Biotherm, Kasvovoiteet

Biotherm Aquasource Nuit Hydrating Jelly

Ostin tämän Biothermin yögeelin muistaakseni viime syksyn Hulluilta päiviltä. Olin lukenut siitä paljon kehuja (muoti)blogeista, joten nappasin sen koriini tutkimatta tuotetta sen enempää. Kesään asti se kökki kaapissa odottamassa vuoroaan, kunnes helteiden tultua rasva-ahdistuin ja korkkasin pullon.

Sininen pumppupullo näyttää raikkaalta ja huutaa tuovansa kosteutta ihoon. Pakkaussuunnittelupuoli on hoitanut hommansa hyvin. ;) Muovisena se on myös kevyt kuljettaa mukana. Geeli lupaa syväkosteuttaa ihoa ja saada sen yön aikana näyttämään raikkaalta ja kirkkaalta. Pumppu annostelee siististi ja 1-2 painallusta riittää hyvin.

Siniseksi värjätty (!) sakea geeli tuoksahtaa voimakkaasti alkoholille ja levittyy iholle silikonisen miellyttävästi. Suurin osa alkoholista varmaan haihtuu iholle levittäessä, mutta haju on silti pistävä ja häiritsevä. Kosteutusteho on ihan ookoo, mutta kuivaihoisena minun tekee kovasti mieli tiputella sekaan lisää öljyä.

Jos olisin katsonut incia ostohetkellä, en varmaan olisi ostanut tätä. Liikaa alkoholia, enkä halua yötuotteen olevan näin silikoninen. Jätetään se puoli päivävoiteille. En myöskään ymmärrä miksi itse geeli on värjätty siniseksi, kun luulisi kauniin sinisävyisen pullon ajavan asian.

Vaikka yögeeli väittääkin soveltuvansa all skin types, niin en suosittelisi tätä kaikista kuivimmille ihoille. Ei vaan riitä. Normaalille ja sekaiholle varmaankin parempi tuote. Käyttänen tämän öljyboostattuna loppuun.

Oletteko te tykänneet tästä?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Petra / Viilankantolupa lauantai 20. syyskuun 2014 at 08:33

    Jännä! Mikä taika on tuotteen värjäämisessä siniseksi? Onko sen tarkoitus herättää rauhoittavia mielikuvia? Olen kuullut, että siksi hammaslääkärin vastaanottotilakin on usein sininen. Mä en ole Biothermia kovin paljon käyttänyt, mutta se otanta mikä mulla on, kertoo että ihonhoitotuotteet pelaavat pitkälle tunnun kanssa.

    • Reply Myy lauantai 20. syyskuun 2014 at 17:54

      Kai se rauhoittaa ja antaa fiiliksen raikkaasta, sinisenä hohtavasta merestä = kosteuttaa. :D

    Leave a Reply