Huulikiillot, Huulipunat, Huulivoiteet, Kasvovedet, La Roche-Posay, LivBox, Lumene, Max Factor, Nivea, Vartalovoiteet

Toukokuun LivBox

Pitkästä aikaa boksia! Huomasin LivBox-tililläni tarpeeksi pisteistä ilmaisboksin tilaamiseen, joten tilasin toukokuun laatikon ihan vain Minnan innoittamana. :)

Toukokuu-LivBox-01

Nivea Lip Butter Coconut (16.7g) / Nivean huulivoi on tullut boksissa ennenkin. Sain silloin mustikan ja kippasin sen suoraan kiertoon, koska en tykkää mustikasta kosmetiikassa. Nyt tuli herkullinen kookos, joten aion kyllä kokeilla, vaikka hukunkin huulirasvoihin. :) Näiden koostumusta on monessa paikassa kehuttu!

Lumene Shimmering BB Body Lotion (150ml) / Aivan ihana! Tulee ehdottomasti käyttöön. Testailin kämmenselkiin ja tämä kimaltaa jonkun verran, mutta ei sitä kauempaa huomaa eli näyttää varmasti upealta säärissä. Hyvä, kesäinen tuoksu.

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick (2.8g) + teroitin / Tämä huulikynä oli se Minnan valitsema tuote. Sain sävyn 30 Designer Blossom, joka on kivan raikas pinkihtävä punainen. Sävy on läpikuultava ja kesäinen. Tuntuu huulilla miellyttävältä. Mukana tuli myös teroitin (jonka meinasin jo hajoittaa), mutta toivoin kynän olevan kierrettävä. Ne on vaan niin paljon kätevämpiä.

La Roche-Posay Thermal Spring Water (50g) / Boksista onkin aikaisemmin tullut Avenen lähdevesisuihketta, nyt LRP:lta. Sain juuri saman suihkeen isompana pullona testiin. Kätevä virkistäjä! Taidan heittää tämän käsilaukkuun, koska siellä ei muutenkaan ole tarpeeksi tavaraa..

Dove Nourishing Body Wash (55ml) / Aika turha. Olisin pärjännyt ilmankin.

Naturel Nail Cover Stickers (20kpl) / Kynsitarrat on sinänsä ihan kiva juttu, mutta sain niin jäätävän ruman kuosin, että en kestä. Siis huh apua. :’D Olen kokeillut tarroja kerran aikaisemmin (toiselta merkiltä), eikä homma silloin toiminut liian kuperien kynsien takia. Näitä en aio edes kokeilla, ihan vaan kuosin takia.

Mitä tykkäsitte toukokuun boksista? Mun makuun tämä oli hyvä kokonaisuus. Loistava, jos Doven tilalla olisi ollut jotain muuta ja kynsitarroissa olisi ollut käytettävä kuosi. Otin muuten postauksessa olevan kuvan eilen illalla kahdeksan jälkeen ja ihan perus automaattiasetuksilla. Kesä <3

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply sari lauantai 9. toukokuun 2015 at 12:06

  Eka Livbox meikäläiselle. en etukäteistietojen preusteella oikein osannut sanoa, olenko pettynyt vai ilahtunut sisällöstä. Huulikynä oli riehakkaan punainen, joten se oli iloinen yllätys. Muita tuotteita en olisi tullut ikinä ostaneeksi. Tulipa nyt kokeiltua kynsitarroja, oikein hauskat, laiskan ja kömpelön naisen pelastus jos tarvitsee jotain sähäkkää iltamenoihin. Lumenen vartalo-BB-voide on ihan ässä, ikinä en olisi tajunnut tällaista ostaa mutta ihan mahtava. Huulirasva myös kiva uusi tuttavuus. En taida yhtään omistaa, on aina sen verran tuota huulipunaa käytössä, mutta joskus olen kaivannut. Nytpä tuli sekin hoidettua. Joten kaiketi Livbox täyttää tarkoituksensa: esittelee uusia tuotteita kuluttajille. Bloggareilla varmaan vähän eri näkemys tuohon Livboxiin, kun tietämys eri tasolla samoin kuin omat tuotevarastot. Normidaamille tässä on kyllä ihmeteltävää ja käytettävää. Ehkä ajattelisin eri tavalla, jos olisin vuoden tai pari tilaillut. Jotenkin näkee noista bloggarikommenteista, että on sellaista kyllästymistä sisältöön. Bloggarit kuitenkin saavat ihan mahtavia goodiebageja eri tilaisuuksissa, joten ehkä vertailupohjakin erilainen.

  • Reply Minna / Glitz & Glam lauantai 9. toukokuun 2015 at 22:24

   En tiedä miten muut bloggaajat arvioi esim. nyt LivBoxeja, mutta itseni yritän irrottaa siitä, että bloggaan, saan usein boxista samoja tuotteita, jotka olen jo saanut aikaisemmin PR-toimiston, maahantuojan tai valmistajan kautta. Yritän irrottaa itseni siitä, että saan toisinaan huikeita goodie bageja. Yritän asettua Minnaksi, joka ei koskaan olisi blogannut ja saanut sitä kautta mitään. Näin arvioissa säilyy sellainen realistisuus. :) Tuo mitä sanoit on muuten hyvä pointti. ;)

  • Reply Myy maanantai 11. toukokuun 2015 at 21:49

   Ymmärrän pointin. :) Toki kosmetiikan suurkuluttajalla (oli bloggaaja tai ei) on vähän erilainen suhtautuminen. Itse tilasin boksia kahden vuoden ajan ja totta kai siinä ajassa tulee samoja tuotteita uudestaan, mikä voi itsestä tuntua tympeältä, mutta monelle tuoreemmalle tilaajalle tuote on ihan uusi juttu.

 • Reply Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi lauantai 9. toukokuun 2015 at 12:21

  Mun makuun tuo Lumene saattoi olla vähän liian kimaltava, mutta saa nähdä tuleeko se käyttöön. Kynsitarrat ovat kyllä aika mielenkiintoiset kuosiltaan :D

  • Reply Myy maanantai 11. toukokuun 2015 at 21:50

   Täytyy kyllä kokeilla sitä kinttuihin! Kädessä kimalteet näytti sopivilta. :)

 • Reply Marika lauantai 9. toukokuun 2015 at 14:41

  Mulle tuli aivan identtinen boxi ja nuo kynsitarrat on kyllä suoraan sanottuna aika white trash kamaa, mutta ajattelin silti testata. Saahan ne vaikka heti pois :D

  • Reply Myy maanantai 11. toukokuun 2015 at 21:50

   White trash on hyvin kiteytetty! :D

 • Reply Minna / Glitz & Glam lauantai 9. toukokuun 2015 at 22:26

  Voi, onneksi tykkäsit boxista, jos mun innoittamana sen tilasit. :D Helpotuksen tunne, kun luin postauksesi lopusta, että pidit. :)

  Vähänkö on valoisa kämppä sinulla! Vauh! Hyvä kuva ja nätti valotus. :)

  • Reply Myy maanantai 11. toukokuun 2015 at 21:51

   Hih, ei saa turhaan stressata mitä muut tykkää! :)

   Tänne tulee kyllä kivasti luonnonvaloa, kunhan ei ole kovin pilvinen päivä.

  Leave a Reply