Bare Minerals, Butter London, Clarins, Inglot, Instagram, Lumene, Meikkipohjat, Sensai, Silmämeikit, Urban Decay, YSL

Instagram osa 2

Töissä on ollut todella haipakkaa viime viikkoina, joka on heijastunut muuhunkin elämään. Tai siis, mihin elämään? Jotain kiireisestä väsymyksestä kertoo se, että en ole ehtinyt edes kasaamaan 3,5 viikkoa sitten ostettua kenkäkaappia. Minä, joka rakastan kenkiä ja jonka kenkäparat on olleet epämääräisessä kaaoksessa viime kesän muutosta lähtien..

Tähän väliin siis muutamia meikkejä instasta. :)

Aikaisten aamujeni pelastaja: Urban Decayn Naked-paletti. Kuten tässä aamuviiden pikameikissä: rajaan silmäni mustalla kynällä ja tuputtelen päälle Darkhorsea. Virginiä tuomaan pientä kirkastusta luomelle ja kulmaluulle. Ja tässä myös todella hento varjostus luomivaossa Buckilla.

Liila on bareMineralsin Swanky (pieni hohto päällä tulee samaisen paletin Fashionably Late’sta) ja luomivakoon häviävä varjostus Clarinsin Smokey Passion -paletista.

Kappas, toinen lähes samanlainen pikameikki. ;) Tämän takia meikkikuvat on olleet vähissä.. Darkhorse taas rajauksen päällä, mutta pienestä kimalteesta päätellen luomella on Sin.

Vähän kasvoja, huulia ja kynsiäkin! Meikkipohjana kesän ehdoton rakkaus: YSL BB (sävy Clear) + Lumene CC (sävy Light) = täydellisyys. Silmissä on.. ooh UD:n Darkhorsea? Tällä kertaa vähän tummennettuna Creep’lla. Ehh. Huulilla Inglotin jokukapeapuna sävyä 59. Kynsissä mustaa Butter Londonilta.

Että semmosta! Kaikissa kuvissa ripsissä YSL:n Volume Effect, ripsirajassa Sensain tussia ja kulmissa Sensain kulmakynää. Sisäluomea en ole vielä leikkauksen jäljiltä uskaltanut alkaa värittelemään, se toisi vähän lisää terää.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Elisa sunnuntai 30. kesäkuun 2013 at 08:54

  Vitsit, että mä tykkään tuollaisesta smoky-tyylisesti häivytetystä rajauksesta! :) Harvoin enää kynärajauksesta luopumisen jälkeen (missä välissä niin edes tapahtui?) teen itselleni tuollaisen sumeamman rajauksen. Nykyään pehmeää rajausta tarkoittaa, jos rajaan Sensain rajaustussilla silmät ennen luomivärin laittoa jolloin lopputulos on aavistuksen hentoisempi. Mutta tarkka rajaus se on silti.

  Kiitos siis inspiraatiosta! Pitäisi muistaa useammin vaihdella paitsi rajauksen muotoa, myös kovuutta :)

  • Reply Myy sunnuntai 30. kesäkuun 2013 at 20:00

   Smokey-rajaus on vielä niin helppo tehdä! :)

 • Reply Päivi sunnuntai 30. kesäkuun 2013 at 11:10

  Kauniit silmämeikit. Meinasin sanoa ihan samaa kuin Elisa, että utuinen, paksu rajaus on ihana. Oot kyllä niin nätti! :)

  • Reply Myy sunnuntai 30. kesäkuun 2013 at 20:00

   Oi kiitos! :)

 • Reply Eiko sunnuntai 30. kesäkuun 2013 at 11:49

  bareMineralsin Swanky näyttää sulla aivan upealta. Meni paletti ihan selvästi oikeaan osoitteeseen.

  Minua nolottaa se kuinka vähän olen käyttänyt Naked-paletteja. En ole oikein päässyt niiden kanssa vauhtiin ja koen ne tylsiksi kaikessa neutraaliudessaan (vaikka tiedän, että sävyissä on potkua, kunhan niitä vain käyttäisi).

  • Reply Myy sunnuntai 30. kesäkuun 2013 at 20:01

   Tuli kyllä oikeaan osoitteeseen! Työkaverikin naureskeli, että miten mulla liila silmämeikki voi näyttää hyvältä, kun sillä ei :D

   Sun täytyy ottaa pakkoviikko pelkän Nakedin kanssa!

 • Reply MaaLilla/Jenni sunnuntai 30. kesäkuun 2013 at 15:07

  Ihania smokyja! Supernättiä jälkeä.

  • Reply Myy sunnuntai 30. kesäkuun 2013 at 20:01

   Kiitos! :)

 • Reply Mohn sunnuntai 30. kesäkuun 2013 at 21:51

  Voi että kun sulla on kauniit silmät! Ihania meikkejä ja kuvatkin on kauniita.

  • Reply Myy sunnuntai 30. kesäkuun 2013 at 22:42

   Voi että, kiitos! :)

  Leave a Reply