ColourPop Cosmetics, Hamstraus, Huulipunat, Luomivärit, Meikit

ColourPop

Vihdoin ColourPop-swatcheja! Blogissa on viime aikoina ollut melkoisen meikkipainotteista, mutta ei anneta sen häiritä. Ihonhoitojuttuja on tulossa kyllä. :)

ColourPop-01

ColourPop Cosmetics on jenkkiläinen indiemeikkimerkki. Sitä saa (ainakin toistaiseksi) vain merkin omasta nettikaupasta, joka tietenkin toimittaa vain jenkkien sisällä. Onneksi on paketteja välittävä Shipito, joka tuo kohtuulliseen hintaan nämä ihanuuden myös meidän saataville. Merkiltä löytyy huulimeikkejä, luomivärejä ja poskipunia. Sävyvalikoima on laaja ja koostumuksia on laidasta laitaan. Loistavana yksityiskohtava sivuilla on kaikista tuotteista käsivarrella kuvatut swatchit ja vielä kahdella tai kolmella eri sävyisellä iholla. Parasta! Tuotteiden hinnat on todella kohtuullisia, mutta ne eivät silti mitenkään päin näytä, tunnu tai haise halvoilta.

ColourPop-02

Tilasin ison läjän huulimeikkejä, kolme luomiväriä ja yhden poskipunan. Aloitetaan näistä puuterituotteista, jotka ei tosin varsinaisesti ole puuterisia. Koostumus on jotain puuterin ja voiteen välistä. Se on hassun joustava ja todella pehmoinen. Purkki tulee käytön jälkeen kiertää kunnolla kiinni, ettei massa pääse kuivumaan. Luomivärit maksavat $5 (2.1g) ja poskipunat $8 (4.2g).

ColourPop-03

Yksikään tuote ei säilynyt koskemattomana kuvaamiseen asti (ja glitterluomiväri oli kuljetuksen jäljiltä palasina), mutta näissä on pinnassa kaunis painokuvio. Luomivärien levittämiseen suosittelen ihan vaan sormia. Poskipunan kanssa haen vielä sitä parasta välinettä. Tavallinen sivellin ei oikeen toimi, mutta en ihan tiedä tykkäänkö enemmän sormista vai Ecotoolsin pullukasta (koostumus on niin miellyttävä, että haluaisin vain hipeltää sormin).

ColourPop-04

ColourPop-05

ColourPop-06

Tiedättekö, näiden swatchien alla ei edes ole pohjustajaa. Huh.
Game facePrepare to get rowdy with an intense penny copper with a liquid like ultra-metallic finish.
Ihana punakupari! Superkaunis hohto meinaa jäädä swatchissa glitterpommin varjoon. Aion parittaa tätä koko syksyn tummanruskeiden ja viininpunaisten kanssa. Tämä olisi Emman juttu. ;)
CoconutBright peacock teal in a Pearlized finish. We’ve got a lovely bunch of coconuts…twiddly dee.
Todella intensiivinen, tummahko turkoosi. Yksinään tällä saa kunnon wow-meikin tai sitten vähän hillitympää käyttämällä rajauksena. Puhtaalle iholle levitettynä värjää ihoa, mutta pohjustajan päällä tämä ei jättänyt luomelle mitään stainia.
NillionaireYou’ll be looking rich in this warm bronze with tons of gold and multi coloured glitter in a Metallic finish.
Tämä ei ole mikään väriä ja irtoglitteriä -pläjäys, vaan kuin sulaa metallia. Yksinkertaisesti UPEA. Vilahti jo yhdessä silmämeikissä.
PrenupAlways be prepared with a prenup – a mid-tone plum pink in a satin finish.
Haha, on muuten vielä tekemättä hupsis. Kaunis, yksinkertainen arkipuna. Murrettu roosa toimii aina.

ColourPop-07

Huulimeikeistä ostin viisi Lippie Stix -huulipunaa (joista yksi on primeri) ja kaksi Lippie Pencil -kynää. Hylkäsin suoraan mattaiset huulilakat, koska tiedän, ettei ne toimi kuivilla huulillani. Huulipunat maksavat $5 (1g) ja kynät myöskin $5 (1g). Olen itseasiassa hieman hämmentynyt, että molemmat painavat saman verran.

ColourPop-08

Tykkään kovasti huulipunien sirosta muodosta. Sillä on tarkka ja helppo työskennellä, mutta megapusuttimille nämä voi olla hitaita levittää. Halvasta hinnasta huolimatta korkit napsahtavat kunnolla kiinni ja puna kiertyy kauniisti molempiin suuntiin. Näissä on macmainen vaniljainen tuoksu. Kynien hylsy on ainoa asia, josta tuotteiden halpuuden huomaa. Ne on hieman viimeistelemättömiä, mutta muovimassa terottui kuitenkin helposti ja nätisti. Noin muutenkin mustat hylsyt olisi käytännöllisempiä ja siistimmän näköisenä pysyviä, mutta on nämä valkoiset aika raikkaat. Palataan vasemman laidan primeriin myöhemmin, kun teen siitä vertailupostauksen MACin primerin kanssa.

ColourPop-09

Vasemmalla on tosiaan Lippie Stixit ja oikealla Lippie Pencilit.
Lumière (matte) – A dusty mauve pink in a matte finish created by the lovely @KathleenLights – “I wanted a color that both bold and shy people could wear. It’s not a nude..it would look great on EVERYONE!”
En olisi ikinä ostanut tämmöistä mauvea, ellen olisi nähnyt ihanan Violan huuliswatcheja. Melko mattainen ja tarvitsee huulillani hyvän pohjustuksen alle. Sävy on kyllä hyvä! En tilannut näihin vaaleisiin sävyihin kyniä.
Toucan (matte) – Two can tango in this bright pinky red coral in a Matte finish.
IHANA! Tämä taitaa olla lähes dupe MAC relentlessly redille. Raikastaa ilmeen, vaikka olisi kuinka nuutunut päivä.
Leather (matte) – Deep blackened violet in a matte finish, you don’t have to touch it to know it’s the real deal.
Toivoin, että tämä olisi ollut vielä inasen tummempi, mutta kynä onneksi auttaa asiassa. Koostumus ei ole yhtä matta kuin Lumieressa ja Toucanissa, vaan lähempänä Flawlessin satiinisuutta.
Flawless (satin) – Deep red violet in a satin finish. It legit woke up like this.
Nousi ainakin alkuun porukan suosikiksi. Sävy näyttää todella kauniilta huulillani ja satiininen koostumus toimii huulillani todella hyvin (paremmin kuin matat, olen korppu). Tämä oli samoissa meikkikuvissa Nillionaire-luomivärin kanssa.

Olen todella tyytyväinen ColourPopin tuotteisiin. Kaikki tilaamani oli joko loistavia tai hyviä. Seuraava tilaus on jo suunnitteilla (EDIT: siis kävin katsomassa sävykuvauksia tätä postausta varten ja päädyin tekemään tilauksen haha). Voisin samalla tehdä postauksen Shipito-palvelun käytöstä, jos teitä kiinnostaa?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Anna torstai 1. lokakuun 2015 at 12:48

  En kestäää! Nää on niin kauniita. Yritän hillitä itseni. Tekee tiukkaa.

  • Reply Myy sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 11:49

   Mä sinnittelin pitkään ennen kuin sorruin! :D

 • Reply sari torstai 1. lokakuun 2015 at 14:01

  Aikamoisia väripommeja. Colourpop luomivärien nimen muutosta voisi harkita Colourbombiksi.

 • Reply Nn torstai 1. lokakuun 2015 at 14:58

  Moi! Toi shipito on ainakin mulle ihan uus juttu (varmaan myös monelle muulle?), ois tosi mielenkiintoista kuulla lisää sen toiminnasta ja miten käytännössä tilaus tapahtuu sen kautta sekä vähän hintatasoa.

 • Reply JonnaH. torstai 1. lokakuun 2015 at 15:40

  Aah, toi Toucan on ihana. Oon pystynyt vielä välttelemään Shipiton, mutta kait se sortuminen on vääjämättä edessä. :D

  • Reply Myy sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 11:50

   Shipito oli niin paljon helpompi mitä kuvittelin <3

 • Reply Noora torstai 1. lokakuun 2015 at 19:57

  Wow tuota Nillionairea, ihana :)

  • Reply Myy sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 11:50

   Se on mieletön :)

 • Reply Miracle perjantai 2. lokakuun 2015 at 07:50

  Todennäköisesti pankkitilin kannalta olisi parempi etten yhtään lisäinfoa Shipitosta saisi – mutta :D Eli ehdottomasti tee infopostaus! :)

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 14:28

  Vau mikä pigmentti! Hitto teitä kanssabloggaajia, aiheutatte kyllä pahoja ostohimotuksia :D

  • Reply Myy sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 15:43

   Pitäis elää sellasessa omassa kuplassa ja jättää muiden blogit lukematta :D

 • Reply Kissis sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 15:05

  Aaarggghh kuin nättejä! En halua enempää infoa toimituksesta.

  • Reply Myy sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 15:42

   Haha :’D

  Leave a Reply