OPI, Orly

Siperian tähtitaivas

Synkkä syksy saa himoitsemaan tummia kynsiä. Kynteni ovat tällä hetkellä säälittävän nysät, mutta ei se mitään. Lakka pelastaa!


Tässä ensikokeilussa kynsillä kaksi kerrosta OPIn sävyä Siberian Nights. En tiedä olinko kiillottanut kynsiä liikaa buffauksen jälkeen, mutta lakka tuntui todella litkulta ja aivan kuin kynnen pinta olisi hylkinyt lakkaa. Toinen kerros pelasti asiaa, mutta ”vetisen” lakan aiheuttama sotku oli jo ehtinyt tapahtua. Sävy on todella syvä ja todella kiiltävä violetti. Melkein sininen, mutta ei ihan.


Päälle yksi kerros Orlyn Prisma Gloss Goldia. Harmikseni mahtavaa säihkettä on hankala vangita keinovalaistuksessa kuvaan. Aika hienot bilekynnet, eikö?


Lakkaushetkellä ei kuitenkaan ollut viikonloppu, joten tein lakasta hieman arkisemman kahdella kerroksella Orlyn Matte Top -päällyslakkaa. Syksyn teeman mukaisesti matta on pop! Alunperin tarkoituksena oli ostaa Essien mattalakkaa, mutta se oli kyseisestä nettipuljusta loppunut. Tämä Orly ajaa asian mielestäni yhtä hyvin.

Tältä taivas varmasti näyttäisi kirkkaana pakkasyönä keskellä synkkää Siperian metsää, jossa valot eivät pääse himmentämään tähtien säihkettä.. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply