Kasvovoiteet, Lumene, Silmänympärysvoiteet

Lumene Arctic Aqua Deep Hydration Eye Gel

Lumenen syväkosteuttava silmänympärysgeeli on kaikille ihotyypeille tarkoitettu peruskosteuttaja. Pullo on kompaktin mallinen ja seisoo nätisti korkin päällä. Pidän tämän mallisista pikkutuubeista enemmän kuin kapeista ja pitkistä, jotka ei meinaa pysyä pystyssä.

Ostin tämän talvella ja sillon kosteutustehot ei vaan riittäneet kuivalle iholleni, mutta nyt kesällä olen päässyt tuotetta käyttämään. Kiva tuote, jonka voisin kuvitella ostavani uudestaan mikäli en muuta kokeiltavaa keksi.

Kuplat on kivan näkösiä ja saa tuotteen näyttämään raikkaalta, mutta ne on niin ärsyttäviä! Puristaessa tuotetta tuubista se pärskii aivan kuin tuotteessa olisi ilmaa seassa. No, niinhän siellä onkin. Minä tykkään enemmän ilmatiiviistä pumpuista kuin siitä, että tuotteessa on jo valmiiksi ilmat seassa.. :)

Kapea nokka annostelee nätisti. Paitsi se pärskintä.

Koostumus on tymäkkää geeliä. Levittyy iholle helposti ja imeytyy nopeasti. Kuivaihoisella kesätuote, mutta normaali- tai sekaihoinen voi varmasti käyttää tätä ympäri vuoden (ainakin aamuisin).

Inci. Klikkaa suuremmaksi!

Tuubissa on tuotetta 15ml verran ja hintaa noin 10-12 euroa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sagu tiistai 7. elokuun 2012 at 09:59

  Mulla tää sai silmänalusten nahan kuoriutumaan tosi pelottavasti! Ei mitään käryä miksi, mä en ole kovin herkkäihoinen ja harvoin reagoin tuotteisiin.

  • Reply Myy lauantai 11. elokuun 2012 at 15:05

   Hui, kuulostaa pahalta!

 • Reply Anonymous lauantai 6. huhtikuun 2013 at 20:55

  Piipahdin viime viikonloppuna Venäjällä ja samainen tuubi lähti mukaan kun oli niin edullinen: alle 5 euroa! Muuten en Lumenen hintoja siellä painanut mieleen mutta ilmeisesti jos tulee vierailuja itänaapuriin niin kannattaa piipahtaa täydentämässä ainakin silmänympärysgeelivarantojaa. Pahalta kuulostaa toi kuoriintuminen kyllä.. Mulla toiminu ihan ok, mutta ehkä näin kuivaihoisena siirrän sen käyttöä kuitenkin kesemmälle.

  • Reply Myy lauantai 6. huhtikuun 2013 at 21:59

   Ohhoh miten halpaa! Kannattaa siis rajan takana vilkuilla kotimaista kosmetiikkaa :)

  Leave a Reply