Aasialainen kosmetiikka, BB-voiteet, Hamstraus, Ihonhoito, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Meikit, Meikkipohjat, Missha, Öljyt, Seerumit, Vartalovoiteet

Missha-tilaus

Päätin pitkästä aikaa hemmotella itseäni tilaamalla jotain kivaa korealaista. Päädyin eBayn sijaan kokeilemaan eestiläistä verkkokauppaa, joka myy Misshaa. Paketti saapui naapurissa olevaan Smartpostiin neljä päivää tilauksen tekemisen jälkeen. Ja siinä välissä oli vielä viikonloppu! Huippua :)

Missha-Bordeaux-Absolute

Mielenkiintoni herätti tämä vartalonhoitosarja. Olen kokeillut korealaisilta brändeiltä kaikenlaista ihonhoitoa ja jonkun verran meikkipohjia, mutta en vielä yhtään vartalotuotetta. Bordeaux Absoluten tuoksu on syvä, täyteläinen ja hyvällä tavalla mummomainen eli just mulle passeli. Molemmissa pumput, jei! Incit ei ollut nettikaupassa nähtävillä, joten tilasin sokkona. Vartaloljyn (200ml / 12,90€) pohjana on viinirypäleensiemenöljy, saflorisiemenöljy ja manteliöljy. Sen lisäksi siitä löytyy kahdeksaa muuta öljyä ja viiniuutetta. Vartalomaidossa (200ml / 7,90€) on mineraaliöljyä, mutta vasta viinirypäleensiemenöljyn jälkeen. Hyvältä vaikuttaa molemmat! Sarjassa olisi ollut vielä paksumpi vartalovoi ja kuorinta-aine.

Missha-Super-Aqua-Ultra-Water-Full-Jelly-Mist-01

Toki otin mukaan myös yhden kasvotuotteen. Super Aqua Ultra Water-Full -sarjan Jelly Mist (100ml / 15,90€) oli jotain, mitä en ole ennen kokeillut. Nimittäin geelimäinen, suihkutettava (!) hoitoneste. Pullo on nätti, pumppu miellyttävä käteen ja sumu geelimäisyydestä huolimatta hyvin hienojakoinen. Ihana tuote!

Missha-Super-Aqua-Ultra-Water-Full-Jelly-Mist-02

Tätä voisi suihkia myös meikin päälle, mutta en ole vielä uskaltanut kokeilemaan. Ehkä joku ilta. :) Saatoin käännellä pulloa kädessäni minuuttikaupalla ja tuijotella jellyn liikkumista..

Missha-Super-Aqua-Ultra-Water-Full-Miniature-Set

Sain samasta Ultra Water-Full -sarjasta suloisen näytesetin, johon kuului kasvovesi, ohut kosteusemulsio ja voide. Kiva ylläri! Sarja vaikuttaa kosteusköyhän ihon pelastajalta.

Missha-The-Style-Under-Eye-Brightener-01

Missha-The-Style-Under-Eye-Brightener-02

Silmien alle tarkoitetun peiteaineen otin tilaukseen mukaan, koska se oli halpa (6g / 4,90€) ja minä olin utelias. Sävy näyttää kädellä vähän turhan keltaiselta, mutta silmien alla se on parempi taittamaan tummuutta pois. Mukavan kompakti putkilo ja täyteläinen koostumus. Katsotaan mihin tästä on. Sävy on muuten light beige.

Missha-Samples

Myös näytepussien runsaus sai hymyilemään. Tällä ainakin minusta saa vakioasiakkaan!

Missha-Perfect-Cover-BB-Cream

Missha-Perfect-Cover-BB-Cream-Swatches

Koska seasta löytyi kaikki sävyt Perfect Cover BB Creamista, päädyin swatchaamaan ne teille. Olen itse vaaleimmillani talvella ja alkukeväästä sävyä 13. Normaali kesä ja syksy menisi sävyllä 21. Kunnolla päivettyessäni (purkista ;)) voisin käyttää sävyä 23. Kokeilin tätä eilen kasvoille MACin primerin päälle ja todella kaunis meikkipohja kesti täysin moitteettomana kellon ympäri JA tunnin futispelit siihen päälle. Olisin voinut juoksupunan laskettua mennä vaikka takaisin töihin (jos en olisi ollut niin hiekkainen). Tätä täytyy ostaa.

Päädyin viime viikonloppuna tekemään toisenkin tilauksen samaan kauppaan. Hups.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

24 Comments

  • Reply Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi tiistai 7. heinäkuun 2015 at 11:59

    Olen heikkona kaikkiin jelly-juttuihin kosmetiikassa, ja onneksi korealaisissa tuotteissa tämä koostumus ei ole mitenkään harvinainen :)

    • Reply Myy tiistai 7. heinäkuun 2015 at 23:03

      Jellyt on ihania :)

  • Reply Henna / One of Beauty's Daughters tiistai 7. heinäkuun 2015 at 12:12

    Jelly mist kuulostaa erittäin kiinnostavalta!

    • Reply Myy keskiviikko 8. heinäkuun 2015 at 20:42

      Käyttökokemuksia tulee myöhemmin! :)

  • Reply Nella / Neiti Minttukihara tiistai 7. heinäkuun 2015 at 14:33

    Jelly Mistiä harkitsin itsekin pitkään, mutta jätin sitten vielä ostamatta. Ultra Water-Full -setti lähti mullakin tilaukseen! Kivalta näyttää tuo näytteiden määrä :D

    • Reply Myy keskiviikko 8. heinäkuun 2015 at 20:43

      Toivottavasti näytteitä tulee jatkossakin reilusti :)

  • Reply JonnaH. tiistai 7. heinäkuun 2015 at 14:59

    Oo, toi jelly mist kuulostaa lupaavalta. Mä en pysty poistamaan päästäni mielleyhtymää siitä, että noista tulee nimellisesti ja jopa ulkomuodollisesti mieleen Guerlainin Super Aqua -tuotteet. ;) Jotenkin ärsyttävää. :D

    • Reply Myy tiistai 7. heinäkuun 2015 at 23:04

      Apua nyt se mielleyhtymä on munkin päässä! :D

      • Reply JonnaH. keskiviikko 8. heinäkuun 2015 at 09:08

        Onnea. :D En mä olis edes muuten saanut, mutta kun itse on käyttänyt niitä Guerlainin, niin sitten bongasin näitä ensin Virven blogista ja sitten sun. Enkä vaan saa sitä päästäni, kun nimikin on sama. Kysymys kuuluu, että kumpi oli ensin? Etelä-Korealaiset vai ranskalaiset? :p

  • Reply Kati (Ei ihan vielä) keskiviikko 8. heinäkuun 2015 at 17:40

    Aivan ihanan näköisiä tuotteita! Paljonko pulitit postimaksuja tilauksestasi?

    Olen etsinyt kauan kivaa nettikauppaa, josta saisi E-Korealaisia meikkituotteita. Harmittaa niin parin vuoden takainen takaisku, kun mieheni oli työmatkaltaan paikan päältä niitä minulle tuomassa, mutta unohti satasen tuliaiset tyylikkäästi Helsinki-Vantaalle :D

    • Reply Myy keskiviikko 8. heinäkuun 2015 at 17:42

      Tämän paketin kohdalla 11 euroa, mutta seuraava tuli 9 eurolla. Ehkä siis kytköksissä painoon? Tavallisen postituksen olisi saanut vitosella, mutta toi smartpost on niin kätevä. :)

      Ja voi apua! Ei tainnut löytyä myöhemmin löytötavaroista?

      • Reply Kati (Ei ihan vielä) keskiviikko 8. heinäkuun 2015 at 17:47

        Ei löytynyt löytötavaroista. Soiteltiin kyllä perään monta kertaa. Toivottavasti paketti meni edes tarpeeseen, jos ja kun joku sen itselleen otti :P

        Kiitos vastauksesta! :) Taidan pistää tilauksen vetämään.

  • Reply Liisa keskiviikko 8. heinäkuun 2015 at 20:15

    Noi Super Aquat näyttää aivan sairaan herkullisilta! Lääh puuh! Nyt mäkin haluan niitä :’D

    • Reply Myy lauantai 11. heinäkuun 2015 at 14:15

      Niissä on kyllä ulkonäkö kohillaan!

  • Reply pauliina keskiviikko 8. heinäkuun 2015 at 21:48

    Myydäänköhän näitä jossain Tallinnan kaupassakin kun tämä nettikauppakin oli eestiläinen? Tietääkö kukaan? :) Olen sinne lähdössä ensi viikolla ja alkoi kummasti kiinnostamaan nämä Misshat.

    • Reply Myy keskiviikko 8. heinäkuun 2015 at 22:01

      Mä pahoin pelkään, että ei ainakaan vielä, koska sivuilla ei ole mainittu ketään jälleenmyyjiä. Mutta ihan varma en ole! :)

    • Reply Myy keskiviikko 8. heinäkuun 2015 at 22:52

      Hei sittenkin! Kaisuli kävi juuri Tallinnassa ja osasi kertoa, että Kaubamajaan oli tullut Misshaa :)

      • Reply pauliina torstai 9. heinäkuun 2015 at 19:11

        JEEE! Kiitos tiedosta! Tuleekin pitkä ostoslista, Natura Sibericaa, Misshaa ja kun Tallinnassa ollaan niin pitää varmaan Viron omiakin tuotteita hankkia eli vähän Puhas Lodustakin ostoskärryihin! :)

  • Reply Kieloeveliina lauantai 11. heinäkuun 2015 at 14:09

    Kiitos vinkistä, sinne rapsahti tilaus samoin tein ;-) Edukkaat postikulut ja kätevää, kun voi maksaa myös invoicella! Tilaukseen lähti mm naamioita, ihastuin Eesti-tourneelta raahaamiini japanilaisiin sheet-naamioihin, joten oli kiva löytää tämä kauppa, josta niitä saa myös jatkossa :-)

    • Reply Myy lauantai 11. heinäkuun 2015 at 14:16

      Kangasnaamiot on ihan huippuja! Otin itse viimeisimpään tilaukseen pari uutta hydrogel-maskia, ne on kuin kangasnaamiot potenssiin kymmenen, kun itse naamio on geeliä. :)

  • Reply Ilona lauantai 11. heinäkuun 2015 at 14:50

    Hihhii, mä oottelen omaa tilaustani hirveellä innolla! :D Tilasin etanalima-asioita, ja ne on samaan aikaan ällöjä ja jänniä. :D Noi Super Aquat vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta!

  • Reply Julia sunnuntai 19. heinäkuun 2015 at 19:50

    Jelly Mist! :o En tajua miten se voi toimia suihkeen tavoin. :D Olis hauska kokeilla…hm. T. Suihkeaddikti

  • Leave a Reply