Body Shop, Garnier, Grace Cole, I Love..., Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, Kosé, Loppuneet, Lumene, Olay, Sebamed, Seerumit, Silmämeikit, Suihkugeelit, Urban Decay

Elokuu 2013 (osa 2)

Kukkuu, onko siellä ketään? Elokuussa loppuneita oli hieman vähemmän kuin heinäkuussa..

Body Shop Moisture White Shiso Whitening Serum (30ml) / Tälle oli kovat odotukset ja nyt kun pitäisi jotain kirjottaa, niin ei tule mitään mieleen. Ihan kiva, ihan jees, ihan okei. Koostumukseltaan yllättävän emulsiomaista, mutta siitä kastista Body Shopin Nutriganics-sarjan seerumi on paaaaljon parempi.
Lumene Vitamin C+ Pure Radiance 24h Lotion (50ml) / Sain tämän äidiltäni, jolle tuoksu oli häiritsevän voimakas. Se on kyllä voimakas, mutta tykkään. Minulle taas koostumus oli liian kevyt. Käytin kaulalla ja decolteella, ajoi asiansa. Kannatti muuten leikata auki, sisällä oli vielä kymmeniseen käyttökertaan tavaraa.

Olay Regenerist Daily 3 Point Treatment Cream (7ml)3 Point Super Serum (7ml) / Mies käytti nämä LivBoxissa tulleet näytteet, muttei sanonut mitään. Eikun sanoipas, kun voiteen loputtua laitoin seerumin tilalle ja hän naureskeli, että kuinka monta samanlaista minituubia mun jemmoista löytyy. Ei siis huomannut koostumuksissa mitään eroa. :D Itse kokeilin seerumia ja sain siitä röpelöä iholle. Voide tuoksui Miehen naamassa niin hyvälle, että voisin ostaa sille täysikokoisen.

Garnier Skin Naturals Nordic Essentials Ultra-Cleansing Wipes (25kpl) / Ihan kamalia! Tuntui iholla jotenkin.. väkivaltaisilta. Ostin tuplapakkauksen Hullareilta ja raivosin kamalasta liimatahmasta jo aikaisemmin. Joten jemmoissa odottelee toinen samanlainen tahmapussi, yyyh!
Kosé Sortymo Nose Clean Pack (1kpl) / Taas yksi! Kyllä nää kohta loppuu.. Ja sitten ostan uuden paketin, joten ei näistä eroon pääse.

I Love… Mint Chocolate Chip Shower Creme (100ml) / Minttusuklaa kuulosti herkulliselta, mutta oli ällöttävää. :D Tajuntaan iski samantien muistoja jäätelön mallisesta suihkugeelipullosta, joka minulla oli jonkun 20 vuotta sitten. Sen sisällä oli helmiäishohtoista vihreää litkua, joka haisi ihan samalle. Sitkeänä sissinä käytin loppuun.
Sebamed After Sun Soothing Balm (150ml) / Tämän kanssa en ollut yhtä sitkeä. Annoin pullon Miehelle käyttöön, kun Nivean vartalovoide loppui. Hän yritti parin käyttökerran jälkeen mutista, ettei tämä oikeen toimi, mutta keskeytin valituksen höpöhöpönä ja väitin, että ihan yhtä hyvin se kosteuttaa. Kunnes kokeilin itse.. Eihän tämä levity niin mitenkään! Valkoista tahmaa saa hieroa ja hieroa ja hieroa. Luikin häntä koipien välissä pyytämään Mieheltä anteeksi ja lähes täysi pullo sai lentää roskiin.
Grace Cole Coconut & Lime Shower Gel (238ml) / Toisen ällöhajun tuubi jämineen unohtui hotellin suihkuun Kroatiassa. No ei tämä niin ällö ollut, kyllä sen yhden purtilon hyvin käytti. Tuoksui lähinnä pinacoladalta ja pesi aurinkorasvatahmat moitteettomasti.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (16.3ml) / Tämä HG-putkilo on ollut käytössä neljättä vuotta, joten se sai vaihtua tuoreempaan. Tuotetta on kyllä vielä jäljellä! En lopulta heittänyt tätä roskiin, vaan yritän käyttää tyhjäksi swatcheja tehdessä käsivarrella.

Miten tästä tuli näin negatiivinen loppuneiden kuukausi? Hups! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply Anonymous maanantai 23. syyskuun 2013 at 08:23

    Tykkäsin tosi paljon tuosta Lumenen kosteusvoiteesta, mutta nyt kun menivät penteleet uusimaan tuon sarjan, voiteista ainakin näytteiden perusteella on tullut rasvaisempia ja jotenkin plääh. :(

    Eikös se olekin kivaa päästä huonoista tuotteista eroon?! :D

    Johanna

    • Reply Myy maanantai 23. syyskuun 2013 at 09:32

      On kyllä kivaa, kun tylsä tuote loppuu ja saa korkata jonkun toivottavasti kivemman! :D

  • Reply Kaisuli maanantai 23. syyskuun 2013 at 09:37

    Kun kirjoitit että käytit liian keveän voiteen kaulalla, muistin samantien että ainiin onpas kaula rasvaamatta. Mulla tosin usein liian rasvaiset tuotteet päätyy kaulalle :) Onko tuo UDPP normaalia isompi koko? Mun tuubi-UDPP on 11ml. Sekin kestää varmasti pari vuotta ainakin :)

    • Reply Myy maanantai 23. syyskuun 2013 at 14:07

      Mun kaula saa aina kaikki jämävoiteet. :) Mutta se on ihan hyvä, liian helposti juuri kaula/decoltee unohtuu rasvatessa.

      Tuo UDPP oli joku sen ajan jättikoko. Nyt mulla on pieni vähän alle 4ml tuubi, mutta eiköhän sekin kestä ainakin vuoden..

  • Reply Liisa maanantai 23. syyskuun 2013 at 21:15

    Mun täytyy saada itelleni tuo UDPP, kaikki hehkuttaa sitä omana HG-tuotteenaan ja mä oon autuaan tietämätön sen taikavoimasta edelleen. Perhana. Seuraavaa palkkaa odotellessa…

    • Reply Myy maanantai 23. syyskuun 2013 at 22:29

      Kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

    Leave a Reply