Burt's Bees, Creative, Dermosil, Käsivoiteet, Kynsinauhavoiteet, Leighton Denny, Mavala, OPI, Orly, Seche, Tweezerman

Kynnet kuntoon pidemmän kaavan kautta

Harvoin lakkausta ehtii tai jaksaa uusia näin perusteellisesti, mutta pyrin tekemään tämän parin viikon välein. :)

Ensin vanhat lakat pois! Tällä hetkellä poistoaineena Mavalan hellävarainen versio, josta on tullut heti kättelyssä lempparini. Kynsissä oli (vaihteeksi) glitteriä, joten lakkaa sai hinkkailla tovin pois.

Sitten Orlyn Cutiqueta kynsinauhoille. Työntelen kynsinauhat pois tikun leveällä päällä sekä rapsuttelen kynsien vierustat ja aluset puhtaiksi kapealla päällä.

Seuraavana vuorossa käsien kuorinta! Tämä ihastuttava mössö on sekoitus Dermosilin Jalkojen kuorintavoidetta ja Dermosilin Primo Kasvojen kuorintavoidetta. Ensimmäinen on todella hyvää tavaraa. Kuorii tehokkaasti ja tuntuu ihanan öljyiseltä iholla, eikä jätä ihoa kuivaksi huuhtomisen jälkeen. Jälkimmäisen haluan saada vain pian loppumaan, koska se haisee pahalle, enkä pidä siitä kasvoilla.

Buffaan ja kiillotan kynsiä tarvittaessa hieman. Käyn lasiviilalla kaikki kynnet kevyesti läpi.

Pikkusormen ilkeä halkeama on viikkojen myötä kasvanut niin pitkälle, että kohta se voi oikeesti revetä. Miten näitä korjataan?

Sudin kynsille, kynsinauhoihin ja kynsien alle reilusti Creativen SolarOilia. Annan sen imeytyä vähän aikaa ennen kuin hieron sormenpäillä kynnet kaikki läpi.

Vielä vuorossa käsivoide, nyt Burt’s Beesin Almond Milk Beeswax Hand Creme. Tämä tuoksuu ihanasti marsipaanille ja on todella täyteläistä.

Jotta öljyt ja voiteet saa imeytyä rauhassa aikansa, hemmottelen itseäni sisäisesti Pappagallon lakritsijäätelöllä. ;) Jos minun pitäisi valita ainoastaan yksi jäätelömaku, jota saisin syödä loppu elämäni, olisi se tämä. Täydellistä!

Jäätelöt on syöty ja rasvat imeytynyt.. Pyyhkäisen kynsien pinnat puhtaiksi alkoholilla. Käytän apteekeista saatavaa tujua Neo-Amiseptia, ei kai tälläiseen hyvää vodkaa tuhlata! Tämä supermielenkiintoinen vaihe jäi kuvaamatta. Pari kerrosta OPIn Nail Envya pohjalle..


..ja tällä kertaa vuorossa ensimmäinen lakkaus OPIn Alice In Wonderland -kokoelman lakoilla, joten päälle kahtena kerroksena Thanks So Muchness! Sävystä tulee todella paljon mieleen Dear Santa, vain ilman glitteriä. Vetäisin tähän väliin myös kerroksen Sechen pikakuivattajaa, jotta uskallan teippailla rajauksia kynsilleni.

Tässä vaiheessa olen jo kokonaan unohtanut miten kivaa oli aikaisemmin poistaa glitteriä kynsistä. Päädyn vetämään suorat rajaukset maalarinteipillä, jota yritän lähmiä ei niin pahasti tarttuvaksi. Ensimmäinen kerros Absolutely Alicea teipin avustuksella ja toisen yritin vedellä vapaalla kädellä..

Tattadaa! Päällä vielä kolme kerrosta Secheä tasoittamaan Alicen karheutta. Aika namut! Mietin, että olisin laittanut rajakohtaan valkoisella koristelulakalla viivan, mutta en uskaltanut. Mä vasta opettelen kynsien koristelemistä. Ensimmäiset teippirajaukset (eli edelliset) pilasin nimenomaan sillä, että epätasaiset viivat sotkivat muuten tarkan rajan..

Tätä tekstiä naputellessa nämä lakat on olleet kynsissä neljä kokonaista päivää (lakkaan kynteni lähestulkoon aina iltaisin), eikä näissä ole yhtään halkeamaa! Muutamien kynsien kärjissä on ihan aavistus kulumaa, mutta sekin näkyy vain todella läheltä kurkistelemalla. Parissa kynnessä on pieni pala punaista lähtenyt kynsinauhan vierestä, joka johtuu varmaan reilulla kädellä huidellusta pikakuivattajasta, jota on lakkausvaiheessa mennyt kynsinauhoille ja myöhemmin revennyt irti. Mikään aikaisempi glitterlakka ei ole kestänyt näin hyvin!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Skirty perjantai 12. helmikuun 2010 at 18:01

  Kiva postaus! Ja edelleen lohdullista nähdä, että muillakin saattaa olla probleemeita kynsiensä kanssa… Mutta sitten kysymyslinjalle: Mä löysin sun ansiostasi tonne Trans Designin nettimyymälään, mutta kun olin ostokseni valinnut ja valmis kassalle, niin koneen nettiturva valitti että yhteys ei ole luotettu = saattaa olla että olen tekemisissä TD:n kassan kanssa mutta saattaa myös olla että joku toinen taho tekeytyy siksi.
  Onko sulle käynyt näin? Mä en uskaltanut klikata sitä Lisää poikkeus -namiskaa, kun aattelin että mihkä mahtaa Visan numero joutua. Mutta jos tää on yleinen ongelma, niin sitten vois uskaltaakin.

 • Reply kiukkupussi perjantai 12. helmikuun 2010 at 18:17

  Kiitos! Mulle ei ole Trans Designin sivuilla käynyt koskaan noin. :o Ei kyllä kuulosta kovin turvalliselta..

 • Reply Skirty perjantai 12. helmikuun 2010 at 20:57

  Joo, ei tässä muu auttanut kuin tehdä tilaus Head2Toelle, vaikkei niillä olekaan kaikkia niitä värejä joita olisin halunnut.

 • Reply kiukkupussi perjantai 12. helmikuun 2010 at 22:40

  On tylsää, ettei sinne tule enää uusia OPIn lakkoja.

 • Reply Ankka lauantai 13. helmikuun 2010 at 12:01

  Hieno postaus, tykkään muutenkin sun blogista tosi paljon! Tosi kivoja juttuja!

  Mulla on pelkkiä hyviä kokemuksia Trans Designista, tosin olen varmuuden vuoksi maksanut aina Pay Palilla. Olen ollut aina tosi tyytyväinen. Mahtavat valikoimat, nopea toimitus ja suht edulliset hinnat!

  Mua kiinnostaisi kanssa mistä noita halkeamia oikein tulee pitkiin kynsiin ja mitä niille voi tehdä?!

 • Leave a Reply