 • Reply Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi keskiviikko 7. tammikuun 2015 at 14:06

  Pitäisikin käyttää pois nuo kultakollageeni silmänalusnaamiot, kuulostavat hyviltä kuivalle iholle :)

  • Reply Myy keskiviikko 7. tammikuun 2015 at 22:08

   Ne oli kyllä kivat! Pitää vielä kokeilla se koko naaman maski :)

 • Reply Jonna H. keskiviikko 7. tammikuun 2015 at 14:22

  Sensain hoitovesi on ihanaa. Pitääkin käyttää noi omat Jamelan naamiot pois. :p Aika jännä tuo BB:n hajoaminen… :o Clarinsin puhdistugeeliä olen aikoinaan käyttänyt parikin purnukkaa, tosi kiva tuote. Tuoksu on ihana!

  • Reply Myy keskiviikko 7. tammikuun 2015 at 22:08

   En aina ole sitrusvivahteisten tuoksujen perään, mutta Clarinsissa se toimi <3

 • Reply Liisa lauantai 10. tammikuun 2015 at 18:56

  Hei, mä kans kokeilin nuo Jamelan silmälappunaamiot, mutta heitin ne suoraa roskiin käytön jälkeen. Fuckedy fugg! :’D Muhunkin ne imeytyivät tosi nopeasti, kans parin tunnin jälkeen. Mä en suurempaa eroa kuitenkaan huomannut, hmmm.

  • Reply Myy lauantai 10. tammikuun 2015 at 19:13

   No hei arvaa mietinkö omaa järjenkäyttöäni säästäessäni käytetyt kultasuikaleet, jotta saan niistä myöhemmin kuvan blogiin.. :D

  Leave a Reply